Veszélyben az Aranykereszt (Golden Cross) a DOGE chartján?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

A cikk írásakor a DOGE ára 0.07724 dollár, és 2,09 %-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Remekül alakult az utóbbi időben a Dogecoin árfolyam építkezése, olyan szinten kiválóan sikeredett, hogy december 2-án kialakult az Aranykereszt (Golden Cross), mely a bikák erejét képviseli.

A mozgóátlagokra történő visszateszt sikeresen végbement, sőt túl is szaladt ezen szinteken.

A legutóbbi esése a Doge-nak olyan impulzívan sikeredett, hogy sem az 50 EMA (fehér), sem a 200 EMA (sárga) nem tudta megtartani a szakadást.

Korai kijelenteni a DOGE háza táján, hogy az Aranykereszt létrejöttével „to the moon”, mert nagyon közel helyezkedik egymás alatt a két exponenciális mozgóátlag.

Ha tovább folytatódni nagy erőkkel a kriptopiacról kivont tőke mértéke, amennyiben a 50 EMA felülről átszúrja a 200 EMA-t, létrejöhet a Golden Cross inverz verziója a Halálkereszt (Death Cross), amit taglalni sem kell, hogy mennyire negatív képet ad, ennek a bearish mintázatnak a létrejötte.

Rendelkezik a Doge egy rettentően erős zónával, ami a 0.7526-0.7174 dollár  között található.

Jelenleg is zónába szúrt le az árfolyam, és innen sikeredett visszapattania, amit a múltban is többször láthattunk.

Ennek a zónának az elvesztése csak fokozná a Death Cross kialakulásának valószínűségét, de ennyire ne menjünk messze, hiszen még „életben van” a Golden Cross.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba, innentől kezdve egy kis plusz is kaptok az előfizetésetekhez.

Csatlakozzatok a Kriptoword discord csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetőknek.

Ide csatlakozzva tudtok Velünk beszélgetni, gondolataitokat megosztani és kérdéseket feltenni nekünk, amire megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a discordra és irjatok rám, és kaptok engedélyt a szobához!

https://discord.gg/6marCdUsHj

Üdv: András

dogecoin


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!