3 ok, amiért a Solana (SOL) ára 2024-ben szárnyalhat

-

A legutóbbi fejlemények, a Solana (SOL) ár meglephet minket idén

Jelenlegi piaci helyzet

A Solana (SOL) 2023 októbere óta gyors árfolyam-emelkedésnek indult, és ugyanezen év decemberében 126 dolláron tetőzött.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elmúlt hónapban a SOL figyelemre méltó növekedést mutatott, 19,64%-kal emelkedett az amerikai dollárral szemben.

A SOL további felfelé irányuló lendületére számítanak az elemzők, és egy lehetséges parabolikus fellendüléssel a következő ellenállási szintet célozzák meg 130 dollárnál.

solana
Forrás: coingecko.com

Az Ark Invest korábbi elemzője, Chris Burniske bikás előrejelzést fogalmazott meg a Solana számára, amely a korábbi csúcshoz képest háromszoros emelkedést vizionál, és potenciálisan elérheti a 750 dolláros értékelést.

A Solana jelenlegi 110 dollár körüli stagnálása ellenére Burniske optimista kilátásai aláhúzzák a hálózatban rejlő jelentős potenciált.

A Bitcoin támogatása

A Solana közelmúltbeli bikás tendenciája a kriptopénzszektorban tapasztalható szélesebb körű optimizmus hullámát tükrözi.

Ez az optimizmus kezdetben a Bitcoin ralija miatt alakult ki, amely átlépte az 50 000 dolláros határt.

Forrás: coingecko.com

Mivel a Bitcoin a piac előrejelzőjeként van befolyással, az ellenállási szintekkel szembeni ereje a Solanához hasonló főbb altcoinok rallyját is vezérelheti.

Ehhez kapcsolódóan Koroush Khaneghah kriptopénz-oktató nemrég 140 dollárra vetítette előre a Solana potenciális árcélját, ami 30%-os emelkedést jelent a jelenlegi szinthez képest.

A Solana hálózat fejlődése

A Solana erőteljes fejlesztői közösséggel büszkélkedhet, több mint 2500 aktív közreműködővel, ami kiemeli a blokklánc ökoszisztémaként való vonzerejét.

Nevezetesen, több mint 50%-os szinten tartja a megtartási arányt, ami a fenntartható elkötelezettséget tükrözi, és az innovációnak kedvező környezetet táplál.

A SOL jövőjét illető optimizmust olyan fejlesztések is táplálják, mint a Firedancer, a Solana feldolgozási képességeinek fokozását és a párhuzamos feldolgozás támogatását célzó validáló kliens.

Mindez, valamint az airdrop és a Solana költséghatékony és felhasználóbarát hálózata megerősítette a kereskedők bizalmát, a SOL pedig egyre közelebb kerül az éves csúcsokhoz, és 2024-ben potenciálisan új történelmi csúcsot alakíthat ki.

A közelmúltban a Solana bejelentette integrációját a Filecoinnal (FIL), egy decentralizált hálózattal, amely az adattárolásra és -feldolgozásra összpontosít.

A partnerség célja, hogy a Solana blokktörténetének hozzáférhetőségét és használhatóságát javítsa a különböző Web3 infrastruktúra-szolgáltatók és hálózati szereplők számára, ami a decentralizáció veszélyeztetése nélkül az adatredundancia, a skálázhatóság és a biztonság terén előrelépést eredményez.

solana

Az NFT legutóbbi fejlesztései

A Solana NFT-k 2024 januárjában jelentős mérföldkövet értek el azzal, hogy a havi értékesítési volumenben először előzte meg az Ethereumot.

A Solana NFT eladások megközelítőleg 366,5 millió dollárra ugrottak, ami 2023 decemberében meghaladta az Ethereum 353,2 millió dolláros forgalmát.

A platformon a felhasználói elkötelezettség jelentős növekedést tapasztalt, mind az eladók, mind a vevők száma emelkedett.

Az eladási volumen majdnem rekordot ért el, közelítve a 2021. októberi bikafutás alatti csúcshoz.

A Magic Eden, a kriptoszektor egyik vezető NFT piactere nyilvánosságra hozta a Solana hálózaton egy jutalmazási program elindításának terveit.

E program bevezetése várhatóan jelentős számú felhasználót vonz majd a Magic Eden piactérre, ami ezt követően a Solana hálózaton megnövekedett aktivitást eredményez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Solana 2024-ben jelentős előrelépések előtt áll. Az új token-bővítések egyszerűsítik a létrehozási folyamatokat és növelik a kompatibilitást, ami vonzó a fejlesztők számára.

A Firedancer, egy nagyobb teljesítményű validáló kliens várhatóan optimalizálja és skálázza a Solana-t, és potenciálisan meghaladhatja a másodpercenkénti 1 millió tranzakciót.

Ezen újításokkal és a meglévő funkciókkal a Solana a blokklánc-aréna erős versenyzőjeként tűnik fel, amely folyamatos növekedésre és innovációra van felkészülve.


Olvastad már? Nagy esés várhat a bitcoinra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!