Nem nagyon tudják a kereskedők, milyen árfolyamokra számítsanak

-

A BTC-árak csökkenésére való várakozástól az emelkedésre váró reménykedésig terjed a vélemények skálája. A közelmúltbeli áresések azonban azt mutatják, hogy a jelenlegi szintek potenciálisan jó belépési pontot jelenthetnek a kereskedők számára.

Hogy megtudja, mit gondol a közösség, a Cointelegraph.com nevű kriptós híroldal megkérdezte a Twitter közösségét, hogy válaszoljon a kérdésre – itt a mélypont? A válaszokat összegyűjtöttük.

A kriptoközösség tagjai a további zuhanástól való felkészüléstől kezdve a BTC árak lassú csökkenésére való várakozáson át a bikapiaccal járó szórakozás folytatásának reményéig megosztották gondolataikat a kriptopiaci árak mélypontjáról.

Néhány Twitter-felhasználó meg van győződve arról, hogy ez még nem az alj. Egy közösségi tag válaszában azt írta, hogy az embereknek készen kell állniuk arra, hogy a BTC még lejjebb megy. „Ez a tél kemény lesz” – írták.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Annak ellenére, hogy osztotta azt az érzést, hogy ez még nem a mélypont, egy másik Twitter-felhasználó pozitívabb hangulatot mutatott, mondván, ki kell várni, mi következik.

Eközben egy másik tag, aki a Twitter bemutatkozásában azt írta, hogy „shitcoin maximalista”, vidáman válaszolt a témára, de úgy tűnik, belefáradt a kriptokrachokba.

Ezeken kívül egy másik közösségi tag is válaszolt, aki azt reméli, hogy a mostani áresés már a mélyponton van.

Szerinte, amíg a BTC árfolyama nem hagyja el a 25 000 dolláros határt, addig a kereskedők nem fogják tudni, hogy a jelenlegi árak valóban a mélypontot jelentik-e. Reméli azonban, hogy ez az alj, így „folytatódhat a móka”.

Szeptemberben az elemzők megvitatták a témát és elmondták gondolataikat a Cointelegraph által üzemeltetett Twitter Spaces közösségi térben.

A beszélgetésben Joe Burnett, a Blockware Solutions elemzője elmondta, hogy számos tényező gyakorol nyomást a BTC-re, többek között a kormányok infláció elleni küzdelmei.

Olvastad már? Csődeljárást kezdeményez a Compute North BTC-bányász cég

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására. A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el. Ez az optimalizálás...

Bullish jeleket mutat a Ripple (XRP)

Prémium Ripple Március 21.-én a Ripple 30%-kal drágult, miután újra felerősödött az optimizmus, hogy a Ripple Labs megnyerheti a SEC-perét. A 0,3733 dollárról 0,493 dollárra ugrott, de visszatért,...

Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt. Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt,...

Chainlink technikai elemzés 03.25.

Prémium Chainlink  Több eladási akciót figyeltek meg, és ez tükröződik a legfrissebb Chainlink árfolyam-elemzésben is, amely a mai napra vonatkozóan csökkenő jeleket mutat. A 2023. március 23.-i, 7,62...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!