Vitalik Buterin nyilvánosságra hozta milyen kriptopénzeket birtokol

-

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója nyilvánosságra hozta, hogy kriptobefektetései nagyrészt az Ethereum rendszerén találhatjuk meg, egy február 18-án megjelent reddit AMA (Ask me Anything- Kérdezz bármit) szerint.

Olvastad már? Az IBM alelnöke szerint akár 1 millió dollárt is érhet a bitcoin

Az AMA célja az Ethereum vezetőségének átláthatóságának javítása. A cég vezetőit az esetlegesen felmerülő érdekellenességükről kérdezték.

Összességében Buterin nem ethereum tokenjei bitcoinból (BTC), bitcoin cashből (BCH), dogecoinból (DOGE), Zcashből (Zcsah) állnak, nagyjából az ethereumtartalékainak 10%-ának megfelelő összegben.
Ethereum tokenek közül tartalékai Kyberből (KNC), OmiseGoból (OMG), Makerből (MKR) és Augurból (REP) tevődnek össze. Nagyjából ezek is az ethereumtartalékainak 10%-át érik.
Buterin azt is elmondta, hogy „jelentős mennyiségű részvénnyel rendelkezik” a blokklánckutatással foglalkozó Clearmatics cégben és a titoktartással foglalkozó Starkware startupban.
A Starkware ismerten a nullaismeretű bizonyítás fejlesztésével foglalkozik, aminek Buterin vokális támogatója.
Buterin ezen kívül megosztotta, hogy milyen külső bevételekre tett szert az elmúlt 12 hónapban, az Ethereum Foundationön kívül.
Ezek nagy része a tanácsadói tevékenységéből származik számos kriptoprojektben.
Vitalik elmondta, hogy nem üzleti tevékenysége is van számos egyéb blokklánc projektekben, beleértve számos a cikkben említett tokent és egyéb nem token alapú Ethereummal kapcsolatos szervezetet is, mint például az L4, Plasma Group, EthGlobal és az EDCON
Számos nem token alapú nem ethereummal kapcsolatos szervezetben is tevékenykedik, „leginkább professzionális kriptográfiával és gazdasági körökben”, ezekről több információt nem osztott meg.

Ahogy már korábban megírtuk, Vitalik részt vesz az Ethereum fejlesztők jelenlegi vitájában arról, hogy egy új okosszerződés író rendszert kéne kiadni a Constantinopla hard forkban.
A közösség számos tagja szerint ez az új rendszer negatív hatással lehetne a hálózat biztonságára, de Buterin szerint ezek alaptalan feltételezések és hosszú távon szükség van erre az új rendszerre.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estéd!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!