Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

-


Vendégbejegyzés


Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy más ígéretes projektekhez kellett ralizniuk.

Az Arbitrum és az XRP is az instabilitás jeleit mutatta az elmúlt hónapban. Ez jobb alternatívák keresésére késztette a befektetőket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Raboo tűnik a legkeresettebb új projektnek, mivel a szakértők 233%-os növekedést jósolnak neki az előértékesítés során.

Az XRP legutóbbi árfolyamtrendje szerint 2026-ra elérheti a 20 dollárt.

Armando Patonja, egy vizionárius befektető nemrég megosztotta az XRP jövőjével kapcsolatos jóslatait. Elmondása szerint az XRP 2026-ra eléri a 8 és 20 dollár közötti szintet.

A jelenleg 0,4889 dolláron kereskedett érme esetében, amely az elmúlt 24 órában 1,01%-os csökkenést mutatott, a befektetők összezavarodtak, hogy eladjanak vagy vegyenek-e több érmét.

Ebben a hónapban az XRP új együttműködést jelentett be a Clear Junctionnel az azonnali és biztonságos GBP-kifizetés javítása érdekében. Az XRP úgy tűnik, hogy lépéseket tesz ebbe az irányba, ami azt jelzi, hogy Armando jóslata nagyon is lehetséges.

Az Arbitrum továbbra is veszít értékéből, mivel a befektetők más alternatívákat keresnek

Az Arbitrum 0,8025 dolláron kereskedik, az elmúlt 30 napban 33%-kal csökkent az árfolyam értéke.

Az árfolyam csökkenő lendületet mutat, és az elemzők előrejelzése szerint a trend folytatódása esetén elérheti a 0,7 dolláros szintet.

Amennyiben az Arbitrum árfolyamának trendje javul, az árfolyam a 2,5 dolláros szintet is meghaladhatja.

A web3 játékipar fejlesztése érdekében az Arbitrum 215 millió dolláros játékkatalizátor programot indított.

A projekt 225 millió ARB tokent tervez szétosztani a játékfejlesztőknek. A gaming catalyst programmal az Arbitrum olyan problémák megoldását tervezi, mint a magas fejlesztési költségek, a nem hatékony biztonság és a korlátozott skálázhatóság.

A Raboo előértékesítése továbbra is vonzza a befektetőket, a vásárlási láz egyre nő

A Raboo arra tart, hogy a kriptopiac legnagyobb mémérméje legyen.

Egy új, AI-témájú mémérme, amely a social-fi és a mesterséges intelligencia funkciókat ötvözi, hogy a tulajdonosoknak nyereséges élményt nyújtson.

Kombinálja ezeket a funkciókat, hogy egy egységes közösséget is létrehozzon a mémek szerelmeseiből, akik szenvedélyesen segítik egymást és fejlesztik a projektet.

A Raboo a birtokosokat ajándékokkal és elképesztő nyereményekkel jutalmazza a mémgeneráló tevékenységekben való részvételért. A projektben szerzett jutalmak ezután valós értékre válthatók.

Minden birtokos a hozzájárulása alapján fog pénzt keresni. Minél többet veszel tehát részt és versenyzel, annál többet keresel.

A Raboo kezdeti ára 0,003 dollár volt tokenenként az első előértékesítési szakaszban.

De most 0,0048 dolláron kereskednek vele, több mint 2500 token-tulajdonossal és 8000 regisztrált felhasználóval. Most az előértékesítés negyedik szakaszában van, és továbbra is nagy növekedési potenciált mutat az elkövetkező években.

A szakértők azt jósolják, hogy a Raboo árfolyama 233%-kal fog emelkedni az előértékesítés során és 100-szorosára a bevezetés napján. A nulla dolláros vásárlási és eladási illetékkel a tulajdonosoknak nem kell aggódniuk, hogy további díjakat kell fizetniük az előértékesítési tokenek megvásárlása során.

A projekt arra törekszik, hogy a top 20 kriptopénz közé kerüljön, megelőzve olyan projekteket, mint a Shiba Inu és a Pepe.

A szakértők úgy vélik, hogy ennek a teljesítménynek az elérése 2024-ben a legkeresettebb projekt lesz.

Az XRP és Arbitrum tulajdonosoknak azt tanácsolják, hogy már most szálljanak be a Raboo előértékesített érmék rallyjára, mert minél korábban fektetnek be, annál nagyobb lesz a hozam.

A birtokosok már most pénzzé tehetik a közösségi médiában megjelent kiadásaikat a Raboo Post-to-earn platformján keresztül.

Mindezen izgalmas funkciók teszik a Raboo-t a legjobb érmévé, amelybe ma érdemes befektetni.

Következtetés

A kripto piac általánosságban számos csökkenő tendenciát látott a különböző projektekben.

A befektetők és más kripto rajongók aggódnak bizonyos érmék jövője miatt, és olyan új projektek felé gyülekeznek, amelyek garantálják a nyereséges jövőt.

Ez az oka annak, hogy az XRP és az Arbitrum befektetők figyelmüket a Raboo előértékesítési projektre irányítják.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!