Az altcoinok királya átlépte a 3000 dollárt, míg ez a zöld kriptó az 1 milliót

-


Vendégbejegyzés


Minden idők legnagyobb altcoinja, az Ethereum (ETH) 9% feletti emelkedést mutatott be az elmúlt hét nap során, mely folyamán lazán átlépte a 3000 dolláros szintet.

Az Ethereum árfolyam-emelkedése méltó bizonyítéka annak, hogy a befektetők még bíznak a benne fellelhető potenciálban.

Az elemzők úgy gondolják, hogy az Ethereum kiváló helyzetben van ahhoz, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) jóváhagyja a spot tőzsdén kereskedett alapot (ETF).

A többségük szerint már május hónapban engedélyezhetik az Ethereum ETF-et, de a kevésbé optimisták már úgy fogalmaznak, hogy 12 hónapon belül jöhet el ennek az ideje.

A cryptorank.io adatai szerint az ETH negyedéves hozama mintegy 27,3%-kal bővült.

altcoin

Megvan az esély az ETH korrekciójára 

Az Ethereum árfolyama olyat produkált, amire 2022 áprilisa óta nem volt példa: újra megkaparintotta a 3000 dolláros szintet.

A túlvett állapot viszont már most látszik, tehát fel kell készülni némi korrekcióra, és eladási nyomásra. 

A csökkenő tendencia tehát benne van a pakliban, és sokan várakoznak a piacon arra is, hogy egy alacsonyabb szinten fektessenek be a tokenbe.

De nézzük meg a legfrissebb adatokat! Az ETH cikkünk írásakor 2.946 dolláron kereskedik, ami az elmúlt 24 órában 1,09%-os emelkedést jelent.

Továbbá az árfolyam az elmúlt 7 napban több mint 9%-kal, az elmúlt 30 napban pedig 19,20%-kal gyarapodott.

Fred Krueger, egy neves Bitcoin ETF szakértő szerint „az ETH teljesen elszakadt a valóságtól”. Úgy gondolja, hogy az érme túlértékelt, és kevés a felhasználója (mindössze 66 ezer) is, ergo esélytelen, hogy versenyezzen a BTC-vel.

Az elemző az ETH ETF jóváhagyásában sem bízik: “Ha hiszel a Fogtündérben, érezd jól magad.”

Szerinte az ETH egy mém érmévé vált, elég csak ránézni magas piaci kapitalizáció, és a csökkenő közvetlen felhasználása közötti éles kontrasztra. Végső tanácsa ez: „Kerüld az ETH-t minden áron.”

Az eTukTuk zöld jövője valóságosabb lehet, mint gondolnánk

Ha szeretnél kipróbálni valami mást is a jó öreg Ethereumon kívül, akkor csatlakozz a BNB Smart Chain-en futó eTukTuk (TUK) fenntartható közlekedési forradalmához!

A projekt csapata egy MI-integrált, és környezetbarát jövőt álmodott meg, melyhez te is tudsz társulni a befektetéseddel.

Csak annyit kell tenned, hogy az előértékesítésen TUK tokeneket vásárolsz, majd pedig lekötöd őket. Megéri, a jutalmad pedig igen gazdag lesz.

Az eTukTuk a mesterséges intelligencia erejével készül egy fenntartható közlekedési megoldás létrehozására, elsőként a fejlődő országokban, később pedig világszerte. Ehhez egy töltőinfrastruktúrát is kiépít.

A környezetbarát rendszer hatékonyságáért és egyúttal a fenntartható közlekedés létrehozásáért az MI felel, és többek között optimalizálja az útvonalakat, csökkenti a forgalmat, és még az üzemanyag-fogyasztást is.

A karbantartás terén is várhatóak innovációk, hiszen az MI integráció abban is segít, hogy a beavatkozásokat ütemezze, és ezzel meghosszabbítsa a jármű élettartamát.

Ha van Web kompatibilis pénztárcád, máris csatlakozhatsz a TUK érme innovációjához. Vásárolni ETH-val, BNB-vel, USDT-vel, és bankkártyával tudsz.

Az előértékesítés cikkünk írásakor 1,262,231.73 dolláron áll. Jó tudni, hogy a maximális tokenkészlet 2 milliárd.

Az érméidet a vásárláskor azonnal le is tudod kötni (a jelenlegi APY 183%-os), és így azonnal elkezdhetsz TUK jutalmat begyűjteni.

Figyelem, stakelni csak BNB Smart Chain-en keresztül tudsz. A TUK tokeneket az előértékesítés végeztével tudod igényelni.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését!

Az eTukTuk egy Play-to-Earn játékkal is készül

A projekt Crazy Taxi stílusú játéka az eTukTuk-okat mutatja be, velük száguldozhatsz Srí Lanka utcáin az utasaiddal együtt. 

Módod lesz az eTukTuk-od fejlesztésére, új városok elérésére, és még sok egyébre. A részletekre még várunk, de az biztos, hogyha ügyes vagy, akkor TUK tokenek ütik a markodat.

Az ütemterv mindent visz a vállán

A BEP-20 token eTukTuk ütemterve kellően átgondolt és részletes. Nézzünk meg belőle néhány részletet! Indulási területként Srí Lanka-t jelölték meg, és a projekt már a davosi Világgazdasági Fórumon is bemutatkozott.

A bevezetés fő partnere a Capital Maharaja Group. A csapat számos irodát készül nyitni (például Szingapúr városában már van), és az eTukTuk prototípus bemutatása is fontos mérföldkő volt.

A későbbiekben sor kerül a sofőr app, valamint az utas applikáció fejlesztésére, várható a TUK token listázása CEX-en, a töltőállomás bemutatása, az első gyártóüzem megvásárlása a felújítás megkezdésével együtt, valamint még sok más.

Tudj meg még több részletet a projektről a whitepaper-ből.

Látogasd meg az eTukTuk ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A világ egyik legnagyobb hagyományos tőzsdéje bevezetné a bitcoin-kereskedést

A Financial Times arról számolt be, hogy a növekvő intézményi érdeklődésnek köszönhetően a világ egyik legnagyobb tőzsdéje saját bitcoin-kereskedelmi részleget akar indítani. A Wall Street...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 05.17.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon (MATIC) azonban, megkülönböztetve a zavart piaci hangulatot, többé-kevésbé stagnáló piaci viselkedést tartott fenn. Noha az előre meghatározott ellenállási és támaszszinteken belül kereskedett, a...

Sui (SUI) árfolyam elemzés 05.17.

Prémium SUI A SUI árfolyama körülbelül 3%-os ugrást mutatott 267,202 millió dollár (+11,24%) kereskedési volumen mellett az elmúlt 24 órában, miután az elmúlt 30 napban 15,30%-os, az...

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!