Ha a történelem ismétli önmagát, masszív növekedésre kell számítani

-

Az idei év elején a kriptopénzek körüli szituáció eléggé rossz volt. A 2018 év végi esés után a bitcoin új minimumokra csökkent, és magával húzta a többi kriptopénzt is.
Az idei éven aztán történt egy kis trendfordulás, és a bitcoin ismét belépett az ötjegyű számok birodalmába. Vajon újra ez várható?

Az idei év nyári bikafutama

2018 végén a bitcoin igencsak lesüllyedt a 3000 dolláros szintre. Akkor heves kapitulációknak lehettünk tanúi, miközben sokan jósoltak 1500 dolláros árfolyamot – a merészebbek persze még 500 USD-ig is elmerészkedtek.
Végül aztán minden jóra fordult, és 5 hónappal később a kriptopénz több 100 százalékkal növekedett, értéke pedig 14 000 dolláron állapodott meg. Mindez 500%-os növekedést jelent. Ezt követte a többi kriptopénz. A Litecoin például 22 dollárról 145-re nőtt.
A 700%-os növekedés után ez volt az eddigi legnagyobb értéke. Most újra csillapodó időket élünk, és továbbra is kérdéses, merre indul tovább a piac.

Újabb halmozó fázis

Ha a történelem nem hazudik, a BTC egy újabb jelentő árralira készülhet – amely nagyon hasonló lehet ahhoz, amelyet idén árpilisban már egyszer átélt.
Cantering Clark kriptokereskedő rejtélyes, fraktális hasonlóságot fedezett fel a jelenlegi grafikon és a 2018 decemberi grafikonok között, amely után, 2019 második negyedévében érezhető növekedés következett be.
A bitcoin akkor szép összegeket ért el, több száz százalékkal nőtte magát túl a 2018-as év végi állapotokból.
https://twitter.com/CanteringClark/status/1203866598370660352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203866598370660352&ref_url=https%3A%2F%2Fkryptomagazin.sk%2Fpokial-sa-zopakuje-historia-uvidime-opat-masivny-rast-kryptomien%2F
Kollégája, Josh Rager kiemelte, hogy a kriptopénzek királya jelenleg felhalmozó fázisban van. Ez a felhalmozódás felel a mostani unalmas időszakért, amelynek köszönhetően az ár sem felfelé, sem lefelé nem igazán mozdul.
A cikk írásakor szintén elmondható, hogy az elmúlt pár napban nem történt jelentős mozgás. A bitcoin ára jelenleg 7443 dolláron áll.

Hopp vagy kopp

A Twitteren többféle előrejeltések terjednek – nem mindegyik bullish. A Jacob Cantfield elemző által végzett felmérés szerint a megkérdezettek 47 százaléka hisz abban, hogy a jelenlegi piaci szituáció egy újabb esésre utal.


Peter Brandt, legendás kereskedő nemrég erősen pozitív és bullish árjóslatot közölt, amelyben 100 ezer dolláros bitcoinról írt.
Másrészt viszont a bitcoin növekedés helyett a 2018 decemerének árfolyamát célozná meg, azt ő olyan kapitulációnak tartaná, amelyben még a leghevesebb bikák is bedobnák a törülközőt és eladnák kriptopénzeiket.
Talán mondani sem kell, hogy ez még nagyobb esésekhez vezethet.
Forrás: kryptomagazin.sk
Kiemelt kép: airpix

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!