52 millió XRP-t vásároltak a bálnák az elmúlt 3 hétben

-

Ali Martinez kriptokereskedő és elemző a Twitteren osztotta meg, hogy az elmúlt hónapban a kriptopénz bálnák elképesztő mennyiségű XRP vásároltak, ezzel növelve a Ripple-hez kapcsolódó tokenre tett befektetéseiket.

Az elmúlt három hétben ezek a bálnák több mint 52 millió XRP-t vettek fel a készleteikbe.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez a kriptómennyiség valamivel kevesebb, mint 30 millió dollárt ér fiatban kifejezve.

Úgy tűnik, ezek a bálnák bikásan állnak az XRP-hez – hangsúlyozta a kereskedő.

Martinez a tweetjében megosztotta a Santiment on-chain adatszolgáltató által készített grafikont.

Eközben az elmúlt napokban a hatodik legnagyobb kriptopénz, az XRP 5,41%-os emelkedést produkált, 0,44759 dollárról 0,47182 dollárig ugrott, amelyen jelenleg a Bitstamp tőzsdén kereskednek vele.

Íme, mit mutat a Santiment legfrissebb XRP-jelentése

A fent említett adatszolgáltató, a Santiment a mai nap folyamán egy tweetet tett közzé arról, hogy az XRP árfolyama az utóbbi időben elég érzékenyen reagál a hírekre.

A Santiment által az XRP-ről közzétett jelentésből kiderül, hogy úgy tűnik, hogy az XRP-láncon az utóbbi időben kevés fejlesztői innovációs esemény történt, és nincsenek olyan újítások, amelyek kész projekteknek tűnnének.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az egyik megosztott grafikon szerint úgy tűnik, hogy a fejlesztők csak újabb patcheket adnak hozzá „jelentős módosítások nélkül”.

Az XRP ársokkokat a jelentés szerzői szerint a vezető médiumok „pikáns szalagcímek” táplálták.

Emellett úgy tűnik, hogy a közelmúltbeli áremelkedéseket nem természetes okok idézték elő – folytatódik a jelentés. A szerzők szerint „mesterségesen szabályozzák a nagy tranzakciók”.

Az olyan projektek, mint az XRP, a jelentés szerint azt bizonyítják, hogy jelenleg nagy szereplők vannak jelen a kriptopénzpiacon.

Olvastad már? A kriptopénzek iránti érdeklődés 2020 óta nem látott szintre csökken

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!