Új tokent ad ki a Telegram

-

A Telegram legújabb funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók vásárolhassanak vagy egymás között küldhessenek tokeneket, amelyeket aztán később kriptopénzre válthatnak át.

Stars token, aztán Toncoin

A közösségi üzenetküldő platform, a Telegram bevezette az új appon belüli tokent, a Telegram Stars-t, amely digitális javak és szolgáltatások vásárlására használható a platformon.

„A Telegram Stars segítségével az alkalmazások mostantól elfogadhatnak fizetéseket digitális szolgáltatásokért a legegyszerűbb fizetési móddal – appon belüli vásárlásokkal Androidon és iOS-en. Emellett a Stars tokeneket arra is felhasználhatják, hogy tovább népszerűsítsék alkalmazásaikat a Telegramon.”

A fejlesztők a Stars tokeneket ezután Toncoinra (TON) válthatják, a Telegram által működtetett hálózat saját kriptovalutájára a Fragment platformon keresztül, amelyet leginkább a Telegram felhasználónevek adás-vételére használnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kedvezményes árszabás

Durov elmondta, hogy a Telegram közvetlenül is támogatni fogja a Stars-szal vásárolt hirdetéseket az Apple és a Google platformjain, amelyek 30%-os jutalékot számítanak fel a digitális termékek értékesítésénél.

telegram

Az alapító szerint ez gazdaságilag ösztönözni fogja a fejlesztőket, hogy digitális termékeket építsenek a Telegramra.

„Ha a fejlesztők a Stars tokeneket alkalmazásuk népszerűsítésére forgatják vissza, sokkal kedvezőbb fizetési feltételeket kaphatnak. Ennek eredményeként, a Telegramra történő alkalmazásindítás gazdaságilag kedvezőbb, mint a hagyományos mobilalkalmazások indítása.”

A Telegram egy június 6-i bejegyzésben közölte, hogy a jövőbeli frissítések további funkciókat és szolgáltatásokat hoznak majd a Stars számára, például ajándékokat tartalomkészítők számára és még sok mást.

Sikeres ötlet

A Telegram jelentős sikereket ért el a Notcoin alkalmazással, amely az egyik legnépszerűbb platformjuk, és az indítást követő első öt hónapban 35 millió felhasználót szerzett, a népszerűségének hátterében pedig az áll, hogy egy úgynevezett tap-to-earn token, ahol a felhasználók NOT tokeneket szerezhetnek különféle közösségi kihívások, játékok teljesítésével.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Telegram 900 millió felhasználójából több mint 400 millió havonta lép kapcsolatba Telegram botokkal és mini alkalmazásokkal.

A Tether (USDT) token áprilisban indult el a TON blokkláncon, egy partnerségi megállapodás részeként a stablecoin kibocsátójával, hogy elősegítsék a kriptovaluták elterjedését az üzenetküldő platformon.

Az egyre népszerűbb TON nemrégiben új történelmi csúcspontot ért el, 7,65 dolláros áron, de azóta 7,50 dollárra húzódott vissza a CoinGecko szerint.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A legjobb mémérmék a jövő héten 3-szorosára emelkedhetnek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!