A Fairspin eddigi legnagyobb nyereménye, egy szerencsés játékos 4,15 millió dollárt nyert

-

A Fairspin kaszinó folyamatosan vonzza a magas nyereményeket elérő játékosokat a hatalmas nyereményekhez való könyörtelen tehetségükkel.

Rekordot rekord után döntögetnek, kolosszális jackpotokat érve el a nyerőgépeken.

Nemrégiben egy ilyen játékos egy elképesztő, 4.151.618 dolláros össznyereménnyel keltett szenzációs hírverést. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon erről a lenyűgöző diadalról.

A játékos sikertörténete

A szerencsés játékos látványos nyereményére április 7-én került sor, és a játék, amely hatalmas pénzzel árasztotta el a felhasználót, a Pragmatic Play Gate of Olympus játéka volt.

Ez az 5 csúcsnyeremény összesen több mint 4 millió dollárt hozott nekik:

  • 5 mBTC → x638 → 39,847 mBTC
  • 25 mBTC → x191 → 25,095 mBTC
  • 25 mBTC → x154 → 43,335 mBTC
  • 25 mBTC → x104 → 10,368.75 mBTC
  • 325 mBTC → x101 → 32,942 mBTC

Miután a játékos nyert, két nagy összegű kifizetést hajtott végre, összesen 150 BTC (4.151 .618 dollár a kifizetés időpontjában) összegben.

A reakció elsöprő volt:

„Az élmény abszolút adrenalinlöket volt! Miután egyetlen nap alatt több mint 4 millió dollárt nyertem és vettem ki, úgy éreztem, mintha a világ a kezemben lenne. Hálás vagyok a Fairspinnek ezért a páratlan kalandért. Mostantól kétségtelenül a rendszeres játékosa leszek!”

A hatalmas nyeremény ellenére azonban a játékosnak volt néhány építő jellegű gondolata a kaszinóról:

„Bár fantasztikusan éreztem magam, úgy tapasztaltam, hogy a Fairspin még dolgozhatna néhány dolgon. Olyan sok játék közül lehet választani, hogy néha már nehéz eldönteni, melyiket is válasszam. Ráadásul jó lenne, ha több lehetőséget adnának a játékélményem testreszabásához. Ezen pontok ellenére még mindig úgy gondolom, hogy a Fairspin az egyik legjobb a piacon”.

Átláthatóság a Fairspin kaszinóban

A kaszinó legfőbb prioritása már a nevéből – Fairspin – is kitűnik. Így a csapat a teljes őszinteséget és átláthatóságot támogatja, és mindent megtesz a tisztességes szerencsejáték érdekében.

Ez a blokklánc technológiának köszönhetően vált lehetővé – minden játéktevékenység és tranzakció rögzítésre kerül a megváltoztathatatlan digitális főkönyvben, hogy könnyen megtekinthető és ellenőrizhető legyen.

A verseny résztvevői például a Trueplay Explorer egyszerű ellenőrzésével megbizonyosodhatnak arról, hogy a verseny eredményei tisztességesek.

Mindössze annyit kell tenniük, hogy bemásolják az azonosítójukat, és beillesztik az Explorer keresősávjába.

Összefoglalva

A Fairspin nem csak egy olyan hely, ahol hatalmas nyeremények születnek, ez egy blokklánc kaszinó, amely teljes átláthatóságot és biztonságot nyújt minden felhasználó számára.

A kaszinó játékosok hajlamosak minden alkalommal őrültebb összegeket elérni.

E cikk hőse bebizonyította, hogy több mint 4 millió dollárt lehet nyerni, és ugyanennyit ki is lehet venni egyetlen nap alatt.

Te meg mered majd előzni őket? Irány a Fairspin és döntsd meg a rekordot most!

A Fairspinről:

A 2018-ban alapított Fairspin egy iparágvezető online kaszinó, amely a technológiai innováció élvonalában van.

A teljes átláthatóságot szem előtt tartó Fairspin játékosok a Trueplay Explorer segítségével ellenőrizhetik tétjeiket és egyéb műveleteiket a blokkláncon.

A Fairspin a világ első olyan kaszinója, amely saját dedikált tokennel – TFS Tokennel – rendelkezik.

A Play to Earn és Hold to Earn rendszereken keresztül a játékosok TFS-t szerezhetnek, és a játék során a kaszinó legmenőbb játékai közül néhányban a helyszínen felhasználhatják.

A több mint 5000 játék, a feltöltött promóciók, a kiváló ügyfélszolgálat és még sok minden más tette a Fairspint a 2023-as év legfelkapottabb kaszinójává.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!