Vannak NFT projektek, amelyek a piaci vérengzés alatt is mozgolódnak

-

Az NFT szektort az elmúlt pár napban az az esemény foglalkoztatta, hogy a Cryptopunks kollekció padlóára végre ismét a BAYC tokenek szintje fölé emelkedett.

Az elmúlt 10 nap statisztikája alapján a Cryptopunks meg tudta tartani a 60 ETH-s szintet, míg a Bored Ape Yacht Club ez alá esett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legolcsóbb Cryptopunks token most 66,5 etherért megvásárolható, azaz jelenlegi árfolyamon nagyjából 83 ezer dollárért.

Ha ezt az árszintet vesszük alapul, akkor a Cryptopunks kollekció jelenleg értékesebbnek számít, mint a BAYC.

Ez utóbbira a legolcsóbb ajánlat 58,5 ETH, amely 73 ezer dollár körüli összeget jelent.

Tíz nappal ezelőtt a BAYC 78 ETH-s szinten mozgott, míg a Cryptopunks esetében ez az ár 66,7 etheren állt.

nft

Meg kell említeni azt is, hogy azóta viszont az ETH árfolyama 24%-ot zuhant.

A BAYC padlóára idén januárban lépett túl a Crpytopunks szintjén, és néhány, rövid ideig tartó periódust leszámítva, 2022 során végig tartani is tudta az elsőséget, egészen mostanáig.

Egyéb NFT hírek 

A BAYC először tavaly augusztusban utasította maga mögé a punkokat, akkor 64 ETH-s padlóárat jelentette ez, és az ether árfolyama 1610 dolláron állt.

Ezen a héten a teljes NFT piac volumene csökkent, közel 24%-ot. 114,8 millió dollárnyi cserét bonyolítottak a kereskedők, és a legnépszerűbb, legnagyobb volumennel rendelkező kollekció a BAYC.

Az összes adásvétel közül 6,4 millió egyedül ehhez a gyűjteményhez köthető, a Cryptopunks a harmadik helyen áll, 1,05 milliós forgalommal a héten.

Az Ethereum esetén 88 milliós forgalomat tapasztalhattunk a héten, és ez a két kollekció ennek a 8,5%-áért felel.

A BAYC teljes kereskedési volumene már átlépte a 2,5 milliárd dollárt, de a Cryptopunks sincs sokkal lemaradva, az összesített volumen náluk 2,42 milliárd dollár.

Ha valaki azt keresi, hogy melyek a legfelkapottabb, legdrágább NFT-k, akkor még ma is egyértelmű a BAYC és a Cryptopunks fölénye a piacon.

Emellett persze több más kollekció is van, amely nagy pénzeket vonz, a Mutant Ape Yacht Club, az Azuki, vagy éppen a Where My Vans Go NFT kollekció is a trendi gyűjtemények között található.

A Cryptopunks teljes piaci kapitalizációja 665 ezer ETH, azaz nagyjából 837 millió dollár, míg a BAYC összesen 579 ezer ETH-t képvisel, 729 millió dollár értékben.


Olvastad már? Trust wallet token (TWT)

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Jay Singh

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!