Kockázati befektetők: még mindig sok a szemét az altcoinok között

-

Annak ellenére, hogy márciusban 50%-ot zuhant a kriptoipar, még mindig több száz blokklánc-projekt létezik, amely a maga területén igyekszik megoldani a felmerülő problémákat.
Ezek mindegyike szerint értéket képviselnek, és rendelkeznek céllal, de a vezető kockázati befektetők szerint viszont inkább úgy mondhatjuk, a terület csordultig telt szeméttel.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Tele a kuka

Kevin Rose, a True Venture partnere, és a Digg alapítója nemrég a TechCrunch vendégeként szerepelt, ahol a kriptó is szóbakerült.
Rose, aki a Google ’13-as Ripple befektetését is levezényelte, úgy fogalmazott, „kétségtelen, hogy a jövő pénze digitális lesz”.
Arra reagálva került elő ez, hogy vajon hogyan lehetne hatékonyabbá, és használhatóbbá tenni a fizetési rendszereket.
Arra a megállapításra jutottak, hogy sok kriptoprojekt víziója értelmetlen, és tulajdonképpen semmit sem ér.

„Szóval létrehoznak valamit, ami pénzként költhető, és könnyű megérteni, felfogni, és valamelyik blokklánc-technológián alapul. Így kezdődik mindegyiknél. A baj az, hogy 99% mögött olyan emberek vannak, akik igazából csak az árfolyam-növekedésben érdekeltek. Ezen projektek mindegyike szemétre való. Ez pedig baj, mert lehúzzák az értelmes projekteket is, és besározzák az egész iparágat.”

Rose hozzászólása felidézi azt is, amelyet a BlockFyre kriptoelemző cég vezető kutatója is megfogalmazott. Az altcoinokra kitérve az elemző így vélekedett a legutóbbi jelentésében:

„Mikor az altok emelkednek, az nem túl meggyőző, mert ugyanazt az utat követik. A különböző tokenek, például mondjuk a privacy coinok együtt mozognak, márpedig az előző három évben ez úgy tűnt, mintha koordinálva lenne, ahelyett, hogy az összes típusú alt egyszerre emelkedne.”

Bajban az altok

Rose nézete mellett sok más elemző is úgy vélekedik, az altok nagyja hamarosan szembesül a medvékkel.
Josh Olszewicz, a Brawe New Coin elemzője nemrégiben osztotta meg, hogy a bitcoin dominancia grafikonon tankönyvi aranykereszt tűnt fel, ez az indikátor pedig emelkedést jósol.
Az 50 napos mozgóátlag alulról törte át a 200 napos mozgóátlag csártját a dominancia esetén, azaz megmutatja, hogy a teljes kriptopiac mekkora részét uralja a vezető kriptopénz.
Ez az aranykereszt pedig rossz hír azok számára, akik az altszezont várják.


Az előző aranykeresztek komoly emelkedést hoztak a BTC számára az altokkal szemben. Elég valószínű, hogy most is így fog történni.

Olvastad már? Egészséges változás érte a bitcoint a túlzott tőkeáttétes pozíciók kiszorulásával

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket. A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az...

Miért szabott ki Oroszország tilalmat a kriptovalutákra?

2024. szeptember 1-jétől Oroszország szigorú korlátozásokat vezet be a kriptovaluták forgalomba hozatalára. A korlátozás azonban kizárja a joghatósága alatt kibocsátott eszközöket. Anatolij Akszakov lépésének célja, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 04.29.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt napban esett, ami további eséstől való félelmet keltett. Ugyanakkor volt esély a trendfordulóra. Ha ez bekövetkezik, akkor a befektetők...

A legjobb mém érmék, amelyek készen állnak a májusi kitörésre

Vendégbejegyzés Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a megfizethető mém érmék élénk érdeklődést váltanak ki a befektetőkből, akik a következő nagy nyereséget keresik. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!