Leállt a Hotbit tőzsde, kiutalásra kérik a felhasználókat

-

Május 22-én jelentette be a Hotbit kriptotőzsde, hogy végleg leállítják a platformot.

A felhasználókat megkérték, hogy legkésőbb június 21-ig utalják ki a tárcáikból a bent lévő kriptóikat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A hivatalos bejelentésben a tőzsde úgy fogalmazott, hogy miután tavaly augusztusban az egyik alapítójuk ellen nyomozást indítottak, a működésük körülményei fokozott mértékben nehezedtek. Az akkori események miatt hetekig tartó leállásra kényszerültek.

A Hotbit emellett az iparági problémákra is hivatkozott, amelyek szintén szerepet játszottak a végső döntés meghozásában.

Előbb az FTX tőzsde bedőlése, majd a jelenleg is tartó banki válság miatt az USDC stablecoin még a dollárhoz való kötöttségét is elvesztette egy időre, amely esemény a tőzsde pénzügyi helyzetére is hatással járt.

Emellett többször is szenvedtek el kibertámadást, valamint különböző rosszindulatú támadásokat, amelyek a rendszer gyenge pontjait próbálták kihasználni.

A csapat úgy véli, a centralizált tőzsdék helyzete csak nehezedni fog, és a hosszú távú trendek nem túl kedvezőek.

Mindössze két választás van, decentralizálttá válni, vagy teljesen engedelmeskedni a politikai szabályozásnak.

A hivatalos bejelentéssel egy időben több közösségi tag is arra panaszkodott, hogy nem tudják kiutalni a pénzüket a platformról.

Néhányan viszont arra figyelmeztettek, hogy rengeteg adathalász link indult útjára a neten, és próbálja megtéveszteni a felhasználókat, akik azt hiszik, hogy a valódi Hotbit tőzsde oldalát jeleníti meg a Google kereső.

A Hotbit úgy tűnik, bedobja a törölközőt, más tőzsdék egyelőre a további küzdelmet választják, hogy ki tudják javítani a kriptoipar problémáit.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Coinbase nemrégiben indított egy kampányt, amely szerint újítanának a jól bevált rendszeren, az OKY pedig még ennél is tovább ment, és úgy fogalmazott, hogy ők a nulláról újraépítenék az egész iparágat.

Olvastad már? A Fairspin eddigi legnagyobb nyereménye, egy szerencsés játékos 4,15 millió dollárt nyert

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!