A Solanán indít kriptovállalkozást Michael Jordan és a fia

-

A legendás egykori profi kosárlabdázó, Michael Jordan és fia, Jeffrey Jordan egy december 15-én közzétett közlemény szerint beszállnak a blokklánc és a Web 3.0 technológiába.
Az apa-fia duó első technológiai vállalkozása a Heir Inc. nevet viseli, egy olyan platformról van szó, amely a hűséges rajongókat kívánja összekötni a népszerű sportolókkal.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Továbbá Jordan technológiai platformja – amely a tervek szerint jövőre indul – egy „heir” nevű, a Solana blokkláncra épülő tokent kíván piacra dobni.
Michael Jordan és fia, Jeffrey Jordan bejelentették első technológiai terméküket Heir néven, a startup pedig nemrég zárta le a cég első, 10 millió dolláros befektetési körét a Thrive Capital vezetésével.
A befektetők között volt a Solana Ventures, a Chicago Bulls védője, Lonzo Ball, William Wesley a New York Knicks ügyvezető alelnöke, valamint Alexis Ohanian technológiai vállalkozó.
A Bitcoin.com News-hoz eljuttatott sajtóközlemény szerint a Heir egy „új generációs holdingvállalat, amely a kultúrából inspirált, a technológiában és a szórakoztatásban gyökerező fogyasztói márkákat épít”.

A Jordanék által megalkotott új technológiai platform a Solana blokklánchálózatát is felhasználja majd egy „heir” nevű token kibocsátásához.
A közlemény megjegyzi, hogy „[a Heir] támogatóinak lehetőségük lesz egyszeri digitális eszközök vásárlására vagy a blokklánc-technológiával működtetett „huddle-jükhöz” való csatlakozásra, exkluzív, digitális áruk, magával ragadó élmények és még sok minden más megvásárlására”.
Alapvetően a népszerű sportolók esetében VIP-fiókok lesznek fenntartva kizárólag a szenvedélyes rajongók számára, akik kihasználhatják a Heir tokeneket és hozzáférést kapnak az „intim, első személyű”, non fungible tokenekhez (NFT).

„Amit a Heir Inc. fejleszt, az kifejezetten a sportolói vállalkozások új korszakához készült, megnyitva az utat a gazdagabb történetmesélés és a mélyebb fogyasztói elkötelezettség előtt” – magyarázta Jeffrey Jordan egy nyilatkozatban.

„A Jordan név több mint 35 éve ápol hűséges közösséget; a hangsúly most azon van, hogy ezt az örökséget továbbadjuk a következő generációnak. Reméljük, hogy továbbra is olyan vállalkozásokat építünk és olyanokba fektetünk be, amelyek ugyanezt a tiszteletet a média- és technológiai térbe is elviszik.”

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az örökös a Z generációs és az ezredfordulós rajongókat célozza meg

A közlemény szerint a Heir platform 2022-ben indul, és a projekt a Z generációs és az ezredfordulós rajongóknak szól. A Heirt Jeffrey Jordan, Jeron Smith és Daniel George fogja vezetni.

„Elképzeléseink szerint a Heir lesz az a platform, amely segít a sportolói metamárkák jövőjének megalkotásában” magyarázták a Heir Inc. társalapítói, George és Smith.

„A platform középpontjában az elkötelezett támogatók állnak, akiknek előnyükre válik majd a korai tulajdonjog és a kedvenc sportolóikhoz való páratlan hozzáférés.”
Az olyan fogalmak, mint a non-fungible tokenek (NFT-k) és a blokklánc technológia nagyon vonzóak voltak a sporttal kapcsolatos cégek számára 2021-ben, és az elmúlt két hétben a Nike és az Adidas is belépett az NFT és a metaverse térbe.

A Flow blokkláncon futó NBA Top Shot 750,4 millió dolláros forgalmat bonyolított le, és a dappradar.com statisztikái szerint ez a negyedik legnagyobb NFT-piactér az eddigi eladások tekintetében.

Olvastad már? Hogyan állapítják meg a kriptopénzek árfolyamát

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Celebs Journey

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!