Nem nagyon tudják a kereskedők, milyen árfolyamokra számítsanak

-

A BTC-árak csökkenésére való várakozástól az emelkedésre váró reménykedésig terjed a vélemények skálája. A közelmúltbeli áresések azonban azt mutatják, hogy a jelenlegi szintek potenciálisan jó belépési pontot jelenthetnek a kereskedők számára.

Hogy megtudja, mit gondol a közösség, a Cointelegraph.com nevű kriptós híroldal megkérdezte a Twitter közösségét, hogy válaszoljon a kérdésre – itt a mélypont? A válaszokat összegyűjtöttük.

A kriptoközösség tagjai a további zuhanástól való felkészüléstől kezdve a BTC árak lassú csökkenésére való várakozáson át a bikapiaccal járó szórakozás folytatásának reményéig megosztották gondolataikat a kriptopiaci árak mélypontjáról.

Néhány Twitter-felhasználó meg van győződve arról, hogy ez még nem az alj. Egy közösségi tag válaszában azt írta, hogy az embereknek készen kell állniuk arra, hogy a BTC még lejjebb megy. „Ez a tél kemény lesz” – írták.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Annak ellenére, hogy osztotta azt az érzést, hogy ez még nem a mélypont, egy másik Twitter-felhasználó pozitívabb hangulatot mutatott, mondván, ki kell várni, mi következik.

Eközben egy másik tag, aki a Twitter bemutatkozásában azt írta, hogy „shitcoin maximalista”, vidáman válaszolt a témára, de úgy tűnik, belefáradt a kriptokrachokba.

Ezeken kívül egy másik közösségi tag is válaszolt, aki azt reméli, hogy a mostani áresés már a mélyponton van.

Szerinte, amíg a BTC árfolyama nem hagyja el a 25 000 dolláros határt, addig a kereskedők nem fogják tudni, hogy a jelenlegi árak valóban a mélypontot jelentik-e. Reméli azonban, hogy ez az alj, így „folytatódhat a móka”.

Szeptemberben az elemzők megvitatták a témát és elmondták gondolataikat a Cointelegraph által üzemeltetett Twitter Spaces közösségi térben.

A beszélgetésben Joe Burnett, a Blockware Solutions elemzője elmondta, hogy számos tényező gyakorol nyomást a BTC-re, többek között a kormányok infláció elleni küzdelmei.

Olvastad már? Csődeljárást kezdeményez a Compute North BTC-bányász cég

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!