Egyes kutatások szerint az ethereum felülmúlhatja a bitcoint a következő bika piacban

-

A Delphi Digital kutatási cég kiadott egy jelentést, mely tüzetesen átvizsgálta az ethereumot. Megfigyelésük szerint, az etherben megvan a potenciál, hogy jobban teljesítsen, mint a bitcoint, ha korán jön következő bika piac.

Olvastad már? Parabolikus utat ír le a bitcoin, akár 50.000 dollárt is érhet 2022-re

Jelentősen jobb béta

Arra alapozzák állításukat, hogy az ether árfolyama sokkal instabilabb, mint a bitcoiné és egyéb kritpopénzeké, amik általában egységesen mozognak.

A béta felmérés megfigyeli a kriptopénz árfolyamának stabilitását az elmúlt hat hónap folyamán, arra jutottak, hogy az ether sokkal mozgékonyabb.
A jelentés szerint:

 „Az ether árfolyama sokkal instabilabb volt az elmúlt hat hónap folyamán, mint a bitcoiné. A 90 napos bétája másfélszer instabilabb, ami jelentősen nagyobb, mint a történelmi átlag.”

Kripto összefüggés

Általában az altkoinok, mint az ether követik a bitcoin árfolyamát, ez a jelenség egyre inkább megfigyelhető mostanság.
A történelem során voltak kriptopénzek, melyek megtörték ezt az irányzatot, de ezek csak kivételek. Az is megfigyelhető, hogy az altkoinok sokkal nagyobbat esnek a medve piacok során, de a bika piacban gyorsabban is mennek fel.
Az elmúlt 18 hónapban az ether árfolyamstabilitása csökkent a bitcoinhoz képest. Ehhez képest a mostani jelentés szerint ez változhat.

 „Azt figyeltük meg, hogy egyre inkább növekedés az ether árfolyaminstabilitása, de jó irányba. A piacon belüli kereskedelem mértéke alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy az ether felülmúlhatja a bitcoint, ha ismét beindul a piac.”

Mikor lesz bika piac?

Nem valószínű, hogy az ethereum a közeljövőben felülmúlja a bitcoint, de most, hogy kijött a Constantinople hard fork könnyen lehet, hogy csökkenni fog az ether instabilitása.

Megfigyelhető, hogy az ether követte a többi altkoin árfolyamán az elmúlt napokban, de nem ment fel annyira az árfolyama, mint a litecoiné. Az, hogy ez a bika piac indulását jelenti-e senki sem tudhatja.
Mint minden jóslat, nem tudhatjuk amíg be nem teljesedik. Szerencsére ez is csak egy feltételezés szóval lehet hogy igaz lesz, de az sem meglepő, ha nem.
Forrás: bitcoinist.com
Kiemelt kép:  elifxlite által a Pixabay

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estét!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!