A bitcoin útja 100 000 dollárig: Peter Brandt elmagyarázza, hogy és mikor

-

Peter Brandt, veterán kereskedő szerint a bitcoin a 100 000 dolláros árfolyam felé tart – most egy új videóklipben osztotta meg elemzését.
Azonban fennáll annak a lehetősége is, hogy a vezető kriptopénz rövid távon medve piac felé tart.

Keresztút előtt a bitcoin

Brandt szerint a bitcoin továbbra is folytatja történelmi bika futamát, mely egyre magasabb csúcsokkal és mélypontokkal jár.
Úgy hiszi, hogy a kriptopénz kitart a bika narratíva mellett az elkövetkezendő évek során amíg át nem töri a 100 000 dollárt, azonban két lehetőség is fennáll, mielőtt ez megvalósulna. Nem lehet meglepő, hogy az egyik bikás, a másik medvés.
Az árfolyam jelenleg keresztút előtt áll, mielőtt elkötelezné magát valamelyik forgatókönyv előtt. Jelenleg nagyon közel van a több éves csatorna alsó szintjéhez. Ha az árfolyam tovább csökken, akkor 2020 júliusára 5324 dollárig mehet a bitcoin.
A lehetséges mélypont a korábbi mintázatok alapján került kiszámolásra, amelyek szerint a bitcoin 2011 óta négyszer mondott ellent a parabolikus mozgásoknak. Brandt elemzése szerint minden mélypont 80%-os korrekcióval járt, amely 12 hónapig tartott a mélyponttól a csúcspontig.
A jelenlegi korrekció nyárra erős támogatási pontot találhat 5324 dolláron, ha a bitcoin a medve utat választja. Ennek oka, hogy a bitcoin júniusban csúcsosodott ki 13 000 dolláron. Addig is sok bika fogja még feladni.

Brandt szerint a korrekció még a bitcoin legnagyobb támogatóit is elijesztheti, ezt több éves értékpapír kereskedői tapasztalatára alapozza. Úgy hiszi, hogy a közösségi médián aktív bitcointámogatók akár 90%-a is bedobhatja a törülközőt.

A „hirtelen bikás” forgatókönyv

A legjobb esetben a bitcoin nem töri át a több éves csatorna alját és új magasságokba emelkedik. Brandt szerint akár már a jövő év elején új csúcson lehet az árfolyam.

Érdekességképpen, számos bitcointámogató úgy hiszi, hogy az árfolyam új csúcson lesz a feleződésnek köszönhetően, mely 2020 első felében esedékes.
PlanB híres stock-to-flow modellje is ezt a forgatókönyvet támasztja alá.

Olvastad már? Ukrajnában mostantól legálisan fizethetsz kriptopénzzel

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!