Útjára indult a Meme Kombat előértékesítése, vesd bele magad az izgalmas csatákba

-


Vendégbejegyzés


A Meme Kombat a kriptovaluták és blokklánc-technológiák folyamatosan fejlődő világában egy új, és kifejezetten izgalmas projektnek bizonyul.

Nagyon szerethető, hiszen sikeresen összemixeli a mémek szórakoztató világát a harci arénák versenyhangulatával.

Egyedülálló játékélményét élvonalbeli technológiájának és az Ethereum hálózat decentralizált erejének köszönheti.

A Meme Kombat több mint egy token, izgalmas csatákba hív

A Meme Kombat Token ($MK) mellőz minden spekulatív jelleget, és egy teljesen új szintre emeli a digitális tokenek gondolatát.

Már csak azért is, mert nem csupán egy fizetőeszköz, hanem fantasztikus játékélménnyel is megajándékoz. Szóval nem arról van szó, hogy született egy olyan új token, amely esetében malmozva várhatod, hogy az értéke csak felmegy egyszer.

meme kombat

A platform egyik legforradalmibb funkciója, hogy a különböző mém coinokat képviselő karakterek valós időben versenyeznek egymás ellen.

A magával ragadó, vizuálisan is vonzó párbajok motorja maga a fejlett mesterséges intelligencia technológiája, így soha nem találkozunk unalmas forgatókönyvvel, vagy végkimenetellel. Tedd te is próbára a különböző mém érmék erejét és népszerűségét!

Ha szeretsz szurkolni, imádni fogod a fogadás részt, ahol $MK tokenekért cserébe tippelhetsz a csaták kimenetelére.

Minden egyes, a Meme Kombat arénájában vívott párbaj egy új eséllyel szolgál arra, hogy bárki megduplázza vagy akár megtöbbszörözze a tétjét.

Ha sikeresen fogadtál, vagy épp versenyzőként arattál babérokat, értékes díjakat, és további $MK tokeneket nyerhetsz.

Látogass el a Meme Kombat előértékésítési oldalára

A Meme Kombat stakelési lehetősége, és tokenomikája

A Meme Kombat előértékesítésének sikere már most kiemelkedő: a cikk írásakor az 1.000.000 dolláros előértékesítési célértékből 29.401 dollárt gyűjtött össze.

Megéri korán csatlakozni a projekthez, hiszen $MK tokenenként csak 1.667 dolláros árat képvisel.

A Meme Kombat szándékai komolyak, ezért a teljes tokenkészlet felét felajánlották az előértékesítésre.

meme kombat

Ha a hosszú távú megtérülés érdekel, ragadd meg ezt a lehetőséget, és vegyél részt a közösség életében!

A stakelés lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy az éves százalékos hozam (APY) alapján rendszeres és passzív jutalomhoz jussanak. Ez gyakorlatilag egyfajta jutalom a projekthez való hűségért és a támogatásért.

meme kombat

A Meme Kombat tokenomikája támogatja a teljes ökoszisztémát:

  • Stakelési és harci jutalmak (30%): A  játék aktív résztvevőit elkötelezettségük mértékében jutalmazzák. 
  • DEX likviditás (10%): A teljes tokenkínálat 10%-át félreteszik arra a célra, hogy biztosítsák a $MK token likviditását, és megkönnyítsék a decentralizált tőzsdéken történő tranzakciókat.
  • Közösségi jutalmak (10%): Mivel a Meme Kombat számára fontos a közösség, a tokenkínálat 10%-át közösségi jutalmakra különítették el. 

Látogass el a Meme Kombat előértékésítési oldalára

A színfalak mögött: A Meme Kombat csapata és víziója

meme kombat

A Meme Kombat csapata mélyreható tudással rendelkezik a kripto-, és a játékvilágban.

Matt Whiteman, a projekt vezetője és alapítója összekötötte a kreativitást a technikai zsenialitással.

A Meme Kombat további oszlopos tagjai: Kai, front-end fejlesztő, és Karem, blokklánc-szakértő. Mindannyian azon dolgoznak, hogy a projekt folyamatosan növekedjen és fejlődjön. 

A csapat tisztában van azzal, hogy a kriptovaluták és az online játékok folyamatosan változó világában a mozdulatlanság egy óriási visszalépés. Ennek fényében az innovációra fókuszálnak: folyamatosan adnak ki frissítéseket, és fejlesztéseket.

Céljuk, hogy mindig új lehetőségeket tudjanak mutatni a játékosoknak. Azért, hogy az általuk kidolgozott funkciók használhatók legyenek, a közösségtől érkező visszajelzéseket is megfontolják.

A Meme Kombat kombinálja a mesterséges intelligenciát és a blokklánc technológiát

A Meme Kombat által képviselt dualitás egy új mércét jelent az online játékok világában:

  • A blokklánc technológia gondoskodik az átláthatóságról, a biztonságról, és a decentralizált interakciókról.
  • A mesterséges intelligencia dinamikus és magával ragadó játékélményt garantál.

Ettől a hozzáállástól lesz a Meme Kombat olyannyira páratlan.

Vegyél részt a Meme Kombat előértékesítésén

Végeredményben elmondható, hogy a Meme Kombat jól kidolgozott előértékesítésével és tokenomikájával hosszú távú jövőképet kínál bárki számára, aki szeretne részt venni az izgalmas játékokban és a stakelési lehetőségben. Öveket becsatolni, az utazás még csak most kezdődik!

Látogass el a Meme Kombat előértékésítési oldalára

Ez is érdekelhet:


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!