A Binance csatlakozik a Dubai World Trade Centre új kriptoközpontjához

-

A Binance a helyi kormánnyal együttműködve segíti a kriptotőzsdéket és vállalkozásokat abban, hogy engedélyt kapjanak Dubajban.
A világ legnagyobb kriptopénz-kereskedési platformja, a Binance az első kriptotőzsdék között van, amely csatlakozik a Dubai World Trade Centre Authority (DWTCA) által létrehozott új kriptohubhoz.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance másnap hivatalosan bejelentette, hogy szándéknyilatkozatot írt alá a DWTCA-val, miután ez utóbbi hétfőn hivatalosan is bejelentette egy átfogó kriptoközpont elindítását Dubajban.
A DWTCA kezdeményezésében való tagsága részeként a Binance segíteni fog a hatóságnak felvázolni azt az elképzelést, hogy hogyan lehetne „felgyorsítani a virtuális eszközök új, globális iparági központjának létrehozását” – áll a vállalat közleményében.
A Binance emellett segíteni fogja Dubaj elkötelezettségét egy új nemzetközi digitáliseszköz-ökoszisztéma létrehozása mellett, hogy a digitális innovációval lehetővé tegye a hosszú távú gazdasági növekedést – tették hozzá.

„A Binance hisz abban, hogy Dubaj új céljai hozzájárulnak a globális gazdaság növekedéséhez. A cél az, hogy segítsük a kriptotőzsdéket, a blokklánc- és elosztott főkönyvi technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat, valamint a digitális valuták és eszközök széles skáláját, hogy engedélyt kapjanak Dubajban”.

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao az utóbbi időben egyre jobban érdeklődik a dubaji kriptotőzsdék körüli szabályozási fejlemények iránt.


A kriptoközösségben CZ az elsők között volt, akik hétfőn beszámoltak a DWTCA új kriptokezdeményezéséről. Zhao emellett állítólag októberben megvásárolta első otthonát is Dubajban.
A Binance együttműködése a DWTCA-val jelentős lehet a kriptotőzsde számára, mivel a vállalatnak nehézséget okozott a kapcsolatok kialakítása több globális pénzügyi szabályozóhatósággal, amelyek az év elején alaposan megvizsgálták a tőzsdét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Binance kénytelen volt felfüggeszteni egyes szolgáltatásait, miközben több tucat globális pénzügyi szabályozó hatóság figyelmeztetéseket adott ki a kriptotőzsdével szemben.
A Binance működését komolyabban szabályozó országok közé tartozik többek között Németország, Olaszország, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Japán, Lengyelország és Kanada.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!