Cardano technikai elmezés 05.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A legfrissebb Cardano árelemzés bikás jelzést mutat a digitális eszköz számára, mivel a 0,3700 dolláros szint fölé emelkedett.

A bikás tendenciát a növekvő piaci hangulat és a nagyobb volumenek hajtják az elmúlt napokban.

A vételi nyomás az ADA árfolyamát 0,3732 dolláros csúcsra nyomta, ami vonzó célponttá teszi a bikák számára.

A másik oldalon az ADA jóval a 0,3573 dolláros fő támaszszint felett kereskedik. Ha ez a szint kitart, akkor a közeljövőben egy 0,3570-0,3730 dolláros középső tartományt hozhat a Cardano számára.

A 0,3700 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szint is egy jó mérföldkő a bikák számára, amit érdemes áttörni.

Az e szint feletti stabilitás további emelkedési potenciált biztosíthat az ADA számára.

A Cardano árfolyamelemzés napi grafikonja a kriptoeszköz felfelé irányuló kereskedési mintázatát mutatja.

Annak ellenére, hogy az ADA a 0,3600 dolláros szint alatt kereskedett, a bikáknak sikerült az árat a 0,3700 dolláros szint fölé tolni, mielőtt visszahúzódott volna a 0,3680 dolláros szintre.

A vevőknek meg kell törniük a 0,3732 dolláros ellenállási szintet, hogy megerősítsék az ADA árfolyamának felfelé irányuló trendjét.

A Relatív Erősség Index (RSI) 45,37-es értéken áll és felfelé ível, ami a digitális eszköz további felfelé irányuló potenciáljának jele lehet.

A MACD a nulla szint közelében kereskedik, és a nulla szint fölé keresztezheti, ami a Cardano felfelé irányuló lendületét jelzi.

A hisztogram zöld sávjai elkezdtek kialakulni, ami szintén egy bikás trend jele lehet az ADA árfolyamában.

A Bollinger sáv indikátor még mindig szűk, de a zöld gyertyák elkezdtek kialakulni a grafikonon, ami a közeljövőben bikás kitörést jelezhet.

Összességében a Cardano árelemzése azt jelzi, hogy az ADA a pozitív tartományban kereskedik, és további emelkedési potenciál lehet.

Ha a vevők tovább erősödnek, és sikerül az árakat 0,3732 dollár fölé tolni, akkor a digitális eszköz a következő időszakban megcélozhatja a következő ellenállást a 0,3800 dolláros vagy magasabb szinteken.

Az ADA kulcsfontosságú támaszszintje továbbra is figyeljünk oda a 0,3500 dolláros szintnél van, és ha ezt áttörik, akkor a közeljövőben mélyebb korrekcióra kerülhet sor.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!