Választási eszközt indít a Coinbase a választások előtt

-

A politikamentes irányelveik ellenére a tőzsde közbelép, és a félidős választásokat „a kripto történetének legfontosabbjának” nevezi.

A Coinbase, Amerika legnagyobb kriptopénztőzsdéje ma elindított egy választói regisztrációs eszközt és egy kriptopolitikai oktatási kezdeményezést.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A kezdeményezés olyan forrásokat fog bevezetni, amelyek segítenek a felhasználóknak, hogy képezzék magukat a kriptotémákról, a [választott] képviselőik álláspontjáról és arról, hogyan vehetnek részt a beszélgetésekben” – mondta a vállalat a Decryptnek.

Faryar Shirzad, a Coinbase politikai vezetője egy blogbejegyzésben azt mondta, hogy az idei választások „a legfontosabbak lesznek a kriptó történetében”.


„A novemberben megválasztott vezetők kulcsfontosságú döntéseket fognak hozni a kripto, a blokklánc és a Web3 szabályozásáról” – írta.
„Hangosan és világosan hallottuk ügyfeleinktől, hogy részt akarnak venni ezekben a vitákban, és megbízható forrásokat, eszközöket és támogatást keresnek, amelyek segítenek nekik, hogy meghallgassák őket.”
A Coinbase 2020-ban ellentmondásos módon „apolitikus kultúrát” hirdetett San Franciscó-i irodáiban, amikor George Floyd meggyilkolását követően tüntetések rázták meg az Egyesült Államokat.
A Coinbase munkatársai megkérdezték Brian Armstrong vezérigazgatót, hogy mi a véleménye a Black Lives Matter mozgalomról, de ahelyett, hogy állást foglalt volna, inkább „küldetésre összpontosító vállalatot” hirdetett. Az alkalmazottak 5%-a ezután kilépési csomagot fogadott el, és elhagyta a céget.
Egy évvel később a vállalat jogi vezetője, a Decryptnek azt mondta, hogy a „no politics” mandátum „siker volt”.
A mai blogbejegyzésben hozzátették:

„Nem beszélünk rendszeresen politikáról itt a Coinbase-nél, de mindig is azt mondtuk, hogy részt veszünk a politikai folyamatokban olyan pillanatokban, amikor az a küldetésünkkel kapcsolatos, vagyis a gazdasági szabadság növelésével áll összefüggésben.”

Olvastad már? Javult a kriptogazdaság likviditása a Morgan Stanley elemzője szerint

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!