Bitcoin Private Trustot indít a Blackrock a „jelentős érdeklődés” miatt

-

A világ legnagyobb vagyonkezelője, a Blackrock elindított egy spot bitcoin private trustot. „A digitális eszközök piacának meredek visszaesése ellenére még mindig jelentős érdeklődést tapasztalunk néhány intézményi ügyfél részéről” – közölte a Blackrock.

A Blackrock elindítja a Bitcoin Trustot

A Blackrock, a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője elindította a „Blackrock bitcoin private trustot”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy csütörtöki blogbejegyzés szerint az amerikai intézményi ügyfelek számára elérhető spot bitcoin private trust a BTC teljesítményét kívánja követni, levonva a trust költségeit és kötelezettségeit.
A vagyonkezelő cég részletezte:

„A digitális eszközök piacán tapasztalható meredek visszaesés ellenére még mindig jelentős érdeklődést tapasztalunk néhány intézményi ügyfél részéről arra vonatkozóan, hogyan lehet hatékonyan és költséghatékonyan hozzáférni ezekhez az eszközökhöz a technológiánk és terméklehetőségeink segítségével.”

„A Bitcoin a legrégebbi, legnagyobb és leglikvidebb kriptoeszköz, és jelenleg az ügyfeleink érdeklődésének elsődleges tárgya a kriptoeszközök területén belül” – tette hozzá a vagyonkezelő.
A Blackrock továbbá kifejtette, hogy négy olyan digitáliseszközalap-kezelési területen végez munkát, ahol potenciális előnyöket lát az ügyfelei és a tőkepiacok szélesebb értelemben vett hasznára.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A négy terület a blokkláncok, a stabilcoinok, a kriptoeszközök és a tokenizáció.
A múlt héten a Blackrock bejelentette, hogy partnerséget kötött a Nasdaqon jegyzett Coinbase kriptopénztőzsdével.
Az együttműködés „az Aladdin és a Coinbase közös ügyfeleinek hozzáférést biztosít a digitális eszközök kereskedési életciklusához a Coinbase és az Aladdin platform közötti összeköttetésen keresztül, kezdve a bitcoinnal” – írta le a Blackrock.
Márciusban a Blackrock vezérigazgatója, Larry Fink azt mondta, miszerint cége „tanulmányozza a digitális valutákat, a stabilcoinokat és a mögöttes technológiákat, hogy megértse, hogyan segíthetnek ügyfeleik kiszolgálásában.
A vezető jelezte, hogy a tavalyi évhez képest megnőtt az ügyfelek érdeklődése a kriptók iránt, amikor júliusban azt mondta, hogy cége „nagyon kevés” keresletet lát a kriptoeszközök iránt.
Eközben a Blackrock CIO-ja, Rick Rieder több bullish nyilatkozatot tett a bitcoinról és a kriptókról.
Többször is azt mondta, hogy a BTC ára jelentősen emelkedhet. Júniusban azt is mondta, hogy a bitcoin és a kriptó tartós eszközök. Áprilisban a Blackrock elindított egy tőzsdén kereskedett blokkláncalapot (ETF).

Olvastad már? Egy hírlevélszolgáltató miatt szivárogtak ki egy kriptocég ügyfeleinek e-mail-címei

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitwise benyújtotta Ethereum ETF kérelmét

A Bitwise, az egyik vezető kriptopénz vagyonkezelő S-1 formanyomtatványt nyújtott be az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez egy spot alapú Ethereum ETF elindítása érdekében. Ha jóváhagyják, a...

Binance Coin (BNB) technikai elemzés 03.28.

Prémium Binance Coin (BNB) A Binance Coin (BNB) múlt heti árfolyam-emelkedése a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé irányuló trendjével együtt medvés divergenciát hozott létre, ami potenciális árfolyam-fordulatra...

Ezek a kriptók gazdaggá tesznek ezen a bikafuttatáson

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződése élénk vitákat váltott ki a kriptoközösségben, és sok szakértő jelentős árfolyam-emelkedésre számít. Ezt a fejleményt alapul véve bizonyos kriptovaluták készen állnak arra, hogy...

„A Solana az új Ethereum” – Íme, miért gondolja ezt ez a vezető

A Solana (SOL) decentralizált tőzsdei (DEX) tevékenysége rekordot döntő tranzakcióvolumen-emelkedésnek volt tanúja, ami egybeesett a szélesebb kriptopénzpiaccal. Különösen a Solana heti DEX volumene meghaladta a 13,3...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!