Új tanácsadói testületet hoz létre a Binance

-

A tőzsde a nemzetközi terjeszkedés jegyében egy teljesen új, szintén nemzetközi szakértői csapatot állít össze, akik a tervek szerint a szabályozási kérdésekben fogják a Binance ügyeit intézni.

A lépéstől a tőzsde azt várja, hogy a törvényi megfelelésre és az együttműködésre való fókuszálás segít, hogy könnyebben megoldják a szabályozási nehézségeket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb tőzsdéje, a Global Advisory Board névre hallgató részlege pedig olyan szakértőkből áll össze, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a kormányzási, pénzügyi, gazdasági, vállalatirányítási, PR-területeken, ezt olvashatjuk a hivatalos sajtóközleményben.

A csapat elsődleges feladata az lesz, hogy elnavigálja a tőzsdét a lehető legkomplexebb jogi szabályozási környezetben is, és, hogy mind a politikai, mind a szociális kihívásoknak meg tudjon felelni.

Ez utóbbiak nem csak a tőzsde, hanem az egész kriptoipar számára nehézséget jelenthetnek olykor, és lelassíthatják a növekedést, terjeszkedést.

A részleg vezetője a korábbi USA szenátor, Max Baucus, és olyan neveket találni közöttük, mint a korábbi francia államkincstári vezető, Bruno Bézard, a koreai Hyung-rin Bank, a Samsung és a Hyundai ex-vezetője, vagy a brazil központi bank egykori elnöke, és volt brazil pénzügyminiszter, Henrique de Campos Meirelles.

A Binance mindig is a kriptoipar éllovasának számított, az elmúlt öt évben számos alkalommal hallatott magáról a blokklánc és a web3 kapcsán, és az alapító CZ is elismerte, úttörők akarnak lenni a területen.

Elmondása alapján a tőzsde csapata az elmúlt időszakban már olyan problémákat oldott meg, amelyeknek a létezéséről eddig még nem is tudtak, mégis sikeresen vették az akadályokat.

„Arra fókuszálunk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, és egyben védjük is a felhasználóink érdekeit. Emellett viszont azt akarjuk, hogy tartani tudjuk a lépést a társadalom számára előnyös innovációk területén. Minden technológia közül, amely teremtő rombolást hozhat a világba, a kriptó és a web3 számít a legizgalmasabbnak és a legígéretesebbnek.”

Az új tanácsadói testület nagy lépés a Binance számára is, hiszen így még nagyobb részben oszthatják meg a világgal a blokklánc előnyeit.

A tőzsde megfogalmazása szerint a szakértők segítségével jelentősen nőtt a Binance mozgástere a szabályozásoknak való megfelelés terén, hiszen a csapat rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Ezek alapján a tőzsde számára a szabálykövetés és a transzparencia is növekszik, és még jobban együtt tudnak működni a törvényhozókkal a világ bármely részén.

CZ nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a tőzsde globálissá akar válni, mégpedig úgy, hogy a lehető legtöbb helyi piacon megjelenik. Ezt a megjegyzést Bukarestben tette, ahol annak az apropóján beszélt, hogy új irodát nyitnak az országban.

A romániai részleg mellett a szolgáltatásaikat már román nyelven is elérhetővé teszik, és elmondták, ez a lépés része a tervnek, amely alapján Kelet-Európában is további terjeszkedési politikát folytatnának.

Olvastad már? A JPMorgan vezérigazgatója szerint a kriptó egy decentrailzált Ponzi

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

2024 nyarának szabadügynökei: A klubok vereségre készülnek

A futballvilág minden nyáron izgatottan várja az átigazolási időszak megnyílását, amikor az ingyenes játékosok kompenzáció fizetése nélkül csatlakozhatnak új klubokhoz. A 2024-es nyara különösen forró...

A Bitcoin (BTC) ára júniusban elérheti a 95.000 dollárt

A változó piaci trendek eltérően alakították a kriptopiacok, konkrétan a sztárkriptó, a Bitcoin árcéljait. Miközben a piaci szereplők arra vártak, hogy a szintek 55.000 dollárra csökkenjenek,...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 05.23.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) árfolyama 3700 dollár fölé emelkedett, miután elég hosszú ideig kibírta a 3000 dollár körüli konszolidációt. A fellendülés fő oka várhatóan a jóváhagyás...

Sam Bankman-Fried új börtönbe költözik

A szövetségi ügyészek azt javasolták, hogy Sam Bankman- Fried-et a családjához közelebbi kaliforniai Palo Alto-ba, egy kaliforniai börtönbe helyezzék át. Sam Bankman- Fried-et, az összeomlott FTX...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!