Egy vagyont kereshetsz ezekkel a trendi kriptopénzekkel? Cosmos (ATOM), Celestia (TIA) és a Scapesmania

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz piacon jelenleg az optimista hangulat uralkodik, a Bitcoin (BTC) ára több mint két év óta először lépte át az 50.000 dolláros határt, ami egy potenciális bikafutást jelez 2024-ben.

Az emelkedő tendenciát támogatja a BTC tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelmúltbeli jóváhagyása, ami a kriptopénz iránti intézményi kereslet hullámát indította el.

A várakozásokat tovább erősíti a közelgő, 2024 áprilisában esedékes Bitcoin (BTC) felezési esemény, amely várhatóan szigorítja a kereslet-kínálat dinamikáját, és potenciálisan új magasságokba repíti a Bitcoint (BTC).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett a befektetők stratégiailag felhalmozzák a BTC-t. Az spot Bitcoin ETF-ekbe történő jelentős beáramlás a kriptopénz iránti növekvő intézményi étvágyat jelzi.

Amint azt a címben említettük, több olyan, jelenleg trendi altcoin is van, amelyekkel egy vagyont kereshetsz, ha a megfelelő időpontot választod a beszálláshoz.

Persze semmi sem garantált, de arra biztatunk, hogy olvasd el, mit mondunk ezekkel az ígéretes projektekkel kapcsolatban.

ScapesMania: Listázás a sarkon túl van

A tokenértékesítés során a ScapesMania lenyűgöző 6.000.000 dollárt gyűjtött össze elkötelezett közösségétől, ezzel új sebességi rekordot állított fel.

De ez nem csak a pénzeszközökről szól, hanem arról is, hogy a projekt támogatói osztoznak a jövőképben és aktívan alakítják az ökoszisztéma jövőjét.

Egy erős kriptopénz jövő építése

A ScapesMania perspektívái fényesnek tűnnek, különösen az alkalmi játékok piacán. 2029-re ez az iparág az előrejelzések szerint 27,56 milliárd dollárt fog érni, és a ScapesMania célja, hogy kihasználja ezt a növekedést.

A TGE közeledtével (február 25. – március 09.) a projekt készen áll arra, hogy még magasabbra szárnyaljon.

A ScapesMania vezérigazgatója egy nemrégiben tartott AMA-ban megosztotta a TGE utáni virágzó szerencsejáték-ökoszisztémára vonatkozó terveit.

A koncepciótól a megvalósításig minden lépés gondosan meg lesz tervezve és kivitelezve.

kriptopénz

Miért érdemes csatlakozni a ScapesManiához?

Íme néhány ok, amiért a ScapesMania lehet a megfelelő választás az Ön számára:

  • Intelligens marketingstratégiák a közösség elkötelezettségének fenntartása érdekében.
  • Stabilitás a tokenek kezelésében a hosszú távú növekedés érdekében.
  • Optimális feltételek a maximális hozamhoz a TGE alatt.
  • Limitált kínálat, ami idővel növelheti a token értékét.
  • Diverzifikálási lehetőségek a kapcsolódó projekteken keresztül.
  • Stabil tokenomika az egyensúly fenntartása érdekében.
  • Egyszerű hozzáférés a tőzsdékhez, mind decentralizált, mind központosított tőzsdékhez.
  • A biztonság érdekében auditált és szakértők által megbízható.
  • Fokozott láthatóság a kripto nyomkövetőkön, ami több kereskedőt vonz.

Soha nem késő

Akkor is csatlakozhatsz az akcióhoz, ha lemaradtál a előértékesítésről. Iratkozz fel most, hogy értesülj a ScapesMania tőzsdei jegyzéséről, és ragadd meg az esélyt, hogy részese legyél a sikernek.

>>> Maradj velünk: Értesítést kapni a listázásról <<<

Cosmos (ATOM): Navigálás a piaci dinamikában és a jövőbeli kilátások

A Cosmos Hub közössége a 868-as javaslattal, amely az infláció csökkentését célozza a paraméterek kiigazításával, döntő döntéssel szembesült a token gazdaságpolitikájával kapcsolatban.

kriptopénz

A javaslat az inflációs nyomás enyhítésére irányuló szándékok ellenére ellenállásba ütközött, ami az érvényesítők közel felének elutasításához vezetett.

Ezzel megmaradt a jelenlegi gazdasági keret, ami a jelentős változtatásokhoz való óvatos hozzáállást tükrözi. A Cosmos (ATOM) a kudarc ellenére továbbra is kulcsszerepet játszik a blokklánc-interoperabilitás előmozdításában.

Továbbra is elkötelezett az innováció és a közösségvezérelt irányítás mellett, bár a hosszú távú sikerhez elengedhetetlen az infláció ellenőrzésének és a hálózat biztonságának kiegyensúlyozása.

Celestia (TIA): A spekulatív hullámok közepette egy feltörekvő csillag

A Celestia (TIA) az innovatív blokklánc-infrastruktúrának és a fejlesztői rugalmasságnak köszönhetően lenyűgöző piaci fellendüléssel nyűgöz le.

kriptopénz

A közelmúltbeli korrekciók ellenére a befektetői érdeklődés továbbra is magas, ami az értékjavaslatába vetett bizalmat tükrözi.

A Celestia (TIA) új mérföldköveket céloz meg, amelyet erős fundamentumok és innovatív megközelítés támogat.

Az olyan kihívások, mint a piaci volatilitás és a lendület fenntartása az innováció és a közösségi szerepvállalás révén, még előttünk állnak.

A Celestia (TIA) számára elengedhetetlen lesz, hogy sikeresen vegye az akadályokat, és megszilárdítsa pozícióját a kriptotérben.

Következtetés

A kriptopiac fejlődésével az altcoinok, mint a ScapesMania, szilárd lehetőségeket kínálnak a kereskedők számára, akik a Bitcoinon túl a portfóliójukat is diverzifikálni szeretnék.

Az új belépő nagyszerűen pozícionálja magát egy rendkívül jövedelmező piaci résben, olyan módon, hogy igazodik a piaci igényekhez.

Valóban úgy tűnik, hogy az értékének a közeljövőben valószínűleg emelkednie kell.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!