Leállt a Hotbit tőzsde, kiutalásra kérik a felhasználókat

-

Május 22-én jelentette be a Hotbit kriptotőzsde, hogy végleg leállítják a platformot.

A felhasználókat megkérték, hogy legkésőbb június 21-ig utalják ki a tárcáikból a bent lévő kriptóikat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A hivatalos bejelentésben a tőzsde úgy fogalmazott, hogy miután tavaly augusztusban az egyik alapítójuk ellen nyomozást indítottak, a működésük körülményei fokozott mértékben nehezedtek. Az akkori események miatt hetekig tartó leállásra kényszerültek.

A Hotbit emellett az iparági problémákra is hivatkozott, amelyek szintén szerepet játszottak a végső döntés meghozásában.

Előbb az FTX tőzsde bedőlése, majd a jelenleg is tartó banki válság miatt az USDC stablecoin még a dollárhoz való kötöttségét is elvesztette egy időre, amely esemény a tőzsde pénzügyi helyzetére is hatással járt.

Emellett többször is szenvedtek el kibertámadást, valamint különböző rosszindulatú támadásokat, amelyek a rendszer gyenge pontjait próbálták kihasználni.

A csapat úgy véli, a centralizált tőzsdék helyzete csak nehezedni fog, és a hosszú távú trendek nem túl kedvezőek.

Mindössze két választás van, decentralizálttá válni, vagy teljesen engedelmeskedni a politikai szabályozásnak.

A hivatalos bejelentéssel egy időben több közösségi tag is arra panaszkodott, hogy nem tudják kiutalni a pénzüket a platformról.

Néhányan viszont arra figyelmeztettek, hogy rengeteg adathalász link indult útjára a neten, és próbálja megtéveszteni a felhasználókat, akik azt hiszik, hogy a valódi Hotbit tőzsde oldalát jeleníti meg a Google kereső.

A Hotbit úgy tűnik, bedobja a törölközőt, más tőzsdék egyelőre a további küzdelmet választják, hogy ki tudják javítani a kriptoipar problémáit.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Coinbase nemrégiben indított egy kampányt, amely szerint újítanának a jól bevált rendszeren, az OKY pedig még ennél is tovább ment, és úgy fogalmazott, hogy ők a nulláról újraépítenék az egész iparágat.

Olvastad már? A Fairspin eddigi legnagyobb nyereménye, egy szerencsés játékos 4,15 millió dollárt nyert

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!