Új tanácsadói testületet hoz létre a Binance

-

A tőzsde a nemzetközi terjeszkedés jegyében egy teljesen új, szintén nemzetközi szakértői csapatot állít össze, akik a tervek szerint a szabályozási kérdésekben fogják a Binance ügyeit intézni.

A lépéstől a tőzsde azt várja, hogy a törvényi megfelelésre és az együttműködésre való fókuszálás segít, hogy könnyebben megoldják a szabályozási nehézségeket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb tőzsdéje, a Global Advisory Board névre hallgató részlege pedig olyan szakértőkből áll össze, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a kormányzási, pénzügyi, gazdasági, vállalatirányítási, PR-területeken, ezt olvashatjuk a hivatalos sajtóközleményben.

A csapat elsődleges feladata az lesz, hogy elnavigálja a tőzsdét a lehető legkomplexebb jogi szabályozási környezetben is, és, hogy mind a politikai, mind a szociális kihívásoknak meg tudjon felelni.

Ez utóbbiak nem csak a tőzsde, hanem az egész kriptoipar számára nehézséget jelenthetnek olykor, és lelassíthatják a növekedést, terjeszkedést.

A részleg vezetője a korábbi USA szenátor, Max Baucus, és olyan neveket találni közöttük, mint a korábbi francia államkincstári vezető, Bruno Bézard, a koreai Hyung-rin Bank, a Samsung és a Hyundai ex-vezetője, vagy a brazil központi bank egykori elnöke, és volt brazil pénzügyminiszter, Henrique de Campos Meirelles.

A Binance mindig is a kriptoipar éllovasának számított, az elmúlt öt évben számos alkalommal hallatott magáról a blokklánc és a web3 kapcsán, és az alapító CZ is elismerte, úttörők akarnak lenni a területen.

Elmondása alapján a tőzsde csapata az elmúlt időszakban már olyan problémákat oldott meg, amelyeknek a létezéséről eddig még nem is tudtak, mégis sikeresen vették az akadályokat.

„Arra fókuszálunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, és egyben védjük is a felhasználóink érdekeit. Emellett viszont azt akarjuk, hogy tartani tudjuk a lépést a társadalom számára előnyös innovációk területén. Minden technológia közül, amely teremtő rombolást hozhat a világba, a kriptó és a web3 számít a legizgalmasabbnak és a legígéretesebbnek.”

Az új tanácsadói testület nagy lépés a Binance számára is, hiszen így még nagyobb részben oszthatják meg a világgal a blokklánc előnyeit.

A tőzsde megfogalmazása szerint a szakértők segítségével jelentősen nőtt a Binance mozgástere a szabályozásoknak való megfelelés terén, hiszen a csapat rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Ezek alapján a tőzsde számára a szabálykövetés és a transzparencia is növekszik, és még jobban együtt tudnak működni a törvényhozókkal a világ bármely részén.

CZ nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a tőzsde globálissá akar válni, mégpedig úgy, hogy a lehető legtöbb helyi piacon megjelenik. Ezt a megjegyzést Bukarestben tette, ahol annak az apropóján beszélt, hogy új irodát nyitnak az országban.

A romániai részleg mellett a szolgáltatásaikat már román nyelven is elérhetővé teszik, és elmondták, ez a lépés része a tervnek, amely alapján Kelet-Európában is további terjeszkedési politikát folytatnának.

Olvastad már? A JPMorgan vezérigazgatója szerint a kriptó egy decentrailzált Ponzi

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!