Megjelent a friss ütemterv a Cardano frissítéséről

-

Az Input Output Hong Kong (IOHK), a Cardano hálózatát birtokló blokklánc cég szerint a várva várt Vasil hard fork „egyre közelebb van”, miután felfedte három fontos indikátor állapotát, amelyek kiváltják majd a főhálózat frissítését.
Egy augusztus 25-én közzétett Twitter szálban az IOHK megosztotta 265 800 követőjével a Vasil frissítés aktuális ütemtervét, frissítve három mutatót, amelyek meghatározzák, hogy a frissítés mikor fog végbemenni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek közé tartozik, hogy a blokkok 75%-át 1.35.3-at futtató csomópontok állítják elő, körülbelül 25 tőzsde frissüljön (ami a likviditás 80%-át képviseli), valamint a tíz legfontosabb Dapp is frissítsen.
Csütörtökön a vállalat megjegyezte, hogy a legújabb, 1.35.3-as veziószámú csomópontot futtató Stake Pool Operators (SPO-k) már a blokkok 42%-át termelik a jelenlegi adatok alapján, amely már több mint a felét jelenti a szükséges 75%-nak.


Az IOHK azt is megjegyezte, hogy a világ egyik legnagyobb tőzsdéje, a Binance állítólag frissítette a Cardano csomópontjait a legújabb verzióra. A cég nagyjából 25 tőzsdét célzott meg a csomópontjaik frissítésére, mivel ez a natív token teljes likviditásának körülbelül 80%-át tenné ki.
Ami a hálózat decentralizált alkalmazásait illeti, az IOHK megerősítette, hogy továbbra is közel maradnak a Cardano számos DApp csapatához, és 10-ből négy már megerősítette, hogy aktívan tesztelnek a 1.35.3 verzióval teszthálózaton.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A tesztek során nem azonosítottak új hibákat, így kilenc kisebb, ezelőtt is ismert problémát kell még kezelni – ezek közül egyik sem fog nem kívánt hard forkot okozni.
A régóta várt Vasil frissítés célja a tranzakcióméret csökkentése és a nagyobb hálózati aktivitás lehetővé tétele a költségek csökkentése mellett.
Miután az IOHK május 19-én kiadott egy tervet, amely június 29-re tervezte a hard forkot, a Vasil frissítést késések sújtották, hogy a fejlesztők biztosíthassák a hálózat átmenetének zökkenőmentes lefolyását.
Charles Hoskinson, a Cardano alapítója nemrégiben reagált a frissítés elsietésével kapcsolatos kritikákra.
Azt javasolta, hogy hónapokkal is elhalaszthatnák az indulást, hogy újra teszteljék a már tesztelt és futó kódot, de a DAppok fejlesztői ezt nem látnák érdemesnek, tekintve, hogy már eddig is ilyen sokat vártak.

Olvastad már? Napi mélypontok a Fed-elnök bejelentése után

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!