1.500 vagy a 6.500 dolláros árfolyamot éri el előbb a bitcoin?

-

Arra tesznek fogadásokat a kriptoelemzők, hogy vajon az 1.500 vagy a 6.500 dolláros árfolyamot éri el előbb a bitcoin?

Olvastad már? Vitalik Buterin szerint az ethereum egy okostelefon, a bitcoin csak egy számológép

Egy újabb bitcoin fogadás

A héten jelent meg a hír, hogy a Financial Survialism névre hallgató kriptoelemző merőben szkeptikus a bitcoin jelenlegi árfolyamával kapcsolatban.

Szerinte, ha a bitcoin nem lesz képes felülkerekedni a 4600 dolláros csökkenő vonalon, akkor a kriptopénz „követni fogja a „tavalyi szeptember 20 és november 25-e közti ármozgást.”
Ez azt jelentené, hogy a bitcoin ismét oldalra menne csak elkövetkezendő 2-3 hónap során, majd hirtelen 800 dollár közé eshet.
Ez persze a lehető legrosszabb eset, de Survivalismnak igaza lehet a piaci ciklusokkal és viselkedésekkel kapcsolatban.
Érdekességképpen, ez nem az első eset, hogy Survivalism ilyen szkeptikusan állt a dolgokhoz.
Korábban az Ethereumworldnews-nak elmondta, hogyha a bitcoin egy Hyperwave utat követ, akkor a kriptopénz újra meglátogathatja a 2014/2015-ös piaci ciklusban elért csúcsát.
Survivalism szerint 1.200 dollárig eshet majd, annyira biztos ebben a számban, hogy fogadást kötött az Adaptive Capital Murad Mahmudovjával.
Vicces, de úgy tűnik Survivalism fogadása megindított egy fogadási hullámot a bitcoin árfolyamára.
Leah Wald, a World Bank közgazdászából vált kriptokereskedő 1 bitcoin értékben kötött fogadást kötött Filb Filb nevű munkatársával, hogy a kriptopénz előbb éri el az 1.500 dollárt, mint a 6.500-at.

Tone Vays, a népszerű bitcoinkommentátor visszakozása ellenére mindketten belementek a fogadásba.

Hosszú távon még mindenki bízik a bitcoinban

Valóban mutatnak jelek arra, hogy egyre lejjebb és lejjebb fogunk menni a jelenlegi piaci ciklus alatt, de így is mindegyik elemző úgy gondolja, hogy hosszú távon rendben lesz a bitcoin.
Rövidtávon sokan szkeptikusak, de meggyőződésük, hogy tömegesen elterjed a vezető kriptopénz az elkövetkezendő évtizedben, főleg ha ismét válságba kerül a dollár és a hagyományos pénzügyi rendszerek.

Willy Woo, ausztrál kriptokutató szerint az alapelemek erősebbek, mint valaha. A népszerű elemző elmondta, hogy idővel helyrejön a bitcoin, mint ahogy az már megtörtént a múltban.
Szerint az, hogy az intézmények, a média és a hagyományos pénzügyi intézmények képviselői mind a kriptopénzeket támadják „egyszerűen csodálatos.”
Filb Filb elmondta, hogyha a bitcoin követi az internet növekedését és folytatja terjedését a globális pénzügyi rendszerben, akkor akár 333.000 dolláros árfolyamot is elérhet pár éven belül.
Survivalism is biztos abban, hogy hosszú távon az amerikai gazdaság összeroppan az államadósság és egyéb pénzügyi hiányosságai miatt, ami megteremtheti a feltételeket arra, hogy világszerte elterjedjen a bitcoin.
Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
 

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!