A Coinbase részvények 50%-kal emelkedtek az SEC per óta

-

Az elmúlt hónapban a Coinbase vezető tisztségviselői, köztük Brian Armstrong is eladták részvényeiket az elmúlt hónapban tapasztalt növekedés során.

Annak ellenére, hogy a Coinbase kriptovaluta tőzsde az Egyesült Államokban értékpapírsértési perrel néz szembe, a cég részvényei nemrégiben növekedést mutattak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Coinbase részvények értéke több mint 50%-kal emelkedett azóta, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) pert indított a vállalat ellen, állítva, hogy engedély nélkül kínáltak értékpapírokat.

A TradingView adatai szerint a Coinbase részvények 51%-kal emelkedtek, június 6-án még körülbelül 52 dolláron álltak, július 7-én pedig már 78.7 dollárt értek.

Az elmúlt hat hónapban a részvények árfolyama közel 133%-kal nőtt, míg éves szinten a növekedés körülbelül 50%.

Forrás: TradingView

A jelentős növekedés közepette néhány jelentős Coinbase részvényes továbbra is értékesíti részvényeit.

Július 6-án számos vezető Coinbase tisztségviselő, köztük a Brian Armstrong, összesen 88.058 részvényt adott el, ami körülbelül 6.9 millió dollárt jelent.

Az SEC hivatalos bejelentései szerint az ügyletek között szerepel Gokul Rajaram, a Coinbase igazgatótanácsának tagja 4.580 részvényértékesítése, Paul Grewal, a vállalat vezető jogtanácsosa 1.818 részvényértékesítése és Jennifer Jones, a vezető számviteli igazgató 7.335 részvényértékesítése.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jones korábban is értékesített 74.375 Coinbase részvényt június 29-én, ami 5.2 millió dollárt hozott számára.

Míg a Coinbase vezető tisztségviselői rendszeresen értékesítik részvényeiket, néhány nagyobb befektető továbbra is tartja azokat.

Az ARK Invest befektetési társaság, amely Cathie Wood vezetésével vásárolt további 400.000 Coinbase részvényt június elején, nem értékesítette ezeket a részvényeket, ahogy az a vállalat portfóliófrissítéseiből kiderül.

Ez azzal egyezik meg, hogy Wood szerint a Coinbase részvények ára emelkedni fog a Bitcoin árfolyamával együtt.

Június 19-én az ARK Invest vezérigazgatója újra megerősítette a bizalmát abban, hogy a Bitcoin egy napon eléri az 1 millió dolláros árat.


Olvastad már? 18 évesen a Bitcoinról tanít a salvadori fiatal

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!