Vajon az Injective eljuthat egy újabb ATH-ra? A Bitcoin bálnák vajon gyorsan a Raboo-hoz vándorolnak?

-


Vendégbejegyzés


Jelenleg sok spekuláció zajlik a kriptopiacon, mivel két érdekes, de ellentétes történet kerül a címlapokra.

Az első sztori arra utal, hogy az Injective (INJ) visszatérhet a korábbi all-time-high szintjére, miközben folytatja a jelenlegi bikafutását.

A második viszont úgy tűnik, hogy jobban megragadja a befektetőket, mivel a nagy kriptótulajdonosok vagy bálnák érdeklődésének jelentős eltolódására utal a BTC-ről egy előértékesített token, a Raboo ($RABT) felé, amelyet sok kripto szakértő a 2024-es év legjobb altcoinjai közé sorol.

Az év egyik legjövedelmezőbb rallyjába kezd.

Az Injective egyhónapos küzdelem után 30 dollár fölé emelkedik, elérheti az eddigi csúcsot?

Az Injective (INJ) iránti hangulat az utóbbi időben pozitív, mivel a token továbbra is figyelemre méltó piaci erőt mutat, május 15. és június 15. között 7,79%-os emelkedést tapasztalt.

Sőt, a múlt héten az INJ rövid időre átlépte a 30 dolláros árfolyamhatárt, miután április óta küzdött érte.

Az Injective körüli hangulat továbbra is pozitív, mivel a kriptoközösség spekulációi szerint az INJ ismét elérheti az 52,75 dolláros történelmi csúcsát.

Az írás pillanatában az Injective 25 dolláron kereskedik, és több mint 2,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet.

A Bitcoin masszív BTC eladás közepette zuhan. Melyik altcoin van felkészülve a szárnyalásra?

A Bitcoin áprilisi feleződése utáni figyelemre méltó bikafutás után a Bitcoin lehűlni látszik, az árfolyam most messze a 70.000 dolláros szint alatt kereskedik, ami aggodalmakat kelt, hogy a BTC rallyja véget érhetett.

Ez a hangulat nem vált népszerűvé, amíg a bálnáknak nevezett nagy token-tulajdonosok a jelentések szerint el nem kezdték eladni BTC-állományukat.

Erre a masszív eladásra egy neves kriptopénz elemző, Ali Martinez derített fényt, aki rámutatott, hogy több mint 4,1 milliárd dollár értékű BTC-t adtak el ezek a bálnák.

Következésképpen a Bitcoin-bányászok a jelentések szerint több mint 1200 BTC-t likvidáltak, ami ahhoz vezetett, hogy a BTC 8%-kal csökkent a jelenlegi 66.544,21 dolláros árára, 8 nap alatt.

A BTC e jelentős mértékű eladása közepette egyes szakértők most az altcoinok potenciális rallyjára utalnak, mivel úgy vélik, hogy azok, akik eladták a Bitcoinjukat, egyszerűen átcsoportosítják a pénzüket az erős bikapotenciállal rendelkező altcoinokba.

Raboo: 233% előértékesítési nyereség és 100-szoros növekedési potenciál – ez egy kriptobálna mágnes?

A Raboo a forradalmi mém-centrikus token, amely még a kripto elit körében is gyorsan teret nyer, és felhívja a Bitcoin bálnák figyelmét, akik vélhetően a Raboo-hoz hasonló, feltörekvő altcoinok felé terelik a befektetéseiket.

A fő tényező, ami ezeket a nagy kriptótulajdonosokat a Raboo felé tereli, a platform egyedülálló pozicionálása, mint a mémforradalom élharcosa, amely innovatív technológiát és önfejlesztő AI-t használ a sekélyes mémtartalmak kiszűrésére, így a minőségi mémek virágozhatnak a környezetben.

A Raboo-t a Bitcoin-bálnák ritka lehetőségnek tekintik, hogy beszálljanak egy olyan projektbe, amely újradefiniálhatja a digitális kultúra jövőjét.

A platform tokenomikai kerete is nagy vonzerőt jelent a Bitcoin bálnák számára, különösen az előértékesítés, amely a teljes $RABT token kínálat 63%-át veszi át, lehetővé téve a bálnák számára, hogy jelentős részesedést biztosítsanak a projekt jövőjében.

A Raboo jelenleg az előértékesítés 4. szakaszában van, és minden egyes előértékesítési token nevetségesen alacsony, 0,0048 dolláros áron kerül értékesítésre.

A legérdekesebb azonban az, hogy elemzők szerint a $RABT figyelemre méltóan felértékelődik, potenciálisan 233%-kal az előértékesítés végére és potenciálisan 100-szorosára, amikor piacra kerül.

Következtetés

Az Injective legutóbbi árfolyam-rallijának és a bálnák által végrehajtott masszív Bitcoin-eladásnak az ellentétes történetei érdekes fejlemények a kriptopiacon.

Miközben az Injective úgy tűnik, hogy potenciálisan új történelmi csúcsokat érhet el, a bálnák által a Bitcoinról az altcoinok, például a közelgő Raboo token felé történő nagymértékű elmozdulás jelentős figyelmet keltett, és várhatóan a legjobb altcoinok között lesz, amelyeket 2024-ben érdemes vásárolni.

A Raboo innovatív, mémekre összpontosító platformjával és csábító előértékesítési árazásával ritka lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy figyelemre méltó növekedést láthassanak, mivel a token jelenleg 60%-os emelkedést mutat az előértékesítésben, amely jelenleg a 4. szakaszban van.

Raboo

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!