Valamit nagyon félreértett a Barclays a Binance-szel kapcsolatban

-

A Binance szóvivője a Cointelegraph-nak elmondta, miszerint a Financial Conduct Authority legutóbbi rendelete csak a Binance Markets Limitedre (BML) vonatkozik, amely a Binance.com cím alatt elérhető tőzsdétől különálló jogi személy.
Kritikával fogadta a Binance a Barclays azon döntését, miszerint nem könnyítik meg többé a brit ügyfelek számára a Binance-be történő befizetéseket. A tőzsde egy szóvivője a Cointelegraph-nak azt mondta, hogy a bank pontatlanul értelmezte a közelmúlt történéseit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„Csalódottak vagyunk, hogy a Barclays egyoldalúan lépett fel az események pontatlannak tűnő értelmezése miatt” – mondta a szóvivő, utalva az Egyesült Királyság Financial Conduct Authority (FCA) hatóságának közelmúltbeli rendeletére, amely megtiltotta a Binance Markets Limited működését az országban.

„Az FCA közleménye a [Binance Markets Limited] vállalatra vonatkozik, amely az Egyesült Királyságban bejegyzett, és az FCA által szabályozott vállalat” – mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a BML egy különálló jogi személy, amely nem kínál semmilyen terméket vagy szolgáltatást a Binance fő weboldalán keresztül.
Az FCA tiltása nem érinti a Binance fő weboldalán lévő felhasználói befizetéseket, mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy „mindig is nagyon komolyan vettük a felhasználóink pénzének biztonságát”.
A Binance közölte, hogy üdvözli a nyílt párbeszédet a Barclaysszel az ügy további megvitatása érdekében:

„Nagyon komolyan vesszük a megfelelési kötelezettségeinket, és elkötelezettek vagyunk a szabályozóhatóságokkal való együttműködés mellett, hogy olyan politikákat alakítsunk ki, amelyek védik a fogyasztókat, ösztönzik az innovációt és előremozdítják az iparágat”.

A Binance az utóbbi időben szabályozási kereszttűzbe került, mivel világszerte több joghatóság is szigorúbb intézkedéseket hozott a tőzsde működésének korlátozására.
Az elmúlt két hétben Japán és az Egyesült Királyság pénzügyi szabályozói figyelmeztették a felhasználókat a Binance szabályozási státuszára az adott országban.

Eközben a Binance bejelentette, hogy megszünteti működését a kanadai Ontario tartományban, miután az ottani szabályozók szigorításokat vezettek be a kriptopénz-tőzsdékre vonatkozóan.

Olvastad már? Egy hadseregnyi ügyfélszolgálatossal bővült a Coinbase csapata

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!