Waves (WAVES) technikai elemzés 07.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium


WAVES

Egy korábbi elemzésben pár napja kiemeltük, hogy a Waves (WAVES) árai valószínűleg elérik a júniusi legmagasabb értéküket.

Július 10-én a korai órákban a WAVES 2,12 dollárról 2,89 dollárra emelkedett, mielőtt szinte az összes nyereségét ismét visszavonta.

Mindez egy órán belül történt. Vajon ez kiemeli a bálna likviditást nyelő eladási oldalát, amikor a rallyt a csúcsokig vezette, és megverte az alsó időkeret ellenállását 2,25 dollárnál, mielőtt eladta volna az azokban a percekben felmerült FOMO-t? Vagy valami másról van szó?

Egy ármozgás miértjéről egész nap lehet vitatkozni, de egy kereskedő számára a „miért” aligha számít.

Ami számít, az az, hogy az információ felhasználható-e nyereségtermelésre.

A WAVES 4 órás időkeretének grafikonja azt mutatta, hogy a közelmúltbeli pumpálás ellenére nem sok minden változott az elmúlt héten.

Az árak június végén tesztelték a 61,8%-os Fibonacci retracement szintet, mielőtt feljebb mozdultak volna.

Július 9-én a bikákat megakasztották az eladók a magasabb időkeretbeli ellenállásnál, a 2,15 dolláros szinten, ami a május 24-i csúcs volt.

Az árfolyam azonban már megmutatta bikás szándékát az e feletti gyertyavisszavágással.

Az OBV az elmúlt napokban tovább folytatta a felfelé irányuló trendjét. Az RSI a semleges 50 felett maradt, hogy kiemelje a tartós bikás lendületet.

Ez arra utalt, hogy a bikák újabb emelkedésre készülnek. A 2,89, 3 és 3,26 dolláros szintek ellenállásként szolgálhatnak az elkövetkező napokban vagy hetekben.

Eközben az 1,97 dolláros szint alá történő csökkenés a medvés hangulat kezdetét jelezné.

Ha a WAVES folytatja lefelé az 1,83 dolláros szint alá esést, akkor az eladók dominánsnak tekinthetők.

waves

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!