A Bitfinex is listázza a Pepé-t

-

A Bitfinex kereskedési platform, amely számos fejlett kereskedési eszközt és szolgáltatást kínál, hivatalosan is bejelentette szándékát, hogy a Pepe (PEPE) tokent bevezetni a platformra.

A 2023 áprilisában létrehozott mémérme gyors népszerűségre tett szert egyedi jellemzői miatt, adómentes politika, a szűkösséget fenntartó égető mechanizmus és újraelosztó rendszer.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A mémcoinok népszerűsége gyorsan növekszik. Izgatottan várjuk a PEPE tokenek bevezetését a Bitfinex ökoszisztémájába” – mondta Henry Child, a Bitfinex tokenekért felelős vezetője.

Ez a fejlemény jelentős lépést jelent a PEPE menetelésében a mainstream elfogadás felé.

A PEPE letétbe helyezése május 22-én körülbelül 10 órától (UTC) lesz nyitva a Bitfinexen, a kereskedés pedig két nappal később kezdődik.

A token az amerikai dollárral és a Tether (USDT) tokenekkel szemben kereskedhető.

A Bitfinex azonban egyértelművé tette, hogy amerikai lakosok nem tarthatnak, birtokolhatnak vagy működtethetnek számlát a platformján.

Ahogy arról beszámoltunk, a Kraken, egy másik neves kriptopénz tőzsde is felvette a PEPE-t a kínálatába.

A PEPE Bitfinexre és Krakenre történő bevezetése követi azt a trendet, hogy más neves tőzsdék, köztük a Binance, OKX, Bitget és KuCoin is hozzáférést kínálnak a népszerű mémcoinhoz.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Binance jelenleg a PEPE kereskedési volumenének legnagyobb részét, valamivel több mint 30%-át birtokolja.

Az olyan tokenek, mint a PEPE belépése még inkább rávilágít a mémcoinok iránti növekvő érdeklődésre és befektetésre.


Olvastad már? A Litecoin a legnagyobb növekedést mutatja az elmúlt 12 év során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!