Van élet a Bitcoinon túl is: Scotty the AI, SMOG és Bitcoin Minetrix

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac lelkesedése mostanában hatalmas, az érmék brillíroznak, és sorra nyereséget könyvelnek el.

2024 jelentős mérföldkő a kriptovaluták számára – nőnek az árak, és számtalan új ötlet jelenik meg.

Tehát cseppet sem szokatlan, hogy a Bitcoin, az Ethereum és más ismert tokenek mellett olyan érmék is felütik a fejüket, amelyek egy reményteljes előértékesítéssel kezdik a pályájukat, és nagy dolgokra hivatottak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezúttal a Scotty The AI (SCOTTY), a Smog (SMOG) és a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) ICO-ját vesszük górcső alá, alaposan megvizsgálva a jellemzőiket és az egész ökoszisztémát.

A Scotty The AI összepárosítja az MI-t a kriptók világával

A Scotty the AI (SCOTTY) a „Crypto Univerzum őrzőjeként” van bemutatva a nagyérdeműnek, és nagyon komoly hivatásként éli meg a kriptoőri mivoltát, valamint az ezzel kapcsolatos feladatait a digitális világban.

A projekt igen különleges, és valós előnyök biztosítása mellett nagy hatást ígér.

Scotty, a mesterséges intelligencia, egy egyedi küllemű skót terrierről lett mintázva, melynek extravagáns koromfekete szőrzete van.

Ezen túl híres intelligenciájáról és ravaszságáról is, tehát ő a tökéletes alany arra, hogy őrizze  a digitális birodalom titkait.

A modern mesterséges intelligencia legfőbb képességei a gyorsaság, az intuitív csalásfelismerés és a bizalomgerjesztő átláthatóság. 

A Scotty két legérdekesebb, MI-vezérelt funkciója a Scotty Swap és a ScottyChat, amelyek kiemelt szerepet játszanak a Scotty the AI ökoszisztémájában. A Scotty Swap egy kiemelten biztonságos és gyors tokencsere-centrum, és stílusos kereskedési élményt biztosít. 

A ScottyChat viszont egy olyan hűséges kriptotársat testesít meg, mellyel lazán lehet csevegést folytatni kriptovalutákról, de piaci betekintést is ad, és segít eligazodni a befektetőknek az olykor meglehetősen szövevényes kriptovaluta-térképen.

A SCOTTY előértékesítése igen hívogató, a résztvevők eddig több mint 1,1 millió dollárt finanszíroztak már a csapat számára az előértékesítés során. A SCOTTY token ára jelenleg 0,0063 dollár.

A nyilvános értékesítésre a teljes kínálat 30%-át ajánlják fel, ami nagyjából 520 millió tokennek felel meg.

A maradék érmemennyiséget, azaz a 70%-ot a staking, a fejlesztések, a tőzsdei likviditás és marketing között osztják szét, ami nagyjából 1,2 milliárd SCOTTY tokent jelent.

A csapat jövőre beütemezett terve igen részletes. A kezdeti, első szakaszban elindult a Scotty közössége, megtörtént a Scotty AI szerződések auditjának elvégzése, és a tokengenerálás, sor került az egyes bevezető marketingtevékenységekre és startolt az előértékesítés is.

A második fázisban beindul a várva-várt Scotty Swap, a Scotty Chat bétaverziója, megtörténik a blokklánc elfoglalása, sor kerül a Scotty promóciós kampányaira, valamint bemutatják a Scotty Picks béta verzióját.

A harmadik szakaszban bevezetik a SCOTTY tokent a legjobb (központosított) tőzsdéken, és még a közösségi partnerségeken is dolgoznak majd.

Nézd meg a Scotty the AI előértékesítését

A Smog (SMOG) sárkányos token erőteljes fellépéssel kényszeríti térdre a többi mém érmét

A Smog (SMOG) még csak most indult, máris a top ICO érmék között számolnak be róla. A vonzó, Solana-alapú mém érme egyből a decentralizált tőzsdéken landolt, és fénysebességgel érte el a 2 millió dolláros piaci kapitalizációt a Jupiteren.

