Tokenswap a CoinMarketCap oldalán keresztül

-

Az Uniswap integrálásával a CoinMarketCap oldal új swap funkciót tett elérhetővé. A jövőben pedig akár több hálózat és más dexek is elérhetővé válhatnak rajta keresztül.

A legismertebb kriptós adatszolgáltató oldalt tavaly tavaszban vásárolta fel a Binance tőzsde.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethereum-alapú tokenek adatlapján most már van egy swap ikon, ennek segítségével csatlakoztathatjuk az oldalhoz a tárcánkat, és válhatunk az ERC20 tokenek között.
Web3-as tárcák közül is több érhető el, a MetaMask mellett a Coinbase, Fortmatic, Portis és a WalletConnect is használható.


A CMC ráadásul úgy fogalmazott, „jelenleg” csak az Ethereumot integrálták, az Uniswap V1 és V2 dex-szel, de a jövőben több hálózatot is elérhetővé tehetnek.
A CMC jelentős növekedést ért el a látogatottságban az idei év kezdete óta. A januári 101 milliósról májusra 272,32 millióra növekedett az oldalletöltések száma.
A legnagyobb átkattintási ráta nem meglepő módon a Binance tőzsdéről származik, a látogatók 52,68%-a onnan megy át az oldalra, ez derül ki a SimilarWeb adatelemző portál számaiból.
A CMC2013-ban jött létre, és mára az egyik legismertebb kriptós portálnak számít a világon. 2019-ben kriptós indexeket is indítottak a Nasdaq Global Index Data Service és a Bloomberg Terminal platformjain keresztül.
Az akvizíció alkalmával a tőzsde határozottan kijelentette, hogy a CMC független adatelemző portálként fog működni a továbbiakban is, az azután következő néhány hónap alatt viszont mégis több vezető is távozott a csapattól.
A sajtó információi alapján az akkori ügyvezető, Carylyne Chan mellett Jeremy Seow és Spencer Yang is otthagyta az oldalt.

Az Uniswap integrálása mindenesetre teljesen beleillik Chan régebbi nézőpontjába, aki már többször is elmondta, hogy az ilyesmi kell a tömeges elfogadottsághoz.

„Tudjuk már egy ideje, hogy a jobb felhasználói élmény, az egyszerűbb kezelőfelület lesz a kulcs a tömegek becsábításához a kriptoszférába.”

Olvastad már? Cynthia Lummis szenátor támogatja a kriptót az amerikai nyugdíjtervekben

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

20 év börtönre számíthatnak az Ace Exchange csalási botrányának gyanúsítottjai Tajvanon

A tajvani ügyészek 20 éves börtönbüntetést javasolnak a Ace Exchange kriptotőzsdével kapcsolatos csalási és pénzmosási ügy fő gyanúsítottjai számára. A vádlottak között szerepel David Pan,...

Litecoin (LTC) technikai elemzés 04.28.

Prémium Litecoin (LTC) A Litecoin (LTC) befektetői számára kényelmes hetet jelentett a coin árfolyamának emelkedése. A heti rally lehetővé tette az LTC számára, hogy elérjen egy kritikus szintet,...

Az Nvidia részvények 15%-kal emelkedtek 5 nap alatt

Az Nvidia árfolyamának jelentős emelkedése után rögtön megkezdődött a spekuláció, hogy az AI-vonatkozású tokenek lesznek a következők, amelyek erősödést produkálnak. Az Nvidia - az egyik legnagyobb...

20%-os esés jöhet a bitcoin árában

A bitcoin eddigi útja hullámvasúthoz hasonlított, tele izgalommal és fordulatokkal, de Phil Bonello, a Grayscale volt igazgatója nemrégiben aggasztó utalásokat tett egy lehetséges összeomlásra, az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!