Új tanácsadói testületet hoz létre a Binance

-

A tőzsde a nemzetközi terjeszkedés jegyében egy teljesen új, szintén nemzetközi szakértői csapatot állít össze, akik a tervek szerint a szabályozási kérdésekben fogják a Binance ügyeit intézni.

A lépéstől a tőzsde azt várja, hogy a törvényi megfelelésre és az együttműködésre való fókuszálás segít, hogy könnyebben megoldják a szabályozási nehézségeket.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb tőzsdéje, a Global Advisory Board névre hallgató részlege pedig olyan szakértőkből áll össze, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a kormányzási, pénzügyi, gazdasági, vállalatirányítási, PR-területeken, ezt olvashatjuk a hivatalos sajtóközleményben.

A csapat elsődleges feladata az lesz, hogy elnavigálja a tőzsdét a lehető legkomplexebb jogi szabályozási környezetben is, és, hogy mind a politikai, mind a szociális kihívásoknak meg tudjon felelni.

Ez utóbbiak nem csak a tőzsde, hanem az egész kriptoipar számára nehézséget jelenthetnek olykor, és lelassíthatják a növekedést, terjeszkedést.

A részleg vezetője a korábbi USA szenátor, Max Baucus, és olyan neveket találni közöttük, mint a korábbi francia államkincstári vezető, Bruno Bézard, a koreai Hyung-rin Bank, a Samsung és a Hyundai ex-vezetője, vagy a brazil központi bank egykori elnöke, és volt brazil pénzügyminiszter, Henrique de Campos Meirelles.

A Binance mindig is a kriptoipar éllovasának számított, az elmúlt öt évben számos alkalommal hallatott magáról a blokklánc és a web3 kapcsán, és az alapító CZ is elismerte, úttörők akarnak lenni a területen.

Elmondása alapján a tőzsde csapata az elmúlt időszakban már olyan problémákat oldott meg, amelyeknek a létezéséről eddig még nem is tudtak, mégis sikeresen vették az akadályokat.

„Arra fókuszálunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, és egyben védjük is a felhasználóink érdekeit. Emellett viszont azt akarjuk, hogy tartani tudjuk a lépést a társadalom számára előnyös innovációk területén. Minden technológia közül, amely teremtő rombolást hozhat a világba, a kriptó és a web3 számít a legizgalmasabbnak és a legígéretesebbnek.”

Az új tanácsadói testület nagy lépés a Binance számára is, hiszen így még nagyobb részben oszthatják meg a világgal a blokklánc előnyeit.

A tőzsde megfogalmazása szerint a szakértők segítségével jelentősen nőtt a Binance mozgástere a szabályozásoknak való megfelelés terén, hiszen a csapat rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Ezek alapján a tőzsde számára a szabálykövetés és a transzparencia is növekszik, és még jobban együtt tudnak működni a törvényhozókkal a világ bármely részén.

CZ nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a tőzsde globálissá akar válni, mégpedig úgy, hogy a lehető legtöbb helyi piacon megjelenik. Ezt a megjegyzést Bukarestben tette, ahol annak az apropóján beszélt, hogy új irodát nyitnak az országban.

A romániai részleg mellett a szolgáltatásaikat már román nyelven is elérhetővé teszik, és elmondták, ez a lépés része a tervnek, amely alapján Kelet-Európában is további terjeszkedési politikát folytatnának.

Olvastad már? A JPMorgan vezérigazgatója szerint a kriptó egy decentrailzált Ponzi

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!