A Bitcoin az év végére elérheti az 50.000 dollárt

-

A Reuters osztotta meg, hogy a nagy nemzetközi brit bank előrejelzése szerint az év végére sikerülhet elérni az 50.000 dolláros árfolyamot a Bitcoinnak.

Ami a magasabb csúcsértékeket illeti, a bank elemzői arra számítanak, hogy a BTC a jövő év végére 2024-re, akár az 120.000 dolláros szintet is elérheti.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bank a cikk szerint úgy véli, hogy a BTC árának esetleges emelkedése arra ösztönözheti a Bitcoin-bányászokat, hogy elkezdjenek több coint készletezni az általuk előállított coinból.

Idén áprilisban a bank kiadta a jövő évre vonatkozó BTC-előrejelzését, amelyben azt állította, hogy egy újabb „kriptotél” van mögöttünk.

Összességében az év eleje óta a Bitcoin 83%-kal nőtt, eltörpítve a Nasdaq Composite index növekedését.

Ahogy a Standard Chartered előrejelzése megjelent, Ali Martinez kriptoelemző szerint az új Bitcoin tárcák száma ismét növekedésnek indult.

Hozzátette, hogy az új tárcák számának stabil emelkedése BTC árfolyam-kiugrásokat indíthat el.

Egy másik népszerű elemző, Michael van de Poppe azt tweetelte, hogy a Bitcoin esetében korrekcióra számít, mielőtt tovább emelkedne.

A Bitcoin valószínűleg „a tartományi mélyponton kezd majd el itt mélypontokat bevenni a likviditás megszerzése érdekében” – fűzte hozzá a tweetjéhez egy BTC chart képernyőfotóját.

E cikk írásakor a bitcoin 30.184 dolláron cserél gazdát, miután a múlt héten a 31.000 dolláros szint fölé csusszant.


Olvastad már? 2025-ben érkezhet a digitális rubel

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!