Rohannak a kriptósok, hogy megvegyék ezt az érmét

-


Vendégbejegyzés


Nem túlzás, hogy a Meme Kombat (MK) előértékesítési időszaka már a vége felé jár, tehát valóban az utolsó órák, vagy napok egyikében lehetünk. Itt az ideje kihasználni a magas APY-t, ami cikkünk írásakor 103%-os. 

A még csupán néhány hónapja tartó, 10 millió dolláros felső határral bíró ICO igencsak dübörög, és sorra vonzza a kriptósokat.

Ezt mutatja az is, hogy a lendületes gyűjtés jelenleg 9,2 millió dollárnál jár. 

Ha esetleg inkább a sárkányos témák a kedvenceid, akkor bízd magad a tüzes Smog-ra (SMOG), mely mindenkit elvarázsol ígéretes airdropjával. 

Nézzük meg a két nagy hozamra esélyes érme funkcióit, és kilátásait, hogy felelős döntést hozhass a befektetéseiddel kapcsolatban!

A Meme Kombat Play-to-Earn mechanizmussal, fogadással és bámulatos nyereséggel vár 

A projekt web3-alapú Play-to-earn (P2E) játéka ugyan még nem debütált, de már nagyon készülődik, és biztosan minden mém kedvelő figyelmet megragadja majd.

A játékmenet nagyon különlegesnek ígérkezik, hiszen a harci arénában a legnépszerűbb mém figurák animált verziói küzdenek majd meg egymással a virtuális, ádáz csaták során. 

A platform felhasználói természetesen fogadhatnak is rájuk: erre többféle módjuk is lesz, például játszhat játékos a játékossal, vagy játékos a géppel. A fogadás egyetlen feltétele az, hogy a játékosok az ökoszisztéma ERC-20, MK natív tokenjeit használják fel.

kripto

Ha egy játékos megfelelően tippeli meg a mesterséges intelligencia által vezetett csata végeredményét, akkor könnyen MK tokenek pottyanhatnak a markába.

Amint arra már utaltunk, a fogadási rendszer messze nem minden, hiszen a Meme Kombat biztosítja az érmék stakingjét is, mely jelenleg 103%-os hozamot kínál.

Az érmetulajdonosok ezáltal passzív jövedelemre tehetnek szert, és mellette kiváló jutalmakat is szerezhetnek a harcokon tett nyerő fogadásokkal.

A P2E játék már a küszöbön toporog, és az ICO zárását követően beindítja az első harci szezont 11 népszerű mémkarakterrel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A csapat már dolgozik a színfalak mögött a második szezonon, zajlanak a fejlesztések, és a játék új karakterekkel, új játékmódokkal bővül majd. A játékélmény folyamatos megújulása tehát garantált.

JacobCryptoBury kriptoelemző készített egy részletes videót a Meme Kombat elővásárlásával kapcsolatban, így ha szeretnél a projektről pár perc leforgása alatt mindent megtudni, akkor ajánljuk a megtekintését.

Ha további kereskedési tippekre vágysz, akkor keresd fel az elemző Discord-oldalát!

A Meme Kombat ICO-ja igazi kasszasiker, amiről az igazságos tokenelosztása is felelőssé tehető

Cikkünk írásakor ránéztünk a Meme Kombat gyűjtésének állapotára, és azt láttuk, hogy a csapat már több, mint 9,2 millió dollárt gyűjtött össze sikeresen.

Az előértékesítés során egyébként az összesen 120 millió tokenből mintegy 60 millió, azaz az érmék fele került felkínálásra.

Az ebből befolyó összeget a csapat a platform fejlesztésére és marketingre fordítja. Ha téged is érdekel a befektetés, olvasd el a projekt natív érméjének vásárlásáról szóló cikkünket.

Ami a tokenomika fennmaradó részét jelenti, a csapat további 36 millió tokent (30%) szán staking illetve játék jutalmakra, valamint egyéb közösségi ösztönzőkre.

Mindezzel a cél az, hogy elősegítsék az elkötelezettséget. A maradék 24 millió token (20%) megoszlik a decentralizált tőzsdén (DEX) történő likviditás (10%) és a közösségi jutalmak biztosítása (10%) között.

A tokenomikára igazából nem lehet panaszunk, hiszen ez az elosztási stratégia nem csak, hogy bőven biztosít likviditást a kereskedéshez, még a felhasználókat is meglehetősen elkényezteti:

  • Előértékesítési tokenszáma bőséges.
  • Rendelkezésre állnak a lekötési jutalmak.
  • Motiválja a hosszú távú érmetartást.

A Meme Kombat fejlesztői az előértékesítés lezárása után az MK-t az Uniswap DEX-en szeretnék jegyezni.

Jelenleg azonban még van lehetőség bekapcsolódni az ICO-ba, és ETH vagy USDT felhasználásával natív tokeneket vásárolni mindössze 0,0279 dollárért.

Ne feledd, ez az utolsó lehetőség, hogy esélyt adj magadnak az MK 10x-es hozamára. 

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére

A Smog hetedhét országon túl is babérokat arat

A mém érmék piacának legújabb attrakciója, a SMOG messze földön híres történelmi airdropot hirdetett, mely igencsak lovat ad a bővülése elé.

A Solana lánc fennhatóság alá tartozó Smog minden mém érme felett kifejezte az uralkodási szándékát.

Úgy néz ki, hogy jelenlegi törekvései sikerrel járhatnak: a cikkünk írásakor 0.06905 dollárért kereskedő érme az elmúlt hét nap során több, mint 7%-os növekedést élt át, piaci kapitalizációja pedig több, mint 58 millió dollárra rúg.

Forrás: CoinMarketCap

A projekt fair launchot hirdet, azaz mindenki számára egyenlő esélyeket kínál.

Tokenomikája is ezt támasztja alá, hiszen a kínálat 50%-a marketingtevékenységekre fordítódik, 35%-a lesz elkülönítve airdrop jutalmakra, 10%-a a CEX bevezetések, 5%-a pedig a DEX bevezetéséhez szükséges likviditás növelésére van fenntartva.

A SMOG az Ethereumon a Portalbridge segítségével indult el.

A Smog ETH-val, USDT-vel, vagy bankkártyával érhető el. Csatlakozz a nagyreményű airdrophoz is a Zealy.io-n! A Smog X posztja szerint már több, mint 200 000 küldetést teljesítettek a résztvevők.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1759520911277879575

Ez még nem minden, hiszen a SMOG le is köthető, és megszerezhető a 42%-os APY.

Keresd fel a Smog oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!