Parabolikus utat ír le a bitcoin, akár 50.000 dollárt is érhet 2022-re

-

A kriptotélben is tartja a parabolikus irányt a bitcoin

Olvastad már? Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója hetente 10.000 dollárt költ bitcoinra

2018 során a bitcoin számos technikai szintet áttört. Néhány esetben annyira gyorsan zuhant, hogy a mozgási átlagmutatók hónapokig nem tudták követni.

Majdnem minden támogatási vonalat áttört, nevezetesen 10.000 és 6.000 dollárnál, de elemzők szerint a bitcoin még mindig olyan irányt mutat, hogy a holdig nem állhat meg a kriptopénz.
Cane Island Crypto, a kriptopénzek értékbecslésére sokak által alkalmazott Network Valute to Transactions (NVT) alkotója nemrég a Twitteren elmondta, hogyha „a bitcoint éppen nem manipulálják a tőzsdék.”, akkor tökéletesen követi a parabolikus irányt.
Megosztott egy grafikont, ami megmutatja, hogy a bitcoin már az 1 dollár alatti árfolyama óta folyamatosan felfelé ível, néhány kisebb-nagyobb mozgást leszámítva, amit a mostani árösszeomlás okozott.
A grafikon szerint, ha a bitcoin a mostani irányt követi, akkor 2019 végére 7.800 dollárt fog érni, 2020 végére 15.426 dollárt és így tovább.
A Cane Island Investment menedzsere elmondta, hogyha ezt az irányt követjük, akkor 2022-re 52.321 dollár lesz a bitcoin árfolyama, több mint a duplája annak a csúcsnak, amit korábban elért.

A határ a csillagos ég?

Nem a Cane Island az egyetlen elemző, aki szerint a bitcoin több éves felfelé menő irányzatot követ.
Magic Poop Cannon a bitcoin örökös támogatója nemrég a TradingViewon magyarázta el, miért hiszi azt, hogy a vezető kriptopénz egy „nagyon tiszta felfelé mutató ívet ír le” a tavalyi évben tapasztalt árzuhanás ellenére.
Azt mondja, hogy a logaritmikus skála még mindig felfelé ível, stabilan az azt követő alsó és felső határvonal között mozogva.
Elvégzett néhány számolást és megnézte a múltbéli ármozgásokat, amiből arra jutott, hogy 2019 során 3.000 és 5.000 dollár között fog mozogni a kriptopénz, de év végére megindulhat, ha követi a mostani irányt.
Tulajdonképpen azt mondja, hogyha tartja a bitcoin az irányt, akkor 2023 augusztusára nagyjából 150.000 dolláron lesz az árfolyam.
Ez jelentősen magasabb, mint a másik becslés, de egyre több és több elemzés jut arra a megállapításra, hogy a bitcoin számára nincs határ.

De sokan azt is elmondták, hogyha ismét elérjük a 20.000 dollárt, akkor nehéz lesz áttörni.
Leag Wald, a Hyperweave elmélet támogatója szerint az se kizárt, hogy 2.000 dollár alá eshet a bitcoin árfolyama.
Mind korábban megírtuk, hogy kiálljon elmélete mellet, egy BTC értékben kötött fogadást Filb Filb-el, hogy a bitcoin árfolyama még 1.500 dollár alá fog esni, mielőtt elérné az 6.500 dollárt.
Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mikortól kezdődik az altcoin szezon és mely kriptovalutákat érdemes előtte megvenni?

Vendégbejegyzés A kevésbé ismert kriptovaluták felfutása gyakran jelzi a piaci változásokat. Miközben az izgatottság 2024-ben fokozódik, a megfelelő kiszemeltek azonosítása döntő fontosságú lehet a kereskedők számára. Ebben...

Mitől esik ma a kriptopiac? 140 millió dollárt likvidáltak az elmúlt 4 órában

A kriptopénzek szerelmesei hullámvasúton találják magukat, mivel a kriptopiac az elmúlt nap során zuhanásba kezdett, és a kereskedők zavartan vakarják a fejüket. Az elmúlt hónapokban a...

Ezen mutatók azt sugallják, hogy itt az ideje, hogy vegyünk Bitcoin az áresés közepette

Az alacsony MVRV arány és a magas OI-súlyozott finanszírozási arány kedvező vásárlási lehetőséget mutat a Bitcoin befektetők számára. A Bitfinex kriptotőzsde elemzői szerint több on-chain metrika...

WordPress pluginok veszélyeire figyelmeztet a SlowMist csapata

A SlowMist, egy ismert blokklánc-biztonsági cég nemrégiben adott ki riasztást a megbízható weboldalak ellen indított újabb támadási hullámról, melyek WordPress kiegészítők sebezhetőségeit használják ki. A támadók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!