A harmadik legnagyobb bálna 456 BTC-vel ünnepli a születésnapot

-

A 456 BTC megvásárlása után a harmadik legnagyobb bálna már 120.845,57 BTC-t birtokol, ami több mint 5,6 milliárd dollárt jelent.
Immár 13 éve, hogy létrejött a Bitcoin-blokklánc genezis blokkja. Talán ennek emlékére a harmadik legnagyobb Bitcoin (BTC) bálna úgy döntött, hogy az újévi ünnepek után visszatér, és végrehajtja 2022 első jelentős vásárlását.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kedden a BitInfoCharts adatai szerint a harmadik legnagyobb Bitcoin-cím 456 BTC-vel gyarapodott, 46.363 dolláros átlagáron, ami körülbelül 21 millió dollárnak felel meg.


E cikk írásakor a bálna 120.845,57 BTC-t birtokol, több mint 5,6 milliárd dollár értékben. A tulajdonos kiléte továbbra is rejtély, de úgy tűnik, hogy az entitás teljes mértékben kihasználja a jelenlegi áringadozást.
A bitcoin árfolyama az elmúlt 24 órában 1,7%-ot, az elmúlt héten pedig 8,9%-ot esett, jelenleg 46.603 dollár körül mozog.

Eközben a 2021 végén a kriptopénzpiacot terhelő medvés tényezők 2022 első hetében is fennmaradtak, miután a Bitcoin árfolyama szombaton 47.000 dollár alá esett, miközben a rövidebb időtávú grafikonokon továbbra is erős ellenszéllel kell szembenéznie.
A Bitcoin rövid távú nehézségei ellenére sok befektető továbbra is lelkes. A GalaxyBTC nevű Twitter-felhasználó nemrég osztotta meg ezt a grafikont, amely egy lehetséges kitörést mutat 2022 első negyedévében:

Olvastad már? 47 ezer dollár alatt a bitcoin, inkább az ethereumra fogadnak

Forrás: cointelegraph.com


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!