21 oka van a bitcoinnak a növekedésre Filbfilb szerint – és 4 a csökkenésre

-

A Decentrader alapítója, filbfilb szerint van okunk bízni abban, hogy a BTC emelkedő trendje 49.000 dollárnál folytatódik.
A Bitcoin (BTC) kereskedők talán „extrém pánikot” élnek át, de egy elemző szerint gyakorlatilag az összes technikai mérőszám az árfolyam emelkedése felé mutat.
A Cointelegraph-nak december 16-án adott interjújában filbfilb, a Decentrader kereskedési platform társalapítója több mint 20 olyan jelet sorolt fel, amelyek arra utalnak, hogy a bitcoin esetében bikás lendületnek kellene következnie.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

21 ok a Bitcoin felfelé kitöréséhez

A BTC/USD a részvényekkel együtt emelkedett szerdán késő este, köszönhetően az Egyesült Államok jegybankjának.
Miután a pár elérte a 49.300 dollárt, a 49.000 dolláros szint alatt kezdett konszolidálódni, amely ponton a cikk írásakor is tartózkodik.

Crypto Fear & Greed Index. Forrás: Alternative.me

A hangulat azonban még nem mutat elköteleződést a BTC árfolyamának rövid távú jövője iránt, a Crypto Fear & Greed Index mindössze 29/100-on áll – ami filbfilb szerint helytelen.
A bullish triggerek listája 21 elemet számlált, és tartalmazta az eladói kimerülést, a bányászok felhalmozását és az on-chain mérőszámok egy részét.
A medvés táborban ezzel szemben mindössze négy volt – az elveszett 20 hetes mozgóátlag és az 50 és 100 napos mozgóátlagok, a 3 napos grafikonon mutatkozó medvés jelek és egy „szörnyű” heti grafikon.
Forrás: TradingView

A Stoch RSI is sokatmondó

Filbfilb nincs egyedül kijelentéseivel, a népszerű Twitter-elemző, TechDev számos más tényezőt emelt ki, amelyek támogatják a közelgő árfolyam-emelkedést.


Ezek egyike, a sztochasztikus relatív erősség index (stoch RSI), a Bitcoin története során már bizonyítottan bika zászlóként viselkedik a helyi mélypontokon.

Jeff Ross, a Vailshire Capital Management alapítója és ügyvezető igazgatója számára is most a stoch RSI a leginkább figyelemre méltó grafikon.

Olvastad már? Hogyan állapítják meg a kriptopénzek árfolyamát

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!