Ráadásul egy airdropot is belengetett, amely tovább növeli a terjeszkedési esélyeit.

A fair launch-ot hirdető SMOG olyan menő projektekből merít ihletet, mint a Bonk, és a Myro, melyek méltán büszkék a hatalmas növekedésükre.

A SMOG máris kitűnik gyors felemelkedésével, mely biztató arra nézve, hogy igenis elérheti hatalmas céljait.

Mostanában ki is húzza magát, hiszen a decentralizált tőzsdei kereskedési volumene nem is oly rég meghaladta az Uniswapét.

Növekedési pályája eddig dicséretes, szóval minden esélye megvan arra, hogy túlszárnyalja a SPONGE eredményeit, mely kiemelt növekedést ért el úgy, hogy 2 millió dollárról 100 millió dollárra ugrott.

Ez az érme ráadásul egy multichain token, ami jelen esetben azt takarja, hogy a SMOG elindult a Solana-n, és a Portalbridge segítségével az Ethereumon is. Sőt, akár még további láncok is jöhetnek a sorban.

Jó hír, hogyha most vásárolsz és stakelsz Smog-ot, 10% kedvezményt kapsz! A kínált APY 42%-os.

Látogasd meg a Smog oldalát

A Bitcoin Minetrix alapjaiban újítja meg a BTC bányászatot

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) felhőalapú bányászati platformja mindenki számára elérhetővé teszi a Bitcoin-bányászatot.

Ez tehát nem a hagyományos megközelítés, melyben nehézkes volt a felhasználók hozzáférhetősége, és erősen megkérdőjelezhető a hatékonysága. 

Ez az új módszer megközelíthetővé teszi a  kriptopénz bányászatot: stake-to-mine mechanizmusa során a befektetők stakelik a natív BTCMTX tokenjeiket, melyért bányászati krediteket kapnak.

Az újszerű mechanizmus nyomán úgy tűnik, mintha elfújták volna a felhőbányászat megbízhatóságával és csalással kapcsolatos problémáit.

A projekt megbízható és átlátható. Az, aki szeretne vásárolni a BTCMTX érmékből,  egy Ethereummal kompatibilis tárcával egykönnyen vehet belőle, és le is kötheti azokat  az ökoszisztémán belül.

Bitcoin

A projekt rengeteg előnyt hordoz magában. Többek között hivatkozhatunk az alacsony belépési költségeire, az egyszerű és biztonságos oldalra, és az átlátható folyamatokra (tokenek vásárlása, buy-and-stake, BTC jutalmak átvétele).

A csapat ütemterve remekül ki van dolgozva, és a tervek között első helyen szerepel a tőzsdéken való debütálás biztosítása, egy részletes marketingkampány útjára bocsátása, asztali és mobilalkalmazások fejlesztése, valamint a csapat bővítése.

Sőt, tárgyalásokat kívánnak folytatni neves felhőbányászati vállalatokkal egy stake-to-mine szerződés megkötéséről.

Egy későbbi fázisban a felhasználók ki tudják majd venni a Bitcoin-t a pénztárcájukba, és a csapat felvezeti a stake-to-mine asztali és mobil interfészt is.

A jövőben a felhasználók a hash teljesítményt bányászati kreditekre cserélhetik. A csapat égető fontosságúnak tartja a marketingtevékenységet, és felhőbányászati bérleteket is kíván létrehozni.

A Bitcoin Minetrix ICO-ja köszöni szépen, remekül van: a BTCMTX érme eddig több mint 11,6 millió dollárt gyűjtött össze, jelenlegi ára pedig 0,0137 dollár.

A BTCMTX érméket megvásárolhatod bankkártyával, ETH-val, USDT-vel és BNB-vel. A csapat elindított egy Gleam nyereményjátékot is, mely során a résztvevők esélyt kapnak a 30 000 dolláros jutalomra.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!