A Genesis Digital Assets 708 MW-nyit bányászott 2022 első felében

-

A héten a bitcoinbányászattal foglalkozó Genesis Digital Assets bejelentette, hogy a cég 708 megawatt (MW) teljesítményt fogyasztott 2022 első felében, és nyilvánosságra hozta, hogy 130 teljes munkaidős munkahelyet kíván létrehozni az Egyesült Államokban.
A Genesis operatív igazgatója, Andrey Kim elmondta, miszerint a cég elégedett a bitcoinbányász cég amerikai terjeszkedésének „ütemével”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Genesis Digital Assets amerikai bővítése 708 MW-ot fogyasztott

Szerdán a Genesis Digital Assets bejelentette, hogy 708 MW teljesítményt fogyasztott, mivel a cég amerikai terjeszkedése folytatódik.
Jelenleg a Genesis négy texasi, három dél-karolinai és egy észak-karolinai helyszínen bányászik bitcoint. A Genesis 2022 első felében a 708 MW-ot a texasi, dél-karolinai és észak-karolinai régióból biztosította.
A vállalat szerint a bővítés 130 teljes munkaidős munkahelyet és nagyjából 495 építőipari munkahelyet teremt a helyi közösségek számára.
Minden nap lehetőséget kapunk arra, hogy értelmes és tartós kapcsolatokat teremtsünk azáltal, hogy munkalehetőségeket teremtünk a helyi közösségek számára, ahol működünk” – magyarázta a Genesis globális humánerőforrás-vezetője, Lydia Nyarko a szerdai bejelentés során.
A Genesis Digital Assets vezetője hozzátette:

„Hihetetlenül kielégítő volt végignézni szervezetünk növekedését. A Bitcoin-bányászat izgalmas karrierlehetőséget kínál, rengeteg növekedési potenciállal, ahogy az iparág egyre nagyobb és nagyobb lesz az elkövetkező években.”

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A Bitcoin-bányászati műveletek tovább bővülnek a volatilis medvepiac közepette

Mielőtt 2022 első félévének folyamán több wattot fogyasztottak volna volna, a Genesis új bányászati központok fejlesztését jelentette be, és a bitcoinbányász cég tavaly több ezer bitcoinbányászgépet vásárolt a Canaantól.
Ami a 2022-es amerikai terjeszkedést illeti, a Genesis COO-ja, Andrey Kim elmondta, hogy a bányászati cég elégedett az amerikai növekedés sebességével. Mint sok más bitcoinbányászati vállalkozás az idén, Kim is megjegyezte, hogy a kriptopiac még mindig kitörőben van.
„Csapatunk hihetetlenül keményen dolgozott kapacitásunk bővítésén, és bár a piac továbbra is változékony, továbbra is elkötelezettebbek vagyunk, mint valaha, hogy teljesítsük küldetésünket, és biztosítsuk a Bitcoin-hálózatot működtető infrastruktúrát” – tette hozzá Kim.
A Genesis mellett számos más bitcoinbányász cég is bővített és vásárolt bányászati berendezéseket a visszaesés során.
A Cleanspark nevű bitcoinbányász a hét elején jelentette be, hogy egy 86 MW kapacitású plug-in-ready létesítményt vásárolt, a múlt hónapban pedig több ezer bányászgépet szerzett be kedvezményes áron.
A Cipher Mining nevű cég 40 MW-os létesítményt fejezett be a texasi Alborzban, a Kryptovault AS bányász pedig bejelentette, hogy az olcsóbb áramárak érdekében a sarkkörtől északra helyezi át a működését.

Olvastad már? A Ripple lehet, hogy felvásárolná a csődbe ment Celsius eszközeit

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!