A Kraken is listázta a Pepe mémérmét

-

A Kraken kriptopénz tőzsde bejelentette egy új mémérme, a Pepe (PEPE) bevezetését, amelyet az ikonikus internetes karakter, Pepe, a béka ihletett.

Az Ethereum blokkláncra épülő digitális token, a Pepe 2023 áprilisában indult, és gyorsan népszerűvé vált a kripto rajongók körében.

Úgy pozicionálta magát, mint egy új mémérme a piacon, amely kihívást jelenthet a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) ellen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A felhasználók mostantól a Kraken-en befizethetik és kereskedhetnek a PEPE-vel, hozzáadva azt a számlájukhoz a „Funding” menüpontra történő navigálással, az eszköz kiválasztásával és a „Deposit” gomb megnyomásával.

A token a Kraken és a Kraken Pro spot piacain keresztül kereskedhető, a minimális megbízásméret 500.000 PEPE, a minimális befizetési követelmény pedig 2 millió PEPE.

A Kraken alkalmazáson és az azonnali vásárláson keresztüli kereskedés akkor lesz elérhető, ha a szükséges likviditási feltételek teljesülnek.

A cikk írásakor a PEPE ára 0,00000174 dolláron áll. Miután elérte a 0,00000431 dolláros történelmi csúcsot, most 59,46%-kal van alacsonyabban, mint a legmagasabb értéke.

A Kraken nem az egyetlen olyan tőzsde, ahol a PEPE-vel kereskedhetünk.

A token a Binance, az OKX, a Bitget és a KuCoin tőzsdéin is jegyzik, a CoinGecko adatai szerint a Binance birtokolja a PEPE kereskedési volumenének legnagyobb részét, 33,42%-át.


Olvastad már? Max Keiser kemény kijelentést tett az XRP-ről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!