Új tanácsadói testületet hoz létre a Binance

-

A tőzsde a nemzetközi terjeszkedés jegyében egy teljesen új, szintén nemzetközi szakértői csapatot állít össze, akik a tervek szerint a szabályozási kérdésekben fogják a Binance ügyeit intézni.

A lépéstől a tőzsde azt várja, hogy a törvényi megfelelésre és az együttműködésre való fókuszálás segít, hogy könnyebben megoldják a szabályozási nehézségeket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb tőzsdéje, a Global Advisory Board névre hallgató részlege pedig olyan szakértőkből áll össze, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a kormányzási, pénzügyi, gazdasági, vállalatirányítási, PR-területeken, ezt olvashatjuk a hivatalos sajtóközleményben.

A csapat elsődleges feladata az lesz, hogy elnavigálja a tőzsdét a lehető legkomplexebb jogi szabályozási környezetben is, és, hogy mind a politikai, mind a szociális kihívásoknak meg tudjon felelni.

Ez utóbbiak nem csak a tőzsde, hanem az egész kriptoipar számára nehézséget jelenthetnek olykor, és lelassíthatják a növekedést, terjeszkedést.

A részleg vezetője a korábbi USA szenátor, Max Baucus, és olyan neveket találni közöttük, mint a korábbi francia államkincstári vezető, Bruno Bézard, a koreai Hyung-rin Bank, a Samsung és a Hyundai ex-vezetője, vagy a brazil központi bank egykori elnöke, és volt brazil pénzügyminiszter, Henrique de Campos Meirelles.

A Binance mindig is a kriptoipar éllovasának számított, az elmúlt öt évben számos alkalommal hallatott magáról a blokklánc és a web3 kapcsán, és az alapító CZ is elismerte, úttörők akarnak lenni a területen.

Elmondása alapján a tőzsde csapata az elmúlt időszakban már olyan problémákat oldott meg, amelyeknek a létezéséről eddig még nem is tudtak, mégis sikeresen vették az akadályokat.

„Arra fókuszálunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, és egyben védjük is a felhasználóink érdekeit. Emellett viszont azt akarjuk, hogy tartani tudjuk a lépést a társadalom számára előnyös innovációk területén. Minden technológia közül, amely teremtő rombolást hozhat a világba, a kriptó és a web3 számít a legizgalmasabbnak és a legígéretesebbnek.”

Az új tanácsadói testület nagy lépés a Binance számára is, hiszen így még nagyobb részben oszthatják meg a világgal a blokklánc előnyeit.

A tőzsde megfogalmazása szerint a szakértők segítségével jelentősen nőtt a Binance mozgástere a szabályozásoknak való megfelelés terén, hiszen a csapat rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Ezek alapján a tőzsde számára a szabálykövetés és a transzparencia is növekszik, és még jobban együtt tudnak működni a törvényhozókkal a világ bármely részén.

CZ nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a tőzsde globálissá akar válni, mégpedig úgy, hogy a lehető legtöbb helyi piacon megjelenik. Ezt a megjegyzést Bukarestben tette, ahol annak az apropóján beszélt, hogy új irodát nyitnak az országban.

A romániai részleg mellett a szolgáltatásaikat már román nyelven is elérhetővé teszik, és elmondták, ez a lépés része a tervnek, amely alapján Kelet-Európában is további terjeszkedési politikát folytatnának.

Olvastad már? A JPMorgan vezérigazgatója szerint a kriptó egy decentrailzált Ponzi

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!