A Binance.US reagál a Bitcoin Cash félreértésekre

-

A Binance.US elutasította azokat a pletykákat, amelyek az ő Bitcoin Cash (BCH) tartalékaira vonatkoztak, és biztosította ügyfeleit, hogy az ő pénzeik biztonságban vannak.

Vasárnap az automatikus betétáramlást kezelő rendszer technikai problémája miatt rövid ideig felfüggesztették a BCH-kivonásokat, azonban azóta már újra elérhetővé tették a szolgáltatást.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Egyesült Államokban működő Binance leányvállalata, a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjének amerikai részlege, reagált azokra az aggodalmakra (FUD – félelem, bizonytalanság, kétség), amelyek az ügyfelek Bitcoin Cash tartalékait érintették.

„Az Egyesült Államokban működő Binance 1:1 tartalékot fenntart, ami azt jelenti, hogy minden BCH-ra, amit a platformunkon tartasz, egy BCH-t tartunk tartalékban” – állította a cég.

A cég kedden közzétett Twitter-bejegyzésében részletezte, hogy miért szüneteltették ideiglenesen a BCH-kivonásokat, és hivatkozott egy technikai problémára a betétek átutalási rendszerében.

„Normál körülmények között a rendszereink előre meghatározott küszöbértékeken alapulva automatikusan átutalják az ügyfelek egyedi betéti tárcáiból a forró tárcákba, majd végső soron a hideg tárcákba, ahol az eszközök biztonságosan tárolódnak. Azonban amikor a múlt hétvégén közeledtünk, az ügyfelek BCH betéti címeiről történő átutalások nem történtek automatikusan” – részletezte a platform.

Ez a helyzet ideiglenesen felfüggesztette a BCH-kivonásokat, amíg a Binance technikai csapata nem alkalmazott egy megoldást, amely lehetővé tette a normál betét-, forró és hideg tárcákba való áramlást.

„A BCH-kivonások az összes hálózaton már teljes körűen működőképesek vasárnap éjszaka óta” – mondta a tőzsde.

A cég hangsúlyozta, hogy „olyan környezetben, ahol a félelem, bizonytalanság és kétség terjed, szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Egyesült Államokban működő Binance az amerikai fogyasztók szolgálatára jött létre, és az amerikai szabályozásoknak megfelelően működik”, és kijelentette:

Nyugodtan higgyék el, hogy az eszközeik biztonságban és védettek maradnak, és semmilyen FUD sem fogja ezt megváltoztatni.

A Binance szerte a világon növekvő szabályozási nyomásnak van kitéve, beleértve az Egyesült Államokban folyó vizsgálatokat és peres eljárásokat, amelyekben arra vádolták, hogy megsérti értékpapír törvényeket és átirányítja az ügyfelek pénzét.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ennek eredményeként az amerikai leányvállalat piaci részesedése jelentősen csökkent.

Múlt héten a Binance alapítója, Changpeng Zhao is FUD-nak nevezte a tőzsdén történt vezetői távozásokról szóló híreket.

Olvastad már? Rossz hír a érkezett a Ripple számára

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!