A Bitfinex is listázza a Pepé-t

-

A Bitfinex kereskedési platform, amely számos fejlett kereskedési eszközt és szolgáltatást kínál, hivatalosan is bejelentette szándékát, hogy a Pepe (PEPE) tokent bevezetni a platformra.

A 2023 áprilisában létrehozott mémérme gyors népszerűségre tett szert egyedi jellemzői miatt, adómentes politika, a szűkösséget fenntartó égető mechanizmus és újraelosztó rendszer.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A mémcoinok népszerűsége gyorsan növekszik. Izgatottan várjuk a PEPE tokenek bevezetését a Bitfinex ökoszisztémájába” – mondta Henry Child, a Bitfinex tokenekért felelős vezetője.

Ez a fejlemény jelentős lépést jelent a PEPE menetelésében a mainstream elfogadás felé.

A PEPE letétbe helyezése május 22-én körülbelül 10 órától (UTC) lesz nyitva a Bitfinexen, a kereskedés pedig két nappal később kezdődik.

A token az amerikai dollárral és a Tether (USDT) tokenekkel szemben kereskedhető.

A Bitfinex azonban egyértelművé tette, hogy amerikai lakosok nem tarthatnak, birtokolhatnak vagy működtethetnek számlát a platformján.

Ahogy arról beszámoltunk, a Kraken, egy másik neves kriptopénz tőzsde is felvette a PEPE-t a kínálatába.

A PEPE Bitfinexre és Krakenre történő bevezetése követi azt a trendet, hogy más neves tőzsdék, köztük a Binance, OKX, Bitget és KuCoin is hozzáférést kínálnak a népszerű mémcoinhoz.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Binance jelenleg a PEPE kereskedési volumenének legnagyobb részét, valamivel több mint 30%-át birtokolja.

Az olyan tokenek, mint a PEPE belépése még inkább rávilágít a mémcoinok iránti növekvő érdeklődésre és befektetésre.


Olvastad már? A Litecoin a legnagyobb növekedést mutatja az elmúlt 12 év során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Új funkcióval oldaná meg a Solana a hálózati túlterhelést

Az Anza, a Solana mögött álló fejlesztőcsoport a teszthálózaton egy új frissítés, az Agave v1.18.12 bevezetését javasolta. Ez az új verzió egy központi tranzakciós ütemezővel...

Jöhet a bitcoin ETF Ausztráliába is

Ausztrália spot Bitcoin ETF-jei az első három évben akár 3-4 milliárd dolláros tőkebeáramlást generálhatnak, legalábbis Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója szerint, ha Ausztrália legnagyobb tőzsdéje...

Az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) tovább erősödnek

Vendégbejegyzés Megkezdődik a verseny, hiszen négy neves kriptopénz, nevezetesen az ETFSwap (ETFS), a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) harcol az iparág...

4 érme, amit ne hagyj ki 2024 májusában

Vendégbejegyzés A kriptovaluták sebesen fejlődő világában az altcoinok a digitális valuta-ökoszisztéma kiemelkedő szereplőinek számítanak. A kripto portfóliójukat diverzifikálni kívánó befektetők igen gyakran fordulnak az altcoinokhoz, hiszen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!