Egy népszerű rapper azt állítja, hogy 2001 óta tanulmányozza a kriptovalutákat

-

Egy nemrégiben tartott beszélgetés során az X Spaces platformon az amerikai rapper, Waka Flocka Flame kijelentette, hogy 2001 óta tanulmányozza a kriptovalutákat.

Végre kiderült, hogy kicsoda Satoshi?

Ez a nevetséges állítás nagy felhördülést váltott ki a közösségi médiában, ahol néhány felhasználó tréfásan azt sugallta, hogy talán ő lehet Satoshi Nakamoto, a Bitcoin rejtélyes megalkotója.

kriptovaluta
Forrás: X

Mások pedig azt jegyezték meg, hogy valószínűleg kriptográfiai titkosításra gondolt, nem pedig kriptovalutákra.

A rapper 2009-ben vált ismertté az „O Let’s Do It” című dalával, amely a Billboard Hot 100 listáján a 62. helyig jutott.

Satoshi 2008. október 31-én tette közzé a Bitcoin white papert, megteremtve ezzel a kriptoipar alapjait.

kriptovaluta
Forrás: X

Slágerek és sikerek

2010-ben Waka kiadta a „No Hands” című dalát, amely az egyik legsikeresebb rap slágerré vált abban az évben.

2023 júliusában ez a dal gyémánt minősítést kapott az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetségétől (RIAA).

A rapper több más, mérsékelten sikeres dalt is kiadott, köztük együttműködéseket Drake-kel, Nicki Minaj-jal és Flo Ridával.

Waka 2012-ben eltűnt a Billboard listákról, egy évvel azután, hogy a Bitcoin rejtélyes alkotója eltűnt az internetről.

Mémcoin őrület

Waka nem új a kriptovilágban. 2021-ben vádolták meg azzal, hogy nem jelentette be fizetett promócióit az Ethereum kapcsán.

Mostanra ő lett a legújabb hip-hop művész, aki csatlakozott a hírességek mémcoin őrületéhez.

Múlt hónapban az ausztrál rapper, Iggy Azalea, akinek zenei karrierje már évekkel ezelőtt véget ért, újra a figyelem középpontjába katapultálta magát, mint mémcoin kibocsátó, és a Mother Iggy (MOTHER) nevű mémcoin piaci kapitalizációját negyed milliárd dollárra emelte.

Olvastad már? Már létezésének 28%-ában volt öt számjegyű dollárértéke a bitcoinnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!