Cardano (ADA) technikai elemzés 02.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) február 8-a óta bikás piaci struktúrát mutat, amikor az árak meggyőzően áttörték a 0,524 dolláros ellenállási szintet.

A vásárlók fenntartották ezt a lendületet, és az elmúlt tíz napban további 10%-os nyereséget kényszerítettek ki.

A Polkadot (DOT) hálózat mellett a Cardano folyamatosan magas fejlesztési aktivitást mutat.

A közelmúltban vizsgálták, hogy a Cardano felülmúlta a Polkadot hálózatot ebben a mérőszámban, ami bizalmat kell ébresztenie a hosszú távú befektetőkben.

A zöld jelölt 0,558-0,578 dolláros régió egy medvés rendelési blokkot jelentett a 12 órás grafikonon. A valós érték rés (fehér doboz) a 0,554-0,57 dollár közötti tartományban egybeesett vele.

Együttesen egy szigorú ellenállási zónát jelentettek.

Ugyanakkor a bikáknak sikerült áttörniük ezt az ellenállási zónát, és magasabbra hajtaniuk az árakat. Ezen felül az OBV, amely január óta csökkenő tendenciát mutatott, kitört a mélypontról.

Ez a kereslet beáramlása volt az egyik oka annak, hogy az ADA képes volt áttörni az ellenálláson.

Feljebb, a 0,69 dolláros terület volt az a csúcs, amelyet az ADA 2023 decemberében állított fel.

Így valószínű, hogy a 0,68- 0,7 dolláros zóna tele lenne eladási megbízásokkal, ami azt jelenti, hogy a vevők nehezen tudnának ezen ellenállási zóna fölé nyomulni.

A MVRV arány február elején nulla alá esett. Az azóta eltelt időben folyamatosan emelkedett felfelé, ami azt mutatja, hogy a tulajdonosok bizakodóak és nyereségesek voltak. A hangulat is a vevőknek kedvezett.

Az érmék átlagos életkorának január óta tartó emelkedése szintén erős HODL mentalitást jelzett.

Az elmúlt két hétben a fejlesztési aktivitás csökkenő tendenciát mutatott.

Szintén jelentősen alacsonyabb volt, mint 2023 novemberében, de ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hálózat a második helyen állt a 30 napos fejlesztői aktivitás tekintetében.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!