A Bitfinex is listázza a Pepé-t

-

A Bitfinex kereskedési platform, amely számos fejlett kereskedési eszközt és szolgáltatást kínál, hivatalosan is bejelentette szándékát, hogy a Pepe (PEPE) tokent bevezetni a platformra.

A 2023 áprilisában létrehozott mémérme gyors népszerűségre tett szert egyedi jellemzői miatt, adómentes politika, a szűkösséget fenntartó égető mechanizmus és újraelosztó rendszer.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A mémcoinok népszerűsége gyorsan növekszik. Izgatottan várjuk a PEPE tokenek bevezetését a Bitfinex ökoszisztémájába” – mondta Henry Child, a Bitfinex tokenekért felelős vezetője.

Ez a fejlemény jelentős lépést jelent a PEPE menetelésében a mainstream elfogadás felé.

A PEPE letétbe helyezése május 22-én körülbelül 10 órától (UTC) lesz nyitva a Bitfinexen, a kereskedés pedig két nappal később kezdődik.

A token az amerikai dollárral és a Tether (USDT) tokenekkel szemben kereskedhető.

A Bitfinex azonban egyértelművé tette, hogy amerikai lakosok nem tarthatnak, birtokolhatnak vagy működtethetnek számlát a platformján.

Ahogy arról beszámoltunk, a Kraken, egy másik neves kriptopénz tőzsde is felvette a PEPE-t a kínálatába.

A PEPE Bitfinexre és Krakenre történő bevezetése követi azt a trendet, hogy más neves tőzsdék, köztük a Binance, OKX, Bitget és KuCoin is hozzáférést kínálnak a népszerű mémcoinhoz.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Binance jelenleg a PEPE kereskedési volumenének legnagyobb részét, valamivel több mint 30%-át birtokolja.

Az olyan tokenek, mint a PEPE belépése még inkább rávilágít a mémcoinok iránti növekvő érdeklődésre és befektetésre.


Olvastad már? A Litecoin a legnagyobb növekedést mutatja az elmúlt 12 év során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!