Ismét elhoztunk nektek egy toplistát 5 olyan altkoinról, amelyeknek tartása minden bizonnyal nem hiányozhat egyetlen jó portfólióból sem.

Legutóbb olyan shitcoinokról számoltunk be, amelyek vagy „halálra” vannak ítélve, vagy 0 satoshi felé tart az értékük.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Ebben a bejegyzésben megnézzük azokat az erős projekteket, amelyek már letettek valamit a kriptopénzek világának asztalára.

BNB – Binance coin

Világos, hogy a jelenkor legnépszerűbb és leggyorsabban növekvő kriptoprojektje a Binance.

Egy olyan cégről van szó, amely több tőzsdével is rendelkezik, és több száz altcoinnal, illetve természetesen bitcoinnal is lehetővé teszi a kereskedelmet.

A Binance hároméves történelme alatt a világ leghíresebb és vitán felül a leggyakrabban látogatott kriptováltójává vált.

A Binance coinnak tehát valószínűleg nem kellene hiányoznia a kriptopénzportfóliónkból. Főleg most, hogy az árfolyama néhány hónap alatt értékének nagy részét elveszítette.

ETH – Ethereum

Az ETH a következő olyan stabil projekt, amely mögött már áll néhány kriptoév. Az Ethereum jelenlegi változatának létrejöttét viszonylag nagy kíváncsiság övezte, és nem tudom, hogy más kriptoérmével egyáltalán előfordult-e már ilyesmi.

2015 felében, azután, hogy az Ethereum Classic akkori változatán biztonsági rést fedeztek fel, hard forkot hajtottak végre. Létrejött az ether új, biztonságosabb változata. A közösség úgy döntött, ezt az új változatot fogja támogatni.

A jelenlegi ár éppen ezért nagyjából 300 dollár. Szintén illik megemlíteni, hogy nem sokkal az Ethereum létrejötte után nem egész egy dollárral kereskedtek vele.

Nagyon erős projektről van szó, amely fejlesztők nagy, folyamatosan növekvő közösségével rendelkezik.

BAT – Basic Attention Token

Tekintettel arra, hogy a Google egy teljes világra kiterjedő óriássá vált, gyakorlatilag semmilyen más vállalat nem képes konkurálni vele. Legyen szó a keresőről vagy olyan más termékeikről, mint a Gmail vagy a Chrome böngésző.

A kriptovilágban az utóbbi években mégis felbukkantak olyan projektek, amelyek versenyre szálltak ezzel a mindent behálózó hatalommal. Ennek példája mondjuk a presearch. Mindezen projektek azonban leginkább kudarccal jártak.

Az egyetlen olyan kereső, amelynek sikerült a felhasználók tekintetében is rekordokat döntenie, a Brave volt.

Ezen a böngészőn keresztül teljesen ingyenesen juthatunk hozzá a BAT-tokenekhez. Mindössze visszafogott reklámokat kell megtekinteni cserébe. A projekt, termékével azt is bebizonyította, hogy képes sikeres céget építeni.

VeChain (VET)

A VeChain a következő olyan csillag, amely megtalálta helyét a világban. Egy olyan projektről van szó, amelynek célja, hogy teljes mértékben biztosítsa a termékek azonosítását.

Például a borok szállítása közben a világ egyik végéről a másikra, biztosítani kell, hogy a terméket senki nem cseréli ki egy másik, olcsóbb alternatívára.

A megoldásuknak természetesen más felhasználási lehetőségei is vannak, nem csak az áruszállítás esetében.

A VeChain nagy előnye, hogy eddig nem igazán akadt versenytársuk, a kriptovilágban ugyanis egyik vállalkozás sem rendelkezik ehhez hasonló és ennyire kiterjedt projekttel.

HT – Houbi token

A Huobi tőzsde a Binance konkurense. Még ha sok mindenben hasonlítanak is egymásra, nagyon sok eltérés is van közöttük. A Binance-szel összehasonlítva a Huobi inkább a nagyobb tőkével rendelkező befektetőkre összpontosít.

Azon felül, hogy minőségi kriptováltónak minősülnek, olyan eseményeket is szerveznek, amelyre közvetlenül meghívják kereskedőiket is.

Ha minden a terveik szerint halad, és a nagy tőkéjű befektetőkből is egyre több lesz, akkor a Huobiból gond nélkül akár a világ egyik legnépszerűbb tőzsdéje válhat.

Összegzés

Ezen népszerű altcoinok főleg a CMC TOP 50-es listájából kerültek ki. Mivel a piacon jelenleg több mint 5000 altcoin létezik, azok kiválogatása egyáltalán nem egyszerű feladat, és nyilván mindenkinek van valamilyen olyan kedvenc projektje, amely a mi listánkon nem szerepel.

Olvastad már? A bitcoin értéke nem éri el a 100 000 dollárt a következő bikafutammal

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép estétek!

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.