Az Amber Group vezérigazgatója szerint a bitcoin már nem lufi

-

Michael Wu szerint a nagy ingadozások ellenére a bitcoint már nem fenyegeti egy lufi veszélye.
A bitcoint – több mint 10 éves fennállása során – már sokan nevezték lufinak.

Michael Wu, az Amber Group pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég vezérigazgatója szerint azonban ennek vége.

„Mindig így zajlik ez egy paradigmaváltás során.” – mondta Wu egy CNBC-interjú során. „Az emberek kételkednek, szkeptikusan állnak hozzá, amely természetes, mivel idő kell hozzá, hogy megértsék mi ez az új dolog, és fenntartható-e.”
„Az elején a szkepticizmus jelentős áringadozással jár. Azonban úgy gondolom, hogy a bitcoint már nem lehet lufinak nevezni, mivel már intézmények, milliárdosok, több milliárd dollár értékű cégek is kezdenek beszállni. Bitcoint vásárolnak, és csak 21 millió bitcoin lesz valaha.”

Ezzel arra utalt, hogy az elmúlt hónapok során számos nagy befektető lépett be. A Microstrategy egymaga több mint 1 milliárd dollárt fektetett bitcoinba. A MassMutual 100 millió dollárral, a Square pedig 50 millió dollárral szállt be a kriptovilágba.
A bitcoin hosszú távú árfolyam-emelkedésében kiemelt szerepe van a korlátozott készletnek és az egyre növekvő érdeklődésnek.

„Továbbra is lesznek ingadozások és rövid távú korrekciók. Lehet, hogy egyes korrekciók durvábbak lesznek, de már átléptük azt a pontot, hogy a bitcoint lufinak nevezzük.”


Wu a bitcoin vagyontárolási szerepéről is szót ejtett. A bitcoint sokszor hasonlították az aranyhoz az elmúlt évek során.

„A legrosszabb az, hogy a bitcoin az arany egy jobb formája.”

Szerdán az Amber Group bejelentette, hogy a cég egyik üzlettársa, Annabelle Huang azt a feladatot kapta, hogy tovább népszerűsítse a bitcoint az intézményi és hagyományos befektetők körében a dél-koreai, japán, hongkongi, szingapúri, tajpeji, és észak-amerikai régiókban.

Olvastad már? Fairspin blokklánckaszinó – új játékok, nagy versenyek, hatalmas bónuszok

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt kétségeket ébreszt a Bitcoin bikafutás folytatásával kapcsolatban

A neves kereskedő, Peter Brandt kétségeket fogalmazott meg a Bitcoin jelenleg is tartó bikapiaci ciklusának fenntarthatóságával kapcsolatban. Egy részletes elemzésben, amelynek címe: „A történelem azt mutatja,...

A BAYC legújabb rallyjának vizsgálata a 32 hónapos mélypontjáról

Az NFT Floor Price adatai szerint a vezető non-fungible token (NFT) projekt, a Bored Ape Yacht Club (BAYC) padlóárfolyama az elmúlt hónap legmagasabb szintjére emelkedett....

A vezető szakértő 1000%-os növekedést jósol a BlastUP esetében: hihető ez a növekedés?

Vendégbejegyzés A híres közösségi média influencer és kriptopénz szakértő, Orbid, aki híres a nagy potenciállal rendelkező kriptók azonosításáról, nemrég kiemelte a BlastUP-ot egy X-en közzétett bejegyzésében....

A Consensys beperli a Tőzsdefelügyeletet az Ethereum szabályozása miatt

A Consensys, a MetaMask pénztárca fejlesztője, beperelte az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) az Ethereum szabályozása miatt. A per célja, hogy megakadályozza az SEC MetaMask...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!