A medve piac ellenére is nyereséges a Binance

-

A Binance jelenleg a világ legnagyobb kriptotőzsdéje a napi kereskedelem alapján. A kriptotőzsde pénzügyi igazgatója most elmondta, hogy a kriptopiac lejtmenete ellenére még mindig nyereséges a cég. Wei Zhou, a Binance pénzügyi igazgatója a CNBC-nek adott interjút február 14-én.

Olvastad már? A kriptobányászok nem értenek egyet a JPMorgan-nal

A bitcoin immár tíz hete 4.000 dolláros árfolyam alatt van, ez csaknem 82%-al alacsonyabb, mint a 2017-es 20.000 dolláros decemberi csúcs.
Zhou szerint a tőzsde jövedelmezősége nem teljesen a piacon múlik.

„A mai napig nyereségesek vagyunk a medve piac ellenére”

Zhou 2018 szeptemberében csatlakozott a Binancehez, korábban a kínai állásajánlatokkal foglalkozó
Zhaopin és a Charm Communications televíziós reklámcég pénzügyi igazgatójaként tevékenykedett, mindkét cég az ő irányítása ment tőzsdére.

Amikor arról kérdezték, hogy a Binance ki szeretné használni-e Zhou korábbi részvénykibocsátások terén szerzett tapasztalatát, az igazgató azt felelte, hogy a közeljövőben nem készülnek ilyesmire.
A Binance nevezetes arról, hogy nem teszi nyilvánossá pénzügyeit, de számos jel utal arra, hogy a cégnek nagyon jól megy.

Forrás: wikimedia.com

Chanpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója, akit az iparban sokan csak CZ-nek hívnak múlt novemberben elmondta, hogy a céget nem aggasztja a medve piac okozta kevesebb kereskedés, mivel a még mindig sokkal többen kereskednek, mint 2-3 éve.
Ő is azt mondta, hogy a Binance „még mindig nyereséges”
CZ múlt nyáron elmondta, hogy a Binance bevétele 2018 első felében nagyjából 300 millió dollár volt, a medve piac ellenére. Akkor nagyjából 500 millió és 1 milliárd dollár közé becsülte a cég év végi profitját.
A Binance sikerei ellenére más vállalkozások kezdik megérezi az elhúzódó medve piac hatását.
A héten egy neves kockázati tőkeelemző elmondta, úgy gondolja számos kriptopénzekkel kapcsolatos vállalkozás értékmegállapítása negatív irányba tolódhat,

„tekintettel arra, hogy mennyire csökkent a kereskedelem mennyisége az elmúlt évben.”

A nemzetközi befektetési bank, JPMorgan Chase elemzői ezzel szemben túlbecsülték, hogy mekkora hatással lesz a medve piac az intézményi befektetők érdeklődésére.

Egyesek, nevezetesen az ipar hitelezői azonban nagyon jól viselik a piac jelenlegi állapotát, a medve piac nagyon pozitív hatással volt a kriptopénzhitelezők növekedésére.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.22.

Prémium Ripple (XRP) Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) bírálták a Ripple és egy kriptotőzsde ellen indított per miatt, a LEJILEX a Crypto Freedom Alliance of Texas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!