Választási eszközt indít a Coinbase a választások előtt

-

A politikamentes irányelveik ellenére a tőzsde közbelép, és a félidős választásokat „a kripto történetének legfontosabbjának” nevezi.

A Coinbase, Amerika legnagyobb kriptopénztőzsdéje ma elindított egy választói regisztrációs eszközt és egy kriptopolitikai oktatási kezdeményezést.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A kezdeményezés olyan forrásokat fog bevezetni, amelyek segítenek a felhasználóknak, hogy képezzék magukat a kriptotémákról, a [választott] képviselőik álláspontjáról és arról, hogyan vehetnek részt a beszélgetésekben” – mondta a vállalat a Decryptnek.

Faryar Shirzad, a Coinbase politikai vezetője egy blogbejegyzésben azt mondta, hogy az idei választások „a legfontosabbak lesznek a kriptó történetében”.


„A novemberben megválasztott vezetők kulcsfontosságú döntéseket fognak hozni a kripto, a blokklánc és a Web3 szabályozásáról” – írta.
„Hangosan és világosan hallottuk ügyfeleinktől, hogy részt akarnak venni ezekben a vitákban, és megbízható forrásokat, eszközöket és támogatást keresnek, amelyek segítenek nekik, hogy meghallgassák őket.”
A Coinbase 2020-ban ellentmondásos módon „apolitikus kultúrát” hirdetett San Franciscó-i irodáiban, amikor George Floyd meggyilkolását követően tüntetések rázták meg az Egyesült Államokat.
A Coinbase munkatársai megkérdezték Brian Armstrong vezérigazgatót, hogy mi a véleménye a Black Lives Matter mozgalomról, de ahelyett, hogy állást foglalt volna, inkább „küldetésre összpontosító vállalatot” hirdetett. Az alkalmazottak 5%-a ezután kilépési csomagot fogadott el, és elhagyta a céget.
Egy évvel később a vállalat jogi vezetője, a Decryptnek azt mondta, hogy a „no politics” mandátum „siker volt”.
A mai blogbejegyzésben hozzátették:

„Nem beszélünk rendszeresen politikáról itt a Coinbase-nél, de mindig is azt mondtuk, hogy részt veszünk a politikai folyamatokban olyan pillanatokban, amikor az a küldetésünkkel kapcsolatos, vagyis a gazdasági szabadság növelésével áll összefüggésben.”

Olvastad már? Javult a kriptogazdaság likviditása a Morgan Stanley elemzője szerint

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!