A 3 legjobb mém érme, amit hozzá kell adnod a portfóliódhoz: Pepe, Raboo és Shiba Inu

-

A mémérmék közelmúltbeli felfutása a hatalmas hozamlehetőségekkel együtt számos kripto befektető figyelmét felkeltette, mivel a mémérmék ma már életképes befektetési lehetőségnek számítanak.

A portfóliójukat diverzifikálni kívánó befektetők most olyan top mémérméket keresnek, mint a PEPE és a Shiba Inu.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Szintén szemük az új forradalmi tokenre, a Raboo-ra szegeződik, amely jelenleg előértékesítésben van, és már több mint 1,6 millió dollárt generált.

A Raboo most az előértékesítés 4. szakaszában van, és a Pepe és a Shiba Inu mellett az egyik legjobb altcoin, amibe érdemes befektetni.

A Pepe (Pepe) 2024-ben lenyűgöző emelkedéssel a legjobb mémérme befektetési választásként tűnik fel.

A Pepe az elmúlt hónapban masszívan megugrott, és a top meme coinok között az egyik legjövedelmezőbb kriptóként emelkedett ki.

A PEPE-tulajdonosok 96%-a jelenleg nyereségben van a Pepe 91%-os árfolyam-rallye után.

Ez azt erősíti meg, hogy a Pepe emelkedő szériája hosszabb ideig folytatódna, a befektetők nagy örömére.

A Pepe következetes emelkedő lendülete aláhúzza a tartós növekedési potenciált.

A PEPE körül kialakult bikás hangulat az előrejelzések szerint folytatódni fog, még akkor is, ha a múlt héten 10%-kal, illetve az elmúlt hónapban 80%-kal nőtt, ami megerősíti a PEPE jelentős hozamra való potenciálját és az egyik legjobb altcoin befektetési pozícióját.

A bálnatevékenység inspirálja a Shiba Inu lenyűgöző rallyt

A Shiba Inu’s jó úton halad afelé, hogy felülmúlja a többi mém érmét, miután az elmúlt 30 napban a token tulajdonosok örömére megugrott.

A hullámzása most újabb befektetőket vonzott a szélesebb kriptopiacon belül, akik a bikás hangulatból szeretnének hasznot húzni azzal, hogy a mém érmét felveszik a portfóliójukba.

A Shiba Inu fellendülését a masszív bálna-aktivitás inspirálta, amelyet egy genezis Shiba Inu bálnára vezetnek vissza, amely jelentős mennyiségű Wrapped Ethereumot cserélt SHIB-re.

A csere erős bizalmat jelez a Shiba Inu iránt, és megerősíti azokat a jóslatokat, amelyek szerint ez az egyik legjobb kriptó, amit 2024-ben érdemes megvenni, ami jól teljesít a kriptopiacon és hatalmas hozamokat hoz.

A Raboo előértékesített token 60%-kal ugrott meg az 1. szakasz óta az elemzők masszív növekedésre vonatkozó előrejelzései közepette

A Raboo ($RABT) előértékesítési tokent a 2024-es év legjobb altcoinjai közé sorolták, mivel az elemzők továbbra is izgatottak az előértékesítés során elért jelentős növekedése és a hivatalos bevezetés után várható 100-szoros hozam kilátásai miatt.

A befektetők számára, akik a portfóliójukba felvehető top mémérméket keresnek, a Raboo meggyőző befektetési lehetőséget kínál az előértékesítési fázisban elért lenyűgöző 233%-os árfolyam-emelkedéssel, amelyet a bevezetés napján várhatóan 100-szoros növekedés követ.

A Raboo ambiciózus célja, hogy a piaci kapitalizáció alapján a top 20 kriptovaluta közé kerüljön, megkülönbözteti a PEPE-től és a Shiba Inu-tól, megerősítve az elemzők előrejelzését.

Miszerint a Raboo kétségtelenül az egyik legjobb altcoin, amelybe 2024-ben érdemes befektetni, és a befektetők számára a top mém érme, amelyet a portfóliójukba érdemes felvenni.

A Raboo 4. szakasza 60%-os növekedést tükröz az 1. szakasz óta, több mint 8000 regisztrált felhasználóval és 2500 token-tulajdonossal büszkélkedhet; a lendület gyorsan növekszik.

A befektetőknek, akik 2024-ben szeretnének tőkét kovácsolni a mémérmékben rejlő lehetőségekből, érdemes a Raboo-t stratégiai kiegészítésként a portfóliójukba venniük.

Az elemzői optimista előrejelzések, valamint a Raboo innovatív platformja és növekvő felhasználói bázisa meggyőző befektetési lehetőséget jeleznek a fejlődő kriptopénz-térségben.

Következtetés

A Raboo a 4. fázisban előrehaladva, több mint 1,6 millió dollárt összegyűjtve megszilárdítja pozícióját a top mémérmék között, vetekedve az olyan bevált érmék népszerűségével és potenciáljával, mint a PEPE és a Shiba Inu.

A Raboo ($RABT) előértékesítési tokenje ígéretes lendületet mutat, így a legjobb választás azoknak a befektetőknek, akik 2024-ben jövedelmező mémérme-befektetésekkel szeretnék bővíteni portfóliójukat.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!