Valaki már most is tudott kriptopénzt venni a PayPal segítségével

-

A vezérigazgató még azelőtt tett közzé egy 100 dolláros bitcoinvásárlásról szóló bizonylatot a PayPalon, hogy a szolgáltatás hivatalosan is kigördült volna.
Jelentős izgalmak övezik a kriptoágazatot azóta, hogy a Paypal a múlt héten bejelentette szándékát a kriptopiacra való belépését illetően.

Az új kriptoszolgáltatások – amelyek lehetővé teszik mind a kriptofizetéseket, mind pedig a közvetlen, alkalmazáson belüli kriptopénzvásárlásokat is – elindulását hivatalosan 2021 elejére datálták.
Október 28-án azonban Jeremy Allaire, a Circle kriptofizetési vállalat vezérigazgatója kijelentette, miszerint ő már vásárolt 100 dollárnyi bitcoint a Paypal segítségével, ezt alátámasztandó pedig egy képernyőképet is közölt a tranzakcióról.


Allaire nem részletezte, hogyan férhetett hozzá a szolgáltatáshoz annak hivatalos kigördülése előtt, és azt sem árulta el, vajon promóciós megegyezés keretén belül használta-e azt, hogy így hirdesse a Paypal új funkcióját.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a PayPal hamarosan az ether, litecoin és bitcoin cash kriptopénzeket fogja támogatni a bitcoin mellett.
A kriptopénzekben kezdeményezett tranzakciók rendezése a kereskedők helyi fiat valutájában történik majd.
Az idei év második negyedévéig a PayPal több mint 346 fiókkal rendelkezett és 222 milliárd dollárnyi fizetést dolgozott fel.

A kriptofizetések támogatása révén a Paypalnak köszönhetően világszerte 26 millió kereskedőnél fizethetünk majd kriptopénzzel 2021-re.

Olvastad már? A MicroStrategy vezérigazgatója felfedte, hogy mennyi bitcoinja van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!