Megjelent a friss ütemterv a Cardano frissítéséről

-

Az Input Output Hong Kong (IOHK), a Cardano hálózatát birtokló blokklánc cég szerint a várva várt Vasil hard fork „egyre közelebb van”, miután felfedte három fontos indikátor állapotát, amelyek kiváltják majd a főhálózat frissítését.
Egy augusztus 25-én közzétett Twitter szálban az IOHK megosztotta 265 800 követőjével a Vasil frissítés aktuális ütemtervét, frissítve három mutatót, amelyek meghatározzák, hogy a frissítés mikor fog végbemenni.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek közé tartozik, hogy a blokkok 75%-át 1.35.3-at futtató csomópontok állítják elő, körülbelül 25 tőzsde frissüljön (ami a likviditás 80%-át képviseli), valamint a tíz legfontosabb Dapp is frissítsen.
Csütörtökön a vállalat megjegyezte, hogy a legújabb, 1.35.3-as veziószámú csomópontot futtató Stake Pool Operators (SPO-k) már a blokkok 42%-át termelik a jelenlegi adatok alapján, amely már több mint a felét jelenti a szükséges 75%-nak.


Az IOHK azt is megjegyezte, hogy a világ egyik legnagyobb tőzsdéje, a Binance állítólag frissítette a Cardano csomópontjait a legújabb verzióra. A cég nagyjából 25 tőzsdét célzott meg a csomópontjaik frissítésére, mivel ez a natív token teljes likviditásának körülbelül 80%-át tenné ki.
Ami a hálózat decentralizált alkalmazásait illeti, az IOHK megerősítette, hogy továbbra is közel maradnak a Cardano számos DApp csapatához, és 10-ből négy már megerősítette, hogy aktívan tesztelnek a 1.35.3 verzióval teszthálózaton.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A tesztek során nem azonosítottak új hibákat, így kilenc kisebb, ezelőtt is ismert problémát kell még kezelni – ezek közül egyik sem fog nem kívánt hard forkot okozni.
A régóta várt Vasil frissítés célja a tranzakcióméret csökkentése és a nagyobb hálózati aktivitás lehetővé tétele a költségek csökkentése mellett.
Miután az IOHK május 19-én kiadott egy tervet, amely június 29-re tervezte a hard forkot, a Vasil frissítést késések sújtották, hogy a fejlesztők biztosíthassák a hálózat átmenetének zökkenőmentes lefolyását.
Charles Hoskinson, a Cardano alapítója nemrégiben reagált a frissítés elsietésével kapcsolatos kritikákra.
Azt javasolta, hogy hónapokkal is elhalaszthatnák az indulást, hogy újra teszteljék a már tesztelt és futó kódot, de a DAppok fejlesztői ezt nem látnák érdemesnek, tekintve, hogy már eddig is ilyen sokat vártak.

Olvastad már? Napi mélypontok a Fed-elnök bejelentése után

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!