Új tanácsadói testületet hoz létre a Binance

-

A tőzsde a nemzetközi terjeszkedés jegyében egy teljesen új, szintén nemzetközi szakértői csapatot állít össze, akik a tervek szerint a szabályozási kérdésekben fogják a Binance ügyeit intézni.

A lépéstől a tőzsde azt várja, hogy a törvényi megfelelésre és az együttműködésre való fókuszálás segít, hogy könnyebben megoldják a szabályozási nehézségeket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb tőzsdéje, a Global Advisory Board névre hallgató részlege pedig olyan szakértőkből áll össze, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a kormányzási, pénzügyi, gazdasági, vállalatirányítási, PR-területeken, ezt olvashatjuk a hivatalos sajtóközleményben.

A csapat elsődleges feladata az lesz, hogy elnavigálja a tőzsdét a lehető legkomplexebb jogi szabályozási környezetben is, és, hogy mind a politikai, mind a szociális kihívásoknak meg tudjon felelni.

Ez utóbbiak nem csak a tőzsde, hanem az egész kriptoipar számára nehézséget jelenthetnek olykor, és lelassíthatják a növekedést, terjeszkedést.

A részleg vezetője a korábbi USA szenátor, Max Baucus, és olyan neveket találni közöttük, mint a korábbi francia államkincstári vezető, Bruno Bézard, a koreai Hyung-rin Bank, a Samsung és a Hyundai ex-vezetője, vagy a brazil központi bank egykori elnöke, és volt brazil pénzügyminiszter, Henrique de Campos Meirelles.

A Binance mindig is a kriptoipar éllovasának számított, az elmúlt öt évben számos alkalommal hallatott magáról a blokklánc és a web3 kapcsán, és az alapító CZ is elismerte, úttörők akarnak lenni a területen.

Elmondása alapján a tőzsde csapata az elmúlt időszakban már olyan problémákat oldott meg, amelyeknek a létezéséről eddig még nem is tudtak, mégis sikeresen vették az akadályokat.

„Arra fókuszálunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, és egyben védjük is a felhasználóink érdekeit. Emellett viszont azt akarjuk, hogy tartani tudjuk a lépést a társadalom számára előnyös innovációk területén. Minden technológia közül, amely teremtő rombolást hozhat a világba, a kriptó és a web3 számít a legizgalmasabbnak és a legígéretesebbnek.”

Az új tanácsadói testület nagy lépés a Binance számára is, hiszen így még nagyobb részben oszthatják meg a világgal a blokklánc előnyeit.

A tőzsde megfogalmazása szerint a szakértők segítségével jelentősen nőtt a Binance mozgástere a szabályozásoknak való megfelelés terén, hiszen a csapat rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Ezek alapján a tőzsde számára a szabálykövetés és a transzparencia is növekszik, és még jobban együtt tudnak működni a törvényhozókkal a világ bármely részén.

CZ nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a tőzsde globálissá akar válni, mégpedig úgy, hogy a lehető legtöbb helyi piacon megjelenik. Ezt a megjegyzést Bukarestben tette, ahol annak az apropóján beszélt, hogy új irodát nyitnak az országban.

A romániai részleg mellett a szolgáltatásaikat már román nyelven is elérhetővé teszik, és elmondták, ez a lépés része a tervnek, amely alapján Kelet-Európában is további terjeszkedési politikát folytatnának.

Olvastad már? A JPMorgan vezérigazgatója szerint a kriptó egy decentrailzált Ponzi

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására. A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el. Ez az optimalizálás...

Bullish jeleket mutat a Ripple (XRP)

Prémium Ripple Március 21.-én a Ripple 30%-kal drágult, miután újra felerősödött az optimizmus, hogy a Ripple Labs megnyerheti a SEC-perét. A 0,3733 dollárról 0,493 dollárra ugrott, de visszatért,...

Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt. Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt,...

Chainlink technikai elemzés 03.25.

Prémium Chainlink  Több eladási akciót figyeltek meg, és ez tükröződik a legfrissebb Chainlink árfolyam-elemzésben is, amely a mai napra vonatkozóan csökkenő jeleket mutat. A 2023. március 23.-i, 7,62...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!