Valaki már most is tudott kriptopénzt venni a PayPal segítségével

-

A vezérigazgató még azelőtt tett közzé egy 100 dolláros bitcoinvásárlásról szóló bizonylatot a PayPalon, hogy a szolgáltatás hivatalosan is kigördült volna.
Jelentős izgalmak övezik a kriptoágazatot azóta, hogy a Paypal a múlt héten bejelentette szándékát a kriptopiacra való belépését illetően.

Az új kriptoszolgáltatások – amelyek lehetővé teszik mind a kriptofizetéseket, mind pedig a közvetlen, alkalmazáson belüli kriptopénzvásárlásokat is – elindulását hivatalosan 2021 elejére datálták.
Október 28-án azonban Jeremy Allaire, a Circle kriptofizetési vállalat vezérigazgatója kijelentette, miszerint ő már vásárolt 100 dollárnyi bitcoint a Paypal segítségével, ezt alátámasztandó pedig egy képernyőképet is közölt a tranzakcióról.


Allaire nem részletezte, hogyan férhetett hozzá a szolgáltatáshoz annak hivatalos kigördülése előtt, és azt sem árulta el, vajon promóciós megegyezés keretén belül használta-e azt, hogy így hirdesse a Paypal új funkcióját.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a PayPal hamarosan az ether, litecoin és bitcoin cash kriptopénzeket fogja támogatni a bitcoin mellett.
A kriptopénzekben kezdeményezett tranzakciók rendezése a kereskedők helyi fiat valutájában történik majd.
Az idei év második negyedévéig a PayPal több mint 346 fiókkal rendelkezett és 222 milliárd dollárnyi fizetést dolgozott fel.

A kriptofizetések támogatása révén a Paypalnak köszönhetően világszerte 26 millió kereskedőnél fizethetünk majd kriptopénzzel 2021-re.

Olvastad már? A MicroStrategy vezérigazgatója felfedte, hogy mennyi bitcoinja van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!