A Genesis Digital Assets 708 MW-nyit bányászott 2022 első felében

-

A héten a bitcoinbányászattal foglalkozó Genesis Digital Assets bejelentette, hogy a cég 708 megawatt (MW) teljesítményt fogyasztott 2022 első felében, és nyilvánosságra hozta, hogy 130 teljes munkaidős munkahelyet kíván létrehozni az Egyesült Államokban.
A Genesis operatív igazgatója, Andrey Kim elmondta, miszerint a cég elégedett a bitcoinbányász cég amerikai terjeszkedésének „ütemével”.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Genesis Digital Assets amerikai bővítése 708 MW-ot fogyasztott

Szerdán a Genesis Digital Assets bejelentette, hogy 708 MW teljesítményt fogyasztott, mivel a cég amerikai terjeszkedése folytatódik.
Jelenleg a Genesis négy texasi, három dél-karolinai és egy észak-karolinai helyszínen bányászik bitcoint. A Genesis 2022 első felében a 708 MW-ot a texasi, dél-karolinai és észak-karolinai régióból biztosította.
A vállalat szerint a bővítés 130 teljes munkaidős munkahelyet és nagyjából 495 építőipari munkahelyet teremt a helyi közösségek számára.
Minden nap lehetőséget kapunk arra, hogy értelmes és tartós kapcsolatokat teremtsünk azáltal, hogy munkalehetőségeket teremtünk a helyi közösségek számára, ahol működünk” – magyarázta a Genesis globális humánerőforrás-vezetője, Lydia Nyarko a szerdai bejelentés során.
A Genesis Digital Assets vezetője hozzátette:

„Hihetetlenül kielégítő volt végignézni szervezetünk növekedését. A Bitcoin-bányászat izgalmas karrierlehetőséget kínál, rengeteg növekedési potenciállal, ahogy az iparág egyre nagyobb és nagyobb lesz az elkövetkező években.”

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A Bitcoin-bányászati műveletek tovább bővülnek a volatilis medvepiac közepette

Mielőtt 2022 első félévének folyamán több wattot fogyasztottak volna volna, a Genesis új bányászati központok fejlesztését jelentette be, és a bitcoinbányász cég tavaly több ezer bitcoinbányászgépet vásárolt a Canaantól.
Ami a 2022-es amerikai terjeszkedést illeti, a Genesis COO-ja, Andrey Kim elmondta, hogy a bányászati cég elégedett az amerikai növekedés sebességével. Mint sok más bitcoinbányászati vállalkozás az idén, Kim is megjegyezte, hogy a kriptopiac még mindig kitörőben van.
„Csapatunk hihetetlenül keményen dolgozott kapacitásunk bővítésén, és bár a piac továbbra is változékony, továbbra is elkötelezettebbek vagyunk, mint valaha, hogy teljesítsük küldetésünket, és biztosítsuk a Bitcoin-hálózatot működtető infrastruktúrát” – tette hozzá Kim.
A Genesis mellett számos más bitcoinbányász cég is bővített és vásárolt bányászati berendezéseket a visszaesés során.
A Cleanspark nevű bitcoinbányász a hét elején jelentette be, hogy egy 86 MW kapacitású plug-in-ready létesítményt vásárolt, a múlt hónapban pedig több ezer bányászgépet szerzett be kedvezményes áron.
A Cipher Mining nevű cég 40 MW-os létesítményt fejezett be a texasi Alborzban, a Kryptovault AS bányász pedig bejelentette, hogy az olcsóbb áramárak érdekében a sarkkörtől északra helyezi át a működését.

Olvastad már? A Ripple lehet, hogy felvásárolná a csődbe ment Celsius eszközeit

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!