A vezérigazgató még azelőtt tett közzé egy 100 dolláros bitcoinvásárlásról szóló bizonylatot a PayPalon, hogy a szolgáltatás hivatalosan is kigördült volna.

Jelentős izgalmak övezik a kriptoágazatot azóta, hogy a Paypal a múlt héten bejelentette szándékát a kriptopiacra való belépését illetően.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata. 3 új helyszínen; Székesfehérváron, Tatabányán és a Csepel Plázában. Részletekért kattints ide!

Az új kriptoszolgáltatások – amelyek lehetővé teszik mind a kriptofizetéseket, mind pedig a közvetlen, alkalmazáson belüli kriptopénzvásárlásokat is – elindulását hivatalosan 2021 elejére datálták.

Október 28-án azonban Jeremy Allaire, a Circle kriptofizetési vállalat vezérigazgatója kijelentette, miszerint ő már vásárolt 100 dollárnyi bitcoint a Paypal segítségével, ezt alátámasztandó pedig egy képernyőképet is közölt a tranzakcióról.

Allaire nem részletezte, hogyan férhetett hozzá a szolgáltatáshoz annak hivatalos kigördülése előtt, és azt sem árulta el, vajon promóciós megegyezés keretén belül használta-e azt, hogy így hirdesse a Paypal új funkcióját.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a PayPal hamarosan az ether, litecoin és bitcoin cash kriptopénzeket fogja támogatni a bitcoin mellett.

A kriptopénzekben kezdeményezett tranzakciók rendezése a kereskedők helyi fiat valutájában történik majd.

Az idei év második negyedévéig a PayPal több mint 346 fiókkal rendelkezett és 222 milliárd dollárnyi fizetést dolgozott fel.

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

A kriptofizetések támogatása révén a Paypalnak köszönhetően világszerte 26 millió kereskedőnél fizethetünk majd kriptopénzzel 2021-re.

Olvastad már? A MicroStrategy vezérigazgatója felfedte, hogy mennyi bitcoinja van

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