Nem nagyon tudják a kereskedők, milyen árfolyamokra számítsanak

-

A BTC-árak csökkenésére való várakozástól az emelkedésre váró reménykedésig terjed a vélemények skálája. A közelmúltbeli áresések azonban azt mutatják, hogy a jelenlegi szintek potenciálisan jó belépési pontot jelenthetnek a kereskedők számára.

Hogy megtudja, mit gondol a közösség, a Cointelegraph.com nevű kriptós híroldal megkérdezte a Twitter közösségét, hogy válaszoljon a kérdésre – itt a mélypont? A válaszokat összegyűjtöttük.

A kriptoközösség tagjai a további zuhanástól való felkészüléstől kezdve a BTC árak lassú csökkenésére való várakozáson át a bikapiaccal járó szórakozás folytatásának reményéig megosztották gondolataikat a kriptopiaci árak mélypontjáról.

Néhány Twitter-felhasználó meg van győződve arról, hogy ez még nem az alj. Egy közösségi tag válaszában azt írta, hogy az embereknek készen kell állniuk arra, hogy a BTC még lejjebb megy. „Ez a tél kemény lesz” – írták.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Annak ellenére, hogy osztotta azt az érzést, hogy ez még nem a mélypont, egy másik Twitter-felhasználó pozitívabb hangulatot mutatott, mondván, ki kell várni, mi következik.

Eközben egy másik tag, aki a Twitter bemutatkozásában azt írta, hogy „shitcoin maximalista”, vidáman válaszolt a témára, de úgy tűnik, belefáradt a kriptokrachokba.

Ezeken kívül egy másik közösségi tag is válaszolt, aki azt reméli, hogy a mostani áresés már a mélyponton van.

Szerinte, amíg a BTC árfolyama nem hagyja el a 25 000 dolláros határt, addig a kereskedők nem fogják tudni, hogy a jelenlegi árak valóban a mélypontot jelentik-e. Reméli azonban, hogy ez az alj, így „folytatódhat a móka”.

Szeptemberben az elemzők megvitatták a témát és elmondták gondolataikat a Cointelegraph által üzemeltetett Twitter Spaces közösségi térben.

A beszélgetésben Joe Burnett, a Blockware Solutions elemzője elmondta, hogy számos tényező gyakorol nyomást a BTC-re, többek között a kormányok infláció elleni küzdelmei.

Olvastad már? Csődeljárást kezdeményez a Compute North BTC-bányász cég

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!