A Celsius ügyvédeit alkalmazza az FTX tőzsde alapítója

-

Sam Bankman-Fried, az FTX tőzsde alapítója, és egykori kriptomilliárdos a legújabb hírek szerint azzal a jogi irodával kezdett együtt dolgozni, amelyik a csődbe ment Celsius korábbi vezetőjét, Alex Mashinskyt is képviseli a bíróság előtt.

Sokan úgy vélik, hogy ez akár érdekütközéshez is vezethet, SBF viszont a bíróságon kifejtette, hogy teljes mértékben tisztában van a körülményekkel, és elfogadja az ügyvédi iroda közreműködését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egykori tőzsdevezérről nemrégiben jelent meg egy fénykép a sajtóban, amelyen a brooklyni börtönben látható, néhány másik elítélt társaságában.

Ez után SBF a hét közepén, szerdán jelent meg a bíróságon, és a meghallgatás során beleegyezett, hogy két ismert védőügyvéd, Marc Mukasey és Torrey Young képviselje a jogi eljárás soron következő lépése, a március 28-án esedékes ítélethirdetés során.

Az Egyesült Államokat képviselő ügyészség felhívta a figyelmet arra, hogy ennek során akár komoly érdekütközés is felléphet, hiszen a két jogász, Mukasey és Young képviseli a csődbe ment Celsius Network korábbi ügyvezetősét, Alex Mashinskyt is a bíróság előtt.

ftx

SBF elmondta, hogy tisztában van ezzel a ténnyel, és ennek ellenére is velük akar együttműködni a továbbiakban is.

SBF bírósági meghallgatásáról, és a jogi képviseletet érintő ügyről a Reuters hírügynökség is beszámolt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


SBF arról is tájékoztatta a bíróságot, hogy a képviseleti változás előtt konzultált a korábbi ügyvédjével, Mark Cohennel, aki Ghislaine Maxwell védelmét is ellátta.

Emellett Alexandra Shapirot is értesítette, aki pedig a fellebbezését érintette.

A bíróság számára pedig megosztotta, hogy az általa alapított cégek a Celsiussal is üzleti kapcsolatban álltak, ez pedig szintén rávilágít arra, hogy az FTX rendszere mennyire behálózta a kriptoipart.

Olvastad már? Az altcoinok királya átlépte a 3000 dollárt, míg ez a zöld kriptó az 1 milliót

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!