A Kraken is listázta a Pepe mémérmét

-

A Kraken kriptopénz tőzsde bejelentette egy új mémérme, a Pepe (PEPE) bevezetését, amelyet az ikonikus internetes karakter, Pepe, a béka ihletett.

Az Ethereum blokkláncra épülő digitális token, a Pepe 2023 áprilisában indult, és gyorsan népszerűvé vált a kripto rajongók körében.

Úgy pozicionálta magát, mint egy új mémérme a piacon, amely kihívást jelenthet a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) ellen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A felhasználók mostantól a Kraken-en befizethetik és kereskedhetnek a PEPE-vel, hozzáadva azt a számlájukhoz a „Funding” menüpontra történő navigálással, az eszköz kiválasztásával és a „Deposit” gomb megnyomásával.

A token a Kraken és a Kraken Pro spot piacain keresztül kereskedhető, a minimális megbízásméret 500.000 PEPE, a minimális befizetési követelmény pedig 2 millió PEPE.

A Kraken alkalmazáson és az azonnali vásárláson keresztüli kereskedés akkor lesz elérhető, ha a szükséges likviditási feltételek teljesülnek.

A cikk írásakor a PEPE ára 0,00000174 dolláron áll. Miután elérte a 0,00000431 dolláros történelmi csúcsot, most 59,46%-kal van alacsonyabban, mint a legmagasabb értéke.

A Kraken nem az egyetlen olyan tőzsde, ahol a PEPE-vel kereskedhetünk.

A token a Binance, az OKX, a Bitget és a KuCoin tőzsdéin is jegyzik, a CoinGecko adatai szerint a Binance birtokolja a PEPE kereskedési volumenének legnagyobb részét, 33,42%-át.


Olvastad már? Max Keiser kemény kijelentést tett az XRP-ről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!