A Fairspin eddigi legnagyobb nyereménye, egy szerencsés játékos 4,15 millió dollárt nyert

-

A Fairspin kaszinó folyamatosan vonzza a magas nyereményeket elérő játékosokat a hatalmas nyereményekhez való könyörtelen tehetségükkel.

Rekordot rekord után döntögetnek, kolosszális jackpotokat érve el a nyerőgépeken.

Nemrégiben egy ilyen játékos egy elképesztő, 4.151.618 dolláros össznyereménnyel keltett szenzációs hírverést. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon erről a lenyűgöző diadalról.

A játékos sikertörténete

A szerencsés játékos látványos nyereményére április 7-én került sor, és a játék, amely hatalmas pénzzel árasztotta el a felhasználót, a Pragmatic Play Gate of Olympus játéka volt.

Ez az 5 csúcsnyeremény összesen több mint 4 millió dollárt hozott nekik:

  • 5 mBTC → x638 → 39,847 mBTC
  • 25 mBTC → x191 → 25,095 mBTC
  • 25 mBTC → x154 → 43,335 mBTC
  • 25 mBTC → x104 → 10,368.75 mBTC
  • 325 mBTC → x101 → 32,942 mBTC

Miután a játékos nyert, két nagy összegű kifizetést hajtott végre, összesen 150 BTC (4.151 .618 dollár a kifizetés időpontjában) összegben.

A reakció elsöprő volt:

„Az élmény abszolút adrenalinlöket volt! Miután egyetlen nap alatt több mint 4 millió dollárt nyertem és vettem ki, úgy éreztem, mintha a világ a kezemben lenne. Hálás vagyok a Fairspinnek ezért a páratlan kalandért. Mostantól kétségtelenül a rendszeres játékosa leszek!”

A hatalmas nyeremény ellenére azonban a játékosnak volt néhány építő jellegű gondolata a kaszinóról:

„Bár fantasztikusan éreztem magam, úgy tapasztaltam, hogy a Fairspin még dolgozhatna néhány dolgon. Olyan sok játék közül lehet választani, hogy néha már nehéz eldönteni, melyiket is válasszam. Ráadásul jó lenne, ha több lehetőséget adnának a játékélményem testreszabásához. Ezen pontok ellenére még mindig úgy gondolom, hogy a Fairspin az egyik legjobb a piacon”.

Átláthatóság a Fairspin kaszinóban

A kaszinó legfőbb prioritása már a nevéből – Fairspin – is kitűnik. Így a csapat a teljes őszinteséget és átláthatóságot támogatja, és mindent megtesz a tisztességes szerencsejáték érdekében.

Ez a blokklánc technológiának köszönhetően vált lehetővé – minden játéktevékenység és tranzakció rögzítésre kerül a megváltoztathatatlan digitális főkönyvben, hogy könnyen megtekinthető és ellenőrizhető legyen.

A verseny résztvevői például a Trueplay Explorer egyszerű ellenőrzésével megbizonyosodhatnak arról, hogy a verseny eredményei tisztességesek.

Mindössze annyit kell tenniük, hogy bemásolják az azonosítójukat, és beillesztik az Explorer keresősávjába.

Összefoglalva

A Fairspin nem csak egy olyan hely, ahol hatalmas nyeremények születnek, ez egy blokklánc kaszinó, amely teljes átláthatóságot és biztonságot nyújt minden felhasználó számára.

A kaszinó játékosok hajlamosak minden alkalommal őrültebb összegeket elérni.

E cikk hőse bebizonyította, hogy több mint 4 millió dollárt lehet nyerni, és ugyanennyit ki is lehet venni egyetlen nap alatt.

Te meg mered majd előzni őket? Irány a Fairspin és döntsd meg a rekordot most!

A Fairspinről:

A 2018-ban alapított Fairspin egy iparágvezető online kaszinó, amely a technológiai innováció élvonalában van.

A teljes átláthatóságot szem előtt tartó Fairspin játékosok a Trueplay Explorer segítségével ellenőrizhetik tétjeiket és egyéb műveleteiket a blokkláncon.

A Fairspin a világ első olyan kaszinója, amely saját dedikált tokennel – TFS Tokennel – rendelkezik.

A Play to Earn és Hold to Earn rendszereken keresztül a játékosok TFS-t szerezhetnek, és a játék során a kaszinó legmenőbb játékai közül néhányban a helyszínen felhasználhatják.

A több mint 5000 játék, a feltöltött promóciók, a kiváló ügyfélszolgálat és még sok minden más tette a Fairspint a 2023-as év legfelkapottabb kaszinójává.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!